lekker neuken
( / Man zoekt man)

lekker neuken

Ik wil een volwassen vrouw ontmoeten
( / Man zoekt vrouw)

noimage

hetro man zoek shemale voor sex date
( / Man zoekt vrouw)

noimage

vrouw bi
( / Vrouw zoekt vrouw)

vrouw bi

Mijn homoleven: masturberen, pijpen, voetfetish, neuken

 

Mijn voorbereiding voor seks op de parking

Die avond zette ik mijn vrachtwagen neer net over de grens met Frankrijk op een donkere parkeerplaats. Perfect geschikt om eens lekker mijn stijve lul af te trekken of misschien wel met andere mannen te seksen. Veel was er niet te zien op de parking. Twee of drie personenauto's en een paar vrachtwagens. Verderop stond er wel een toiletblok waar ik dadelijk eens een kijkje zou gaan nemen. Misschien kon ik mij daar even amuseren met mijn stijve piemel. Lekker mijn kleren, schoenen en sokken uitdoen en even naakt mijn ding doen. Hopelijk was er een fatsoenlijke plasgoot, liefst nog met plas in, kon ik daar dan lekker gaan in staan op mijn blote voeten en zelf mijn voeten en benen onderplassen. Die gedachte wond mij nog meer op!!

Ik had al snel een hete lul

Plots zag ik bij de toegang van het wc-blok twee gloeipunten van sigaretten oplichten, dus daar was nog volk met seksgedachten!!! Ik stapte uit in de regen, ging naar de bijrijdersdeur, opende die en begon mij gauw uit te kleden. Ongetwijfeld was mijn blote witte lichaam wel te zien in het donker. Toen ik helemaal naakt was deed ik een losse zwarte joggingbroek aan, geen slip, een t-shirt en aan mijn blote voeten gele teenslippers. Mijn lul stond al behoorlijk stijf en vroeg om afgetrokken te worden of om hem ergens in te duwen, geil en heet als ik was, was ik voor veel soorten seks in. Plasseks, sm, pijpen, masturberen, neuken,...

Voetfetisch

Nog een sigaret opgestoken en aansteker in mijn broekzak. De aansteker kon ik dadelijk misschien nog gebruiken bij mijn spelletjes. Ik deed de cabine op slot en ging door de plassen in de regen. Al rokend en met mijn stijve recht vooruit in mijn broek stapte ik op de toegang van het wc-blok af. Iedere pas wipte mijn harde leuter in mijn broek op en neer en zachtjes voelde ik de stof tegen een stukje blote eikel schuren. Heerlijk en heel geil tegelijk!!! Expres liep ik door de plassen water en voelde het koude water mijn voeten heerlijk overspoelen. Ik schoof van links naar rechts in mijn doornatte slippers. Goh, wat hield ik daar toch van. Een heerlijk heet gevoel!!

Voetfetish is voor wie het niet heeft nogal raar. Maar voor de echte liefhebber een belangrijk onderdeel in zijn seksbeleving. Ik had er al " last" van op heel jonge leeftijd. Ik vond het toen al spannend om schoenen en sokken uit te trekken terwijl mijn piemeltje zwol en stijf en groter werd. En ik heerlijk lag of zat te masturberen. Soms wel acht of nog meer keren per dag.

Soms had ik het geluk om met een jongen van school seks te hebben en zijn tenen te mogen zuigen en mij klaar te laten komen terwijl ik zijn voeten neukte. Maar meestal bleef het bij wederzijdse piemel zuigen en trekken tot we op of in mekaar klaar kwamen. Heerlijke hete tijd trouwens. Lullen genoeg die wilden gepijpt worden. Zowel van ouderen als van jongens van mijn leeftijd. 

Ik hield er heel veel van. Van dat hete sperma dat met volle, krachtige stralen in de mond of op mijn blote lijf gespoten werd. Nu nog hou ik er van. Lekker heet kleverige wit sperma,...

Aftrekken en pijpen in de les

Vaak stak ik tijdens de les mijn hand langs boven in mijn broek en greep dan mijn stijve piemel beet. Ik begon hem dan zacht af te trekken. Soms ook als er iemand naast mij zat. Dan keek die met grote ogen toe. Of deed lekker mee of wou mijn stijve lul ook eens voelen en trekken. Of wou afgetrokken worden door mij.

Soms pijpte ik een jongen klaar tijdens de les. Meestal bij de les Godsdienst. Die vent was zo bijziend als een mol en was zo vol van zijn vertelsels dat hij niet eens opmerkte wat ik en mijn buurjongen achteraan in de klas deden onder onze bank. Het gebeurde wel eens dat we zo open en bloot onze lullen uit onze broeken haalden en mekaar begonnen af te trekken en te pijpen. Ik kon zelfs mijn schoenen en sokken uitdoen en met het gevoel van de koude vloertegels onder mijn blote voeten seks hebben in de klas. 

Seks op parkings

Maar die toffe tijd ligt nu al even achter mij. Nu seks ik alleen nog maar op gewone parkings. In of uit de vrachtwagencabine of zoals nu, in een toiletblok. Ook tof, dat zeker, en geil man!!!!!!!!! Hier word ook wat gepijpt en getrokken. Soms wel met 8 of 10 man tegelijk bezig. En niet allemaal homo's zoals vaak gezegd wordt. 

Ik drukte mijn brandende sigaret uit op mijn blote voet

Ik bekeek de beide mannen aan de ingang van het toilet, liet mijn blik rusten op hun kruis, waarachter misschien wel iets stijf stond. Eén van de mannen kneep toch al verwoed in zijn kruis. Heter en heter wordend stapte ik langs hun beiden, het onverlichte gebouwtje in. Ik stopte even aan de ingang en hield mij vast aan de deurstijl. Trok een slipper uit, bracht mijn rechtervoet naar boven en in een regen van vonken drukte ik mijn bijna opgerookte sigaret uit op het wekere deel van mijn blote voet. Wat een heerlijk geile pijnscheut gaf en mij deed schokken van genot en ook indruk maakte op wie het zag of aantoonde dat ik wel in was ,voor wat pijn bij seks.

Seks aan de pisbak 

Zoals zo vaak, vroeg ik mij nu ook af waarom die twee kerels het eigenlijk niet gewoon samen deden? Neen, wat tegen mekaar op staan roken en wachten op een ander, vooraleer ze hun sexuele lusten botvierden. Raar! Nu ja, goed voor mij natuurlijk. Nu had ik twee geilaards om seks mee te hebben. Voorzichtig stapte ik de donkere ruimte in. Af en toe mijn aansteker laten oplichten om te zien waar ik liep. Rechts zag ik twee metalen pisbakken hangen met nog een lul erboven. Staand of hangend. Ik ging voor de meest linkse pisbak staan. Haalde mijn stijve leuter en volle spermaballen langs boven uit mijn broek en liet heel het zaakje lekker vrij boven de bak hangen bungelen. Door mijn seksverlangen wipte mijn stijve heerlijk vrij op en neer. Ik had zin in hete pis over mijn voeten en benen. Dat lekkere kletterende geluid op je blote huid, hmmmm... Normaal kan ik zelf op mijn blote voeten plassen, maar door die pisbakken was dat eigenlijk uitgesloten. Had ik nu maar iemand naast me staan, dan zou ik, terwijl hij piste ,mijn rechtervoet uit mijn slipper getrokken hebben en hem pardoes onder pisstraal gehouden hebben.

Seks op school 

Net zoals op school was het geen probleem geweest om mezelf te beplassen of het door een ander te laten doen. Daar had je toen een doorlopende pisgoot. En soms ook iemand waar je het mee kon doen. Bijvoorbeeld gauw tijdens de speeltijd op een rustig moment. Ik zorgde er dan altijd voor dat ik geen sokken droeg en als mijn vast plasmaatje, een jongen uit de klas, mij in de urinoir zag, kwam hij naast me staan. Was er niemand te zien dan haalde hij zijn lulletje uit zijn broek en ik mijn blote voet uit mijn schoen. Terwijl hij plaste hield ik dan mijn voet kronkelend onder zijn straal. Zo heet geworden ging ik dan een wc-hokje binnen en stak mijn ondergepiste voet in de wc-pot en drukte de spoelkraan dan in. Ik kwam dan lekker klaar terwijl ik masturbeerde en mijn heet sperma op mijn blote voet en been spoot.

We werden betrapt en gestraft

Toen we op schoolkamp waren, ergens in de Ardennen in een omgebouwde boerderij, werd het nog beter. Johan(mijn plasmaatje van op school) en ik waren al de eerste dag betrapt, door een of andere gast van de leiding, op de toiletten toen we elkaars stijve betastten. We hadden hem nog geeneens uit onze broek!  Bingo! De straf was dat we op kamp moesten blijven onder toezicht van een of ander oude werkman die klusjes deed aan de kampgebouwen. De andere jongens gingen kajakken, net iets wat wij beiden ook graag deden. Maar niets aan te doen, straf was straf.

Terug aan het masturberen in de wc

We liepen een tijd mee met de oudere man. Ik voelde gewoon de sexvibraties in de lucht hangen en zag ook dat de oude regelmatig een blik wierp op mijn kruis en blote benen. Waardoor ik stilaan heet werd. Tot ik hem plots vroeg of ik naar het toilet mocht gaan. Dat vond de man goed en ik ging op weg naar de wc, denkend aan het aftrekken wat ik dadelijk ging doen. Wc hok binnen en gelijk schoenen uit.Mijn kleren uitgespeeld en lekker trekken aan mijn stijve lul. Heter en driester werd mijn masturberen, mijn blote voeten staken helemaal onder de spleet van de deur en snokten en schokten wild over en weer tijdens het masturberen. Lawaai maakte ik in ieder geval genoeg.

Mijn schoolvriendje wilde mee seksen 

Plots hoorde ik mijn naam zeggen. Die stem kende ik, dat kon niet anders dan Johan zijn. Met van ingehouden geilheid fluisterende stem vroeg hij of ik aan het trekken was en of hij bij mij mocht komen in het hokje. Ik deed de deur los en voorzichtig kwam hij binnen met een ferme bobbel in zijn korte broek. 'Mag ik meedoen?' vroeg hij. Ik zei niets maar schoof mijn hand langs zijn blote dij omhoog in zijn korte broek, in zijn slip, tot ik zijn stijve piemel vond en kneep er gelijk in. Het was niet echt een grote maar wel lekker heet en stijf. Om een echte grote te hebben zouden we nog een tijdje moeten wachten. Hij nam zuchtend en kreunend mijn hoofd beet en fluisterde: 'lik eraan, Jan, steek hem in je mond, doe wat je wil, ik sta zo heet, al van daarstraks, ik wil het nu!!!!'. Ik zat nog steeds naakt op de wc-pot en was zelf ook overhit. Met trillende handen van geilheid, knoopte ik Johan zijn gulp open. Haalde zijn mooie stijve piemel uit zijn broek en uit een dikke bos, krullend, zwart schaamhaar. Ik stak zijn erektie in mijn mond en begon hem te likken en te zuigen. Later wisten we dat dat 'pijpen' werd genoemd.

Heel gauw begon Johan's lijf te schokken. Zijn kleine piemel werd nog harder en naar het leek ook groter. En met een snik en een snok schoot hij zijn sperma in mijn mond. Nog enkele schokjes en sperma volgden. En hij trok zijn slapper wordende penis uit mijn mond. En zei met heel hese vermoeide stem: 'ongelooflijk,hoe lekker,laten we dat nog eens doen straks'. Maar eerst moet hij plassen. Ik zei hem dat ik mee ging plassen met hem, in mijn blootje, er was toch niemand verder op het kamp, op de oude klusman na. Ik stapte achter hem aan en ging voor hem in de plasgoot staan. Als hij het al raar vond zei hij er toch niets van en ik nam zijn slappe lul in mijn mond, na hem eerst gevraagd te hebben om in mijn mond te plassen. Gelijk voelde ik zijn lul groeien in mijn mond en begon hij te plassen. Lekkere hete, geile pis. Ik dirigeerde zijn straal over mijn gezicht naar mijn hevig stijgerende lul, langs mijn benen en tenslotte het laatste van zijn straal kletterde op mijn hete voeten. Ik drukte, nog steeds in pis in de plasgoot staand, zijn eikel tegen mijn eikel en wreef hem op en neer tot hij met schokkend lichaam weer een stijve kreeg. Mijn lul vast nam en we zo mekaar aftrokken tot we ons sperma op elkaar spoten.We waren beiden lekker klaar gekomen. 

Seks met de oudere klusjesman

Johan trok plots met een verschrikt gezicht zijn broek op en keek met onzekere blik naar de toegangsdeur van het toiletgebouw. Ik draaide mij om om mij wat schoon te maken in het wc-hokje en zag plots de oude man daar staan. Net binnen het deurgat met een groot stijf kanon uit zijn gulp staand. Hete golven schoten door mijn lichaam. Rood van opwinding stond de man daar. Zijn stijve lul kletste in de palm van zijn hand. Hoeveel hij van ons spelletje gezien had wist ik niet maar naar zijn opwinding te oordelen had hij wel een en ander meegekregen. Het voorvocht lekte in draden uit zijn pisgaatje zo de grond op. Ik zag dat hij echt heel heet stond en dringend behoefte had aan seks. Ik ook trouwens.

Heel erg verlangend liep ik, nog nat van Johan's urine, met pletsende blote voeten en over en weer zwaaiende stijve lul op hem af. ik was gefixeerd op dat prachtig stijve onbesneden monster dat tussen zijn benen stond te steigeren. Ik was toch weer erg geil! Als in trance ging ik door mijn knieën. Nam die dikke staaf in mijn twee handen en trok een paar keer zijn voorhuid over zijn rode, gezwollen eikel. Ik nam de man zijn grote dikke eikel in mijn mond en begon hem te zuigen zo hard ik kon. Ik liet zijn stijve knoepert los en nam de vent zijn blote, bolle, harige kont vast. Ik trok zo zijn dikke, geile, stijve lul mijn hete mond binnen. Over en weer ging het Steeds sneller en harder. Zijn dikke aders, als koorden op zijn lul, voelde ik langs mijn tong glijden. HEEEEERLIJK GEIL, jongens toch!!!!

Dit voorval herinnerde ik mij, toen ik daar heet, met zwaaiend stijve lul, aan de pisbak stond in het toiletblok langs de snelwegparking. Het seksverlangen was minstens zo groot en geil als toen op dat kamp in de Ardennen, waarschijnlijk opgeroepen uit mijn herinneringen door de speciale duffe geile geur in een toiletruimte die niet erg dikwijls onderhouden werd.

Een vreemdeling wou in mijn neukhol

Plots hoorde ik voetstappen mijn kant op komen en gelijk ging ik over in waakzame modus. Je weet tenslotte nooit wie of wat er op je af komt. Meestal iemand die wilde seksen met jou, maar ik wist al van andere toestanden. Waakzaam afwachtend, klaar indien nodig, om mij te verdedigen, luisterde ik naar de voetstappen die in het donker naar mij kwamen en vlak achter mij stopten. Ik voelde mijn t-shirt en broek bewegen en een paar koude handen op mijn buik glijden, richting mijn stijf staande tepels. Van lust helde ik iets naar achter. Mijn handen achter mijn rug zochten en vonden de man zijn kruis. Door de stof van zijn broek heen kneep ik met mijn handen in zijn harde paal, terwijl zijn vingers in mijn tepels knepen en er aan trokken tot het flink pijn deed. Wat mij uitzinnig maakte van heetheid.

Achter mijn rug bewerkten mijn handen de man zijn stijve lat heviger en harder. Ik sleurde zijn stijf ding zelfs uit zijn broek en wreef met zijn vochtige eikel over mijn bilspleet. Hij liet mijn tepels los, trok in één ruk mijn broek naar beneden tot op de natte vloer. Ik deed mijn slippers uit en stapte uit mijn broek. De vloer voelde echt vochtig, glad en smerig aan onder mijn blote, hete voetzolen. Dat gevoel maakte mij nog hitsiger dan ik al was. Ik spreidde mijn benen wijd open en met zijn handen zocht hij mijn bilspleet af op zoek naar mijn erg vochtige en jeukende neukhol. Ik voelde eerst één vinger langs mijn kriebelende natte sluitspier glijden. Daarna twee en zelfs drie vingers naar binnen die mijn lichaam deden kronkelen van hevig seksverlangen en deugd. Ik bukte mij wat voorover en greep de rand van de pisbak met beide handen beet. Ondertussen voelde ik twee handen die mijn bilspleet opentrokken en met zijn tong mijn neukhol nat maakte. Klaar om zijn stijve joekel bij mij naar binnen te duwen.

De eerste keer in mijn neukhol, het was van een kermisjongen

De tijd dat penetreren nog pijn deed bij mij lag al lang achter mij. De eerste keer deed het een beetje pijn doordat de kermisjongen, waar ik het mee deed op dat moment, nogal vlug en zenuwachtig was. We streelden mekaars lichaam en trokken aan elkaars piemel. Toen hij mijn spannend holletje binnenkwam met zijn stijve piemel deed dat toch wat pijn. Ik was nog maar 16 jaar.

Het was eigenlijk mijn beloning. Samen met wat gratis jetons voor de botsauto's. Om hem wat te helpen, samen met zijn vader en oom, bij het opstellen van de rups.

Het was mijn eerste neukervaring met een stijve lul geweest en ik had er van genoten, zoveel is zeker. Ik had vanop mijn fiets, in korte broek en blote voeten op mijn pedalen, de werken aan de opstelling van de attractie gevolgd en plots riep die jongen naar mij dat ik best wel wat mocht helpen. Ik was toen ook niet vies om de handen uit de mouwen te steken en stapte van mijn fiets en ging die kerels helpen. Tijdens het werk werd er wel wat met mij gedold en lachten ze mij een beetje uit omdat ze vonden dat ik meisjesbenen had. De jongen vond dat blijkbaar ook, want telkens als we bij mekaar in de buurt kwamen streelde hij stiekem mijn onbehaarde benen. Wat mij wel erg opwond en mij noodzaakte mijn opkomende stijve piemel te proberen te verbergen. Hij had het natuurlijk gauw in de gaten dat ik met een stijve zat in mijn short en ik zag bij hem ook al een bult verschijnen achter zijn gulp. Ik was nog jong maar al wel een jaar of twee sexueel actief met jongens en zelfs met oudere mannen. Blijkbaar had ik een speciale seksaantrekking voor jongens en mannen. Ik moest nooit zoeken naar seks, dat kwam bij mij blijkbaar vanzelf.

Laten likken aan mijn neukhol

Toen het werk gedaan was aan de rups moesten we nog alleen maar overgebleven tuig en materiaal naar de materiaalwagen brengen en daar opbergen in de zijvakken. Ik wist en voelde gewoon de spanning tussen mij en de kermisjongen stijgen in het donker van de wagen.We borgen gauw het materiaal op en begonnen al elkaar "toevallig" aan te raken aan elkaars intiemste delen. Plots zakte hij op zijn knieen en begon mijn dijen en onderbenen te likken en te kussen met een ongekende hevigheid en verlangen. Terwijl ik met mijn blote tenen zijn keiharde piemel door de stof van zijn broek bespeelde. Met een ruk trok hij zijn broek naar beneden terwijl hij recht kwam. Ging achter mij staan en streelde mijn bilspleet. Kneep in mijn kont en sloeg er enkele keren hard op met zijn vlakke hand!

Ik had het niet meer van geilheid en plots voelde ik zijn natte tong in mijn holletje likken en neuken. Ik bukte mij zover mogelijk voorover, mij vasthoudend aan de zijkant van de wagen. Spreidde mijn benen wijd open als een teken dat hij zijn stijve leuter in mij kon duwen. Wat hij prompt ook deed.

Zijn stijve harde lul die mijn erg jeukende, natte sluitspier masseerde. Wat een deugd. Over en weer schoof die stijve lat in mij. Soms zette ik wat extra kracht bij op zijn lul. Ik voelde hem maar over en weer in mijn gat gaan, ik kronkelde van de geile deugd!

Eerst geëxperimenteerd met een augurk in mijn neukhol 

Gelukkig had ik ervoor al wat geëxperimenteerd met mijn natte vingers en daarna met een niet te dikke augurk. Welke ik ingesmeerd had met bruine zeep zodat hij beter zou glijden. Enkele keren in en uit mijn neukhol, terwijl ik met mijn benen wijd open op bed lag. Dat was toen genoeg geweest om mij spontaan een orgasme te doen krijgen.

Nu zou het ook niet lang meer duren alvorens ik zou gaan schieten in elk geval. Ik was totaal de controle kwijt over mijn lichaam en plots schoot ik mijn zaad op de vloer terwijl de jongen harder en harder mijn kont neukte. Zijn volle harige ballen sloegen wild tegen mijn kont bij iedere stoot die hij gaf. Nog een paar stoten van hem en ik voelde zijn hete sperma in mijn darmen vliegen!!

Uitgeput zakten we toen naast mekaar op de vloer en zwoeren elkaar, net voor het vertrek van de kermis, het nog eens samen te doen. En zo is het toen ook gegaan. Voor het vertrek van de kermis hadden we nog 6 keer seks met elkaar. Heerlijk geil als ik daar aan terug denk!!! Twee uur later voelde ik nog zijn sperma uit mijn holletje vloeien, dat was het enige vervelende!

Seks in een stinkend toilethok

Nu hier in dit stinkende toilethok werd ik ook geneukt en al even wild en hevig als toen. De man kon er wat van. Zijn dikke, blote ballen kletsten bij iedere neukstoot hard tegen mijn kont met een kletsend geluid. Hmmm... mijn sluitspier werd helemaal opengerokken en jeukte heel erg, kronkelend van deugd. Hese kreten uit mijn en zijn mond.

Plots tikte iets zacht tegen mijn wang en passeerde er nog een stijve. Homo nummer twee was er ook bijgekomen met zijn stijve neuker, maar dan langs mijn lippen. Ik draaide automatisch mijn hoofd richting nieuwe stijve lul en liet hem in mijn mond toe en ik begon aan zijn gezwollen eikel te likken en te zuigen met slurpende geluiden. 

Eén stijve lul in mijn kont, één in mijn mond

Spreidstand, twee handen op de pisbak, stijve lul in mijn kont en één in mijn mond, zo werd ik daar afgeneukt. Het zou echt niet lang meer duren alvorens er een paar stijve lullen gingen klaar komen. De neukbewegingen werden harder en ruwer en plots voelde ik een warme gloed mijn darmen binnenkomen. Vergezeld van enkele orgasmekreten van mijn gatneuker. Mijn orgasme bleef ook niet lang uit. Spontaan schoot ik mijn sperma in enkele stralen op de vloer, mijn voeten en op de pisbak. En terwijl ik ejaculeerde proefde ik veel hete sperma in mijn mond. Nummer twee was ook klaargekomen!!!

Ik slikte alles door en tegen dat ik klaar was met mijn neukhol uit te kuisen, mij proberen toonbaar te maken in het donker gebouw, waren de andere twee al weg. Ik hoorde hun wagens starten en weg waren ze. Ik raapte mijn natte en vuile kleren van de grond, zocht in het donker met mijn aansteker mijn uitgeschopte slippers en pletste naar de uitgang. Ik zou naakt tot de vrachtwagen moeten gaan, gezien mijn kledij voor het moment onbruikbaar was, maar dat was niet erg.

In mijn blootje de parking op 

Het was al laat en ik zag dat er nog maar twee vrachtwagens verderop op de parkeerplaats stonden en geen enkele andere wagen was er meer te zien. Dus stapte ik naar buiten in mijn blootje de parking op. Met zich stillaan weer oprichtende lul, geil geworden door het idee om daar naakt te zijn. Plots zag ik de schijn van twee koplampen die de parkeerplaats opdraaiden. Vlug draaide ik mij om en liep het gebouw weer binnen en wachtte achter het muurtje om te zien wat er ging gebeuren. De auto stopte vlak voor de ingang maar ik hoorde geen portier open en dicht gaan. Ik wachtte nog wat en stak dan voorzichtig mijn hoofd achter het hoekje. Mijn hart en lul sprongen gelijk op. De man in de auto had zijn binnenverlichting aan en ik zag een dikke man in zijn blootje achter het stuur zitten. Zijn rechterbeen lag op de passagiersstoel zodat ik zijn zaakje goed kon bekijken, stijve lul strelend.

Had hij mij misschien gezien? Toen ik in mijn blote flikker terug het gebouw binnen liep? Gerustgesteld dat het ook iemand was voor seks en niet een auto van de politie, ging ik in het deurgat staan en liet mijn blote lijf met opspringende stijve lul zien aan de man die plots zijn verlichting uitdeed en uit de auto kwam geklauterd. Ik was ondertussen al in het wc-hok gegaan. Deur op slot. Stak mijn aansteker aan om te zien hoe het hok erbij lag, dat viel nog wel mee, overal wat wc-papier en hier en daar nog natte plekken op de zwarte vloer. Hoogstwaarschijnlijk verloren geschoten sperma. Met mijn voeten voelend aan de spermavlekken werd ik nog heter.

Voetseks: mijn lul tusen zijn tenen

Ik zag nog een proper hoekje en smeet mijn kleren in dat hoekje. Voetstappen stapten voorzichtig op en neer in het toiletblok. Een klopje op de deur en een stem die vroeg of ik zin in seks had. Nou!!! Ik pletste door de spermaspatten naar de deur en deed ze los. Even later kwam de naakte man op zijn sandalen naar binnen en deed de deur dicht en op slot. Onze lullen stijf naar voren gepriemd, zin om af te trekken of te pijpen. Ik ging op mijn knieen zitten en legde mijn handen op zijn blote voeten. De man stak gelijk zijn dikke leuter in mijn mond en begon zijn hete lul te neuken tussen mijn tanden. Ik zoog eraan alsof het de eerste lul was in mijn leven die ik afzoog. Met twee handen haalde ik zijn blote voet uit een sandaal en plaatste zijn voet op mijn eikel. Gelijk begon hij, zo goed als het ging, met zijn tenen mijn schacht en eikel te bespelen. Zo geil!!! Ik probeerde mijn stijve lat tussen zijn tenen te steken om hem zo mijn stijve wat te laten aftrekken. Het lukte aardig. Terwijl ik hem pijpte, zorgde hij voor wat voetseks voor mij!!! Ik voelde zijn erectie nog toenemen in mijn mond en plots was het daar, dat heerlijke goedje wat ik gelijk doorslikte. Ik schoot mijn penis leeg op ongeveer hetzelfde moment op de voet van de man. Daarna likte ik mijn eigen sperma nog van de man zijn voeten. En na mij bedankt te hebben voor de seks en een "tot de volgende keer", vluchtte hij gauw weg richting zijn auto. Met rubberen benen stapte ik ook naar mijn auto en na een schoonmaakbeurt van mijn lichaam stapte ik in en ging op mijn autobed liggen. Nagenietend van de heerlijke seks van die avond!! Hoe geil was dat geweest?? Heel erg hete en geile seksavond!!

Wat je je allemaal toch herinnert bij het schrijven van seksverhalen, ongelooflijk!

Groeten, Fietie55.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (27 Votes)

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@yahoo.be 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief