Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik had een sportblessure

Ik ben een man van 49 jaar, knap, slank en sexy gebouwd, homo en loper, geen professioneel, ik loop 2 maal per week en doe dit nu zo'n 2 jaar. Maar ik heb al een aantal blessures gehad, en deze keer was het weer prijs. ik had pijn in de lies, ik had zelfs het gevoel dat mijn teeltbal pijn deed. Dan maar naar de dokter, een foto laten nemen en blijkbaar had ik een spierscheurtje in de lies. Mijn dokter gaf me een voorschrift om naar een kinesist te gaan. Gelukkig hoefde ik niet ver te zoeken, op een 5-tal minuutjes wandelen van mijn huis is er een kinesistpraktijk. Na een telefoontje had ik een afspraak gemaakt, mijn allereerste keer bij een kinesist.

Knappe kinesist!

Ik was totaal niet voorbereid op mijn eerste bezoek bij een kinesist, ik had dan ook niet gedacht aan aangepaste kleding, zoals bijvoorbeeld een boxershort. Ik had gewoon een simpel onderbroekje aan.

Ik kwam binnen in de kamer van de kinesist, hij was meteen volledig mijn ding. Een knappe jongen! Hij stelde mij een aantal vragen over mijn gezondheid enz... Daarna zei hij doodleuk tegen mij, "doe je broek maar uit". Dat was wel een beetje raar vond ik, maar eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Mijn broek moest immers uit omdat hij het scheurtje in mijn lies kon bewerken.

Hij wreef in de buurt van mijn penis, en die werd harder.

Hij bekeek mijn lies en vroeg waar ik pijn had. Ik toonde hem de plaats en hij begon mijn lies te behandelen. Hij wreef en masseerde mijn lies. De plek die moest behandeld worden was wel heel dicht tegen mijn geslachtsdeel aan en ik begon gevoelens te krijgen. Zijn behandeling was professioneel maar ik kreeg er wel een harde penis van. Na 10 minuutjes lag ik daar op zijn massagetafel met een joekel van een stijve penis, hij kon er niet naast kijken. Je zag het duidelijk door mijn onderbroekje door, het was ook wat aan de kleine kant en hij had ook een goed zicht op mijn onderuitstekend schaamhaar.

Ook hij werd opgewonden

Hij had het natuurlijk door dat ik met een stijve op zijn tafel lag. Misschien was het mijn fantasie, maar ik vond dat zijn handen steeds dichter in de buurt van mijn geslachtsdeel kwamen en ik begon lichte "mmmmm" geluidjes te maken. Hij werd opgewonden door mijn reactie, ik merkte het toen hij steeds meer oogcontact met mij zocht. Ik werd er steeds zekerder van dat ook hij homo was en op een bepaald ogenblik likte ik met mijn tong traagjes en uitdagend mijn lippen. Dat was een goede zet van mij, de kinesist begon mij te tongzoenen! Ik genoot er nog meer van, hij zei wel dat ik niet mocht kreunen want de klanten in de wachtkamer zouden dit kunnen horen.

 

Happy ending

Hij vroeg of ik een "happy ending" wou, en of ik dat wou, natuurlijk! Mijn kinesist trok zachtjes mijn kleine onderbroekje naar beneden en liet zijn lippen over mijn penis glijden om vervolgens mijn lul te bewerken met zijn tong. Hij pijpte mij zachtjes op en neer en kneedde ondertussen mijn ballen. Het duurde niet lang, ik had snel een orgasme.

 

Helaas was dit de eerste en enige keer dat dit mij overkwam, bij de volgende afspraken had ik steeds één van zijn collega's die mij behandelden. En met die gebeurde er helemaal niets sexueel. Ik ben hem later nog eens toevallig tegengekomen in de Carrefour, ik had er een kort gesprek mee waarin hij zei dat hij te ver was gegaan, het was niet professioneel en hij was getrouwd met een andere man. Hij vond het beter om geen contact meer met elkaar te hebben. Ik heb me neergelegd bij zijn beslissing.

Groetjes,

Tonny.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief