Shemale dating
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Help, wil jij wel beffen!!
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Hier ben ik dan na jaren worstelen
( / Man zoekt man)

noimage

Geil koppel ontvangt mannen
( / Sex tegen betaling)

Geil koppel ontvangt mannen

Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 558 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Homo zoekt (hokjes)homo

Ik ben een geile homo die getrouwd is met een vrouw waarvan ik niet van hou, ik ben gewoon getrouwd met haar omdat zij stapelverliefd op mij was... maar eigenlijk ben ik met haar vooral in het huwelijksbootje gestapt omdat ze stinkend rijk is. Ze is zo rijk dat ik van haar zelfs niet meer hoef te werken maar toch wil ik dat nog wel blijven doen omdat ik hou van mijn werk, ik werkte namelijk in een kledingwinkel en gaf advies aan klanten. Dikwijls waren dat ook mannen die ik kan adviseren bij het aankopen van hun kledij. 

Maar eigenlijk ben ik dus een homo die op zoek is naar een andere homo om leuke 'homospelletjes' te doen. Een relatie wil ik niet, enkel vrije sex met een andere homo die ik leuk vind. 

Homosex in pashokje

Ik heb ooit eens een homo, in de kledingwinkel waarin ik werkte, geadviseerd en daar is spannende sex uit voortgevloeid. De man kwam bij mij met van die slappe handjes om advies vragen. Hij was knap met mooie ogen, een gebruinde huid en een superspannende broek aan. We kozen tesamen wat kledingstukken uit en ik ging mee naar het pashokje, het waren drie broeken die we meehadden. Hij paste twee broeken en toonde zich aan mij, het waren ook nauw aansluitende broeken en ik zou geworen hebben dat ik een harde penis in zijn broek zag zitten. Bij de derde broek ging het er anders aan toe. Hij was op dat moment de enige klant in de ruimte voor het passen van kleding, toen hij het gordijntje open schoof had hij geen broek meer aan, ook geen onderbroekje. Nee, hij verscheen plots naakt voor mij met een penis in volle erectie. Ik schrok natuurlijk van zoiets onverwachts maar dat veranderde vlug in opwinding. Hij stond daar naakt te wezen en begon zich te masturberen terwijl hij naar mij keek, ikzelf vond het best wel opwindend. We zouden wel betrapt kunnen worden! Hij snokte als een gek aan zijn penis en begon lichtjes, niet te luid, te kreunen van genot. Ik kon mijn verlangen naar hem niet meer bedwingen en nam zijn penis in mijn hand en bevredigde hem totdat de sperma uit hem spoot, recht op mijn mooie zwarte broek. 

Hij pijpte mij beter dan mijn vrouw

Ik wilde ook wel klaarkomen en ik ging bij hem in het pashokje en schoof het gordijntje dicht. Ik liet mijn met sperma besmeurde broek naar omlaag zakken en toonde mijn mooie penis aan hem. Zonder ook maar een woord met hem te wisselen ging hij op zijn knieën en pijpte mij zo heerlijk! Mijn vrouw deed dat nooit zo goed als hem! Ik kwam klaar in zijn mond en hij slikte mijn sperma met plezier door.

Meerdere keren

Ik heb nooit echt met hem op een andere plaats contact gehad dan in het pashokje van de kledingwinkel. Ik wist natuurlijk wanneer dat het rustig was in de winkel en dan kwam hij langs om vervolgens stiekem spannende sex te hebben in het pashokje. 

Maar na een tijdje had mijn collega het door dat er iets aan de hand was en deze heeft ons dan ook op heterdaad betrapt. Het voorval is zelfs in de krant verschenen, ik hoef je niet te zeggen dat ik mijn leuke job daardoor ben kwijtgeraakt.

Zwemredder

Ik verkoop nu geen kleding meer maar ben nu zwemredder. Stiekem verlang ik opnieuw naar spannende sex met een homo in de verkleedhokjes van het zwembad. Als het er ooit zou van komen ga ik nu natuurlijk wel voorzichtiger te werk gaan want ik wil niet opnieuw betrapt worden en mijn job kwijtgeraken.

Stijn.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (3 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Die homo durft welJeroen 05-10-2017 07:23
Jazeker zeg, die homo in dat pashokje die durfde wel zeg! Echt wel opwindend en spannend. Natuurlijk jammer dat je uiteindelijk betrapt bent tijdens de sex met die jongen en uw ontslag gekregen hebt.
Maar als je nu zwemredder bent dan kan je nu toch wel naar de mooie jongens gluren in hun zwembroekje :lol:
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Geilmertil 17-06-2016 09:10
Beste.... u verhaal winde me zo op dat ik u graag wil helpen ..... ik ben bi-schierig.....
laat maar weten waar jij je bevind en waar we kunnen afspreken ...... mijn email is
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie