Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Gay ontmoetingsplaats in Gent

Dag lekkere gozers, ik ben Joske, dat is niet mijn echte naam maar mijn lekkere vrienden noemen mij zo. Soms zeggen ze ook "Joske met zijn proske", waarmee ze natuurlijk mijn prachtige penis bedoelen die al in heel wat anusholletjes gezeten heeft. 

Zo was ik eens naar de gay ontmoetingsplaats in het Citadelpark te Gent, je moet er wel 's avonds zijn, daar lopen lekkere gasten rond die soms met hun lul uit hun rits lopen. Je moet het natuurlijk wel durven want er soms is er ook politiecontrole, en als je dan tegen de lamp loopt... Nou ja, ik liep dus in het Citadelpark rond met een halve stijve want ik had echt goesting. Plots kwam daar een jong ventje tevoorschijn die uitdagend naar mij keek, ik keek naar hem terug. Hij wreef met zijn hand over zijn broek ter hoogte van zijn penis, hij wreef traag en opwindend, er was zelfs wat licht gekreun bij te horen.

Ik werd er vrij snel helemaal heet van, ik wou dat gastje lekker pakken in zijn hol, zijn strakke anus, ik wou hem pijpen met mijn hevig ronddraaiende tong. Ik ging naar hem toe en keek diep in zijn ogen, zijn ogen glinsterden in het maanlicht. Hij wist dat hij me kon krijgen. Hij zij op zijn Gents: "dag vent", "ziede gij mij zitten"? "Da zal wel zijn" antwoorde ik. Hij zij me om hem te volgen. Dat deed ik dan ook. Ik liep achter zijn lekker kontje aan dat heen en weer wiebelde. 

Een donker bosje in, nog 6 mannen!

Hij kende heel goed zijn weg in het Citadelpark in Gent, hij leidde mij naar het donkerste plekje van gans het park, recht de struiken in. In de struik geloofde ik mijn ogen niet. Er stonden daar nog andere mannen, helemaal naakt en ze waren elkaar aan het nemen en aan het pijpen. Mijn penis sprong bijna uit mijn broek, zo hard werd hij. Dit had ik nog nooit meegemaakt, ik werd echt helemaal wild en scheurde mij de kleren van het lijf en sprong op de eerste de beste vent om mijn penis in zijn anus te rammen, en daarna in de volgende, en nog één, en nog, miljaarde! Dat was genieten! Er was niet zoveel plaats in die struik dus het was er gezellig, nog nooit heb ik zoveel mannen te pakken genomen op één avond. Het was een echte gay party, maar dan in open lucht in het Gentse Citadelpark. Lekker ilegaal, wat het natuurlijk extra spannend en opwindend maakte.

Gay-plaatsen in Gent

Natuurlijk zijn er nog meer plaatsen in Gent waar je homo's kan ontmoeten maar dit was echt de max!
Voor wie het niet zou weten som ik hier een aantal gay-ontmoetingsplaatsen in Gent op: 

  • Barrazza, Hoefslagstraatje nr. 6, Gent, is een zijstraat van de Lange Munt
  • The Out, Hoogpoort nr. 53, Gent
  • Adonis, Deinsesteenweg nr. 14, Deinsesteenweg 14, Gent-Drongen
  • A-Pluss, Belfortstraat nr. 39, Gent
  • Por Que No, Galglaan nr. 39, Gent
  • Sauna Spades 4our, Koning Albertlaan nr. 172, Gent
  • Casa Rosa, Kammerstraat nr. 22, Gent
  • El Diablo, Hoogpoort nr. 43, Gent

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief