Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik ben een jongen van 14 en lig een beetje in de knoop met mezelf. Ik voel helemaal niets voor meisjes maar heb wel gevoelens voor jongens die bij mij in de klas zitten. Wat ik hier neerschrijf weet niemand, en al zeker mijn ouders niet. 

Het masturberen

Als mijn ouders weg zijn dan masturbeer ik terwijl ik naar foto's op het internet kijk van andere jongens van ongeveer mijn leeftijd. Ik fantaseer ook over de jongen die naast mij in de klas zit. Hij weet natuurlijk van niets, maar ik zou hem heel graag aanraken en zijn penis afzuigen. Soms bekijk ik ook porno van volwassen mannen die elkaar neuken in de anus of elkaar pijpen. Van naakte mannen raak ik opgewonden, bekijk ik foto's van jonge meisjes die uitdagend gekleed zijn dan voel ik echter helemaal niets.

Ik heb mij ook al gemasturbeerd in een kledinghokje in het zwembad. Wij gaan op school regelmatig gaan zwemmen en als ik dan mijn medeleerlingen zie, enkel met een zwembroekje aan en de penis en de balzak zie uitsteken dan krijg ik al in het zwembad een erectie. De lichamen van de meeste jongens zijn slank en vind ik echt sexy! Ik zou ze allemaal willen afzuigen of mij laten neuken door hun. Na de zwempartij ben ik dan zo opgewonden dat het niet lang duurt vooraleer ik klaarkom in het kledinghokje.

 

Ik verkleed mij als meisje  

Als ik alleen thuis ben dan doe ik soms de panty's en het slipje aan van mijn 16-jarige zuster. Ik kijk dan in haar kledingkast en doe ook een bh'tje aan van haar dat ik wat opvul met papier. Ook haar rokje en haar schoenen met hoge hakken doe ik aan. Ik voel me goed als ik verkleed ben als een meisje en ik denk dat ik eigenlijk liever een meisje wil zijn. Met de kleding aan van haar masturbeer ik mij ook, ik moet natuurlijk wel opletten dat ik geen vlekken maak op haar kleding en alles netjes terug op dezelfde plaats in haar kast terughang. Met de meisjeskleding aan zou ik graag genomen worden door een andere jongen, ook al ben ik maar 14, ik fantaseer van seks met andere jongens.

Geprobeerd met een meisje

Ik heb wel al eens een poging gedaan bij een meisje van 15 jaar, op zo'n kinderfuif heb ik mijn hand eens laten glijden tussen de billen van dat meisje toen we in een hoekje aan een tafel zaten. Ze liet mij begaan en ik kon met mijn hand helemaal tot aan haar slipje komen, ik heb mijn vinger tussen haar slipje gestoken en ben haar beginnen vingeren. Ze is toen klaargekomen en ze vond het heel leuk. Ze vroeg aan mij of ze mij eens in het toilet oraal moest bevredigen maar toen ben ik dichtgeklapt. Toen ik haar aan het vingeren was voelde ik helemaal niets, ik had geen erectie en ik was er ook vrij zeker van dat ik geen erectie ging krijgen als ik mijn penis door haar ging laten aftrekken of afzuigen. Ik heb toen "nee" gezegd en ben toen weggelopen.

Homo

Ik ben er vrij zeker van dat ik een homo ben en nooit iets zal voelen voor meisjes, maar ik kan dat tegen niemand vertellen. Vandaar even een uitlaatklep op deze site, misschien vind iemand mijn belevenissen wel opwindend of leer ik hier een andere jongen kennen met hetzelfde probleem.

Groeten,
jongen van 14

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.10 (24 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief