Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Gay afspraak zoeken

Het was op een regenachtige zondagavond dat ik wat vervelend zat te surfen op het internet. Ik ben gay en ik wou graag die namiddag afspreken met een andere gayboy. Het is me toen ook gelukt om een afspraak te maken. Over die date met een onbekende gay gaat mijn verhaal.

Eerst kreeg ik geile sms'jes

Het was via deze website dat ik contact kreeg met een geile homo. Na mijn gsm-nummer te hebben doorgegeven kreeg ik vele sms'jes van die gayboy. Geile sms'sjes zoals "ik wil je pik afzuigen", "ik wil je kont likken", "laten we vandaag elkaar neuken", "ik wil hem in mijn mond", enz...

Ik vond het leuk dat iemand zo'n interesse in mij had zonder dat hij mij gezien had. Mischien kwam het door mijn gegevens dat ik doorgegeven had. Ik was 17 jaar, 1m82 en 65 kg. Heb lang zwart haar en bruine ogen. Mijn penis meet in erectie gemakkelijk 19 cm. en is nogal dik.

Onze date op een dakparking in Ninove

De man was 26 jaar en stelde voor om onze ontmoeting op neutraal terein af te spreken. Hij koos voor de dakparking van de Carrefour in Ninove. Was dit mischien een bekende gay afspreekplaats? Ik had toen nog geen rijbewijs dus ik reed er met mijn fiets heen. Het was er wel heel erg donker maar ik had een zaklamp mee. 

Ik stelde mij aan de kant en wachte op mijn gaydate.  Ik stond er helemaal alleen. Na 10 minuutjes wachten reed er een auto op de dakparking. Hij kwam onmiddelijk in mijn richting gereden. Ik wist het zeker. Dat was mijn afspraakje.

Hij zat naakt in zijn auto

De auto stopte naast mij en hij deed zijn portier open. Ik was heel erg aangenaam verrast. Hij zat namelijk poedelnaakt achter het stuur. Wel nog met een slappe penis maar ik was van plan om daar snel verandering in te brengen. Hij sprak mij aan. "Hé gayboy, mag ik hem in je kont steken?"

Zijn lul was nog groter dan die van mij

Ik ging naar hem toe en pakte zijn penis vast. Ik likte er eerst heel zachtjes aan. Hij kreeg onmiddelijk een heel stijve. Ik vind van mijzelf dat ik een grote penis heb maar de lul die hij had was verdorie nog stukken groter en dikker. Nog nooit had ik zo'n groot formaat in mijn handen gehad. Ik bezorgde hem een keiharde penis toen ik hem waanzinnig begon af te zuigen. 

Zelf was ik ondertussen naturlijk ook bloedgeil en ik liet door hem de kleren van mijn lijf rukken. Dan rook hij eerst aan mijn gat en begon het te likken. Wat lekker was dat toch. Een doodvreemde flikker die van mijn lichaam aan het genieten was. Hij nam wat glijmiddel en begon er werk van te maken om mij in mijn gat te rammen. Maar dat was ik nog niet echt gewoon. Zeker niet van een lul met zijn buitensporige afmetingen. Dus dat ging uiteindelijk niet door.

Zijn lul tot diep in mijn keel

Ik ben hem beginnen pijpen. Echt hard, stevig en goed. En vooral ook diep. Soms moets ik er wat van braken. Hij vond het keilekker. En toen hij klaarkwam spuitte hij mijn gezicht vol met sperma. Uiteraard heb ik mij ook nog geweldig laten pijpen door hem. 

Het was een topper van een afspraakje en daar wou ik eens mijn verhaal over doen. Het is trouwens vrij gemakkelijk om als homo af te spreken voor een sex-afspraakje. Ik doe het regelmatig en ik geniet er ten volle van.

Groetjes,

Gay afsprekertje.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (3 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief