Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Masturberen op school

Al van in de basisschool zat ik vaak naakt te masturberen op de toiletten op school en later ook in het middelbaar. Tijdens de pauzes ging ik voor de pisbak staan en hoopte dan altijd dat er wel een of andere, ook geile jongen, naast mij kwam staan om elkaars piemel te bekijken. Vaak gebeurde dat dan ook. En heel dikwijls draaide het zelfs uit op een voel en/of rukpartij. Wie mij kende wist dat ik 'ne gemakkelijke was om sex mee te hebben, zowat de mannelijke hoer op school en had dan ook veel pijpwerk omdat ik geen terughoudendheid had om het met jongens en mannen, mooi of lelijk, het maakte allemaal niets uit, te doen, als ze maar een stijve lul hadden en zin in sex! Vrienden had ik bijna niet want niemand wou met mij gezien worden, ook niet die jongens die soms hun sperma in mijn mond, kont of in mijn gezicht en haar spoten, meestal gebeurde alles stiekem, gauw met zijn tweeën een toilethokje binnen en het feest kon beginnen, maar dat trok ik mij niet aan, sex was belangrijker dan vriendschap.

Sex met oude geile mannen

Op dinsdag-en donderdagavond was er na schooltijd nog tot 21.00h judoles en reed ik daarna met mij fiets meestal nog naar een meer, verderop, en ging daar nog op zoek naar wat sex bij oude geile mannen in de struiken rond het water, tussen mijn 14 en 18 was ik daar een gegeerde sexer, elke vent heb ik daar wel eens gehad. Daar was het ook betere sex en eigenlijk niet stiekem.

Sex tijdens de pauze

Die pauze stond ik weer zogezegd te plassen, ik had de knopen van mijn broek losgemaakt zodat mijn lul en ballen lekker vrij hingen. Ik had bij het binnenkomen van het toilet, een mij onbekende jongen, van een jaar of 18, naar mijn kruis zien kijken, waardoor ik al kriebels in mijn lul en ballen voelde opborrelen en vroeg mij net af of hij ook zou komen pissen en ja hoor, daar was hij. Hij kwam redelijk dicht bij mij staan, deed zijn broek open en haalde er een redelijk grote, half stijve, onbesneden piemel uit. Natuurlijk keek ik toe en zag dat hij ook naar de mijne keek. Gelijk voelde ik de mijne langzaam groeien en hard worden en werd ik zo heet dat ik zacht begon te masturberen.

Ik zag zijn hand ook aan zijn lul trekken wat mij nog meer opwond natuurlijk. Ik fluisterde met hese stem tegen hem dat ik in een toilethokje ging verder trekken en stak mijn stijf geval zo goed het ging weer in mijn broek en glipte achter mij een toilethokje binnen, deed gauw schoenen,sokken en de rest van mijn kleren uit en ging onderuit gezakt op de wc- bril zitten om mijn hete stijve paal lekker te rukken. Door mijn footfetish rukte ik altijd op blote voeten waardoor ik heel erg geil en heel erg heet werd. De deur had ik losgelaten, dus als die ander wou kon hij zo naar binnen.

Nog meer mannen

Ik hoorde stemmen van nog enkele mannen die kwamen pissen. Het leek wel of ze niet weggingen. Ik strekte mijn blote benen en voeten vooruit zodat mijn blote tenen onder de grote spleet van de deur te zien waren. Dat wond mij nog meer op, het feit dat ze van buitenaf konden zien dat er iets gebeurde in het toilethokje. Ik melkte mijn lul met stevige halen af, wat een heerlijk kletsgeluid maakte en ook meer genot gaf, daarbij schokten mijn benen en voeten hard op en neer tegen de vloer en de onderkant van de deur.

De jongen met stijve lul was er

Plots een dringend klopje op de deur en de jongen van daarnet kwam binnen met zijn stijve lul nog half uit zijn gulp. Ik maakte wat plaats voor hem, deed mijn blote benen wijd open zodat mijn voeten onder de wanden in de hokjes zichtbaar moesten zijn, terwijl hij de deur vastdraaide, en hij met zijn hete kruis vlak voor mijn gezicht kwam staan en liet zijn stijve jongeheer in mijn gezicht opspringen uit zijn gulp. Mijn lippen vonden toen snel zijn natte naar urine en sperma ruikende en smakende eikel, waarschijnlijk had hij nog kort tevoren sperma gespoten, en ik zoog zijn harde paal gretig en gulzig naar binnen terwijl hij in mijn tepels begon te knijpen die keihard en groot werden van de deugd. Ik nam met mijn rechterhand zijn schacht hard beet en met mijn linker trok ik zachtjes aan zijn behaarde zak. Terwijl ik met mijn tong zijn harde dikke eikel bewerkte en de eerste voorvochtdruppels al te proeven waren, trok ik zijn lul aan zijn schacht en ballen af, ging met mijn tong langs zijn dikke eikelrand en zo over zijn eikel tot in zijn schaamhaar en langs de onderkant van zijn opwippende stijve staaf, terug naar zijn eikel en nam hem dan weer in mijn mond tot vanachter in mijn keel.

Ook in het hokje naast mij was iemand aan het masturberen

Ik hoorde het hokje naast ons de deur opengaan en trok gauw mijn blote voet iets terug vanonder de wand. Beiden hielden we tegen onze zin op tot er naast ons niemand meer zou zijn. Stil luisterden we en hoorden daarnaast een rits opengaan en het gerinkel van een gesp tegen de grond. Toen hoorden we dat degene naast ons blijkbaar ook begon te masturberen, het geluid van een stijve lul aftrekken drong tot ons door. De wanden waren niet erg dik. Vervolgens hoorden we naast ons een onderdrukt gehijg, alsof iemand erg gespannen was wat waarschijnlijk ook zo was. We hoorden gekrabbel aan de wand en toen zagen we dat iemand een propje papier verwijderde uit een kijkgaatje in de houten wand. Ik zag een oog voor het gaatje komen en er klonken achter de wand heerlijke geluiden welke mij nog meer opwonden, godver wat stond ik daar heet! Tof! Nu hadden we een toeschouwer.

Sexmaatje

Ik zoog mijn sexmaatje nu verder af met hete slurpgeluidjes en hij trok mijn hoofd zacht naar voor en achter, ik zette met mijn tanden nog wat meer druk op zijn eikel en hij begon zachtjes te kreunen. Ik nam zijn kont hard beet en trok zo zijn stijve leuter op mijn ritme, over en weer in mijn hete mond. Ik ging met mijn middenvinger nog op zoek naar zijn neukgaatje, vond een heel nat gat, stak mijn vinger erin en met soppende geluiden vingerde ik hem nog, het resultaat was een gekreun en gehijg, opspannen van zijn kont, ik voelde zijn lul dikker en groter worden in mijn mond en toen gebeurde van alles tegelijk. Ik voelde hete spermaspetters op mijn blote voet onder de wand, buurman was klaargekomen en terzelfder tijd kwam mijn sexmaatje van dat ogenblik schokkend klaar in mijn mond. Drie harde stralen sperma schoot hij in mijn mond, schokte nog na en ik zoog verder tot zijn laatste druppel sperma ingeslikt was. Nog nahijgend droogde hij zijn slapper wordende lul af met wc papier.

Ook andere jongens wilden pijpen en gepijpt worden

In het hokje naast het onze was ook gestommel te horen, broek optrekken, deur los doen en proberen onverschillig kijkend uit het toilet te komen. Mijn pijper ging ook weg, ik deed de deur weer vast, bekeek de spermaklodders op mijn blote voet en besloot dat het welletjes was geweest en trok mij af, bracht mijn spermavoet naar mijn stijve lul, nog een paar keer trekken en ik spoot mijn kwakje ook op mijn voet, bij het sperma van de jongen. EINDELIJK, klaargekomen. Ik mengde de jongen zijn sperma en mijn sperma op mijn voet dooreen en begon dan met mijn vinger zoveel mogelijk sperma van mijn hete voet te halen en vervolgens af te likken van mijn vinger. Ik kleedde mij moe en loom weer aan, ging uit het hokje recht terug het urinoir in om nog eens te plassen. Bij de deur zag ik een paar rode hoofden van opgewonden jongens, liep erlangs naar buiten; Ik hoorde ze mij nog naroepen dat ze ook wel eens wilden. Ik draaide mij om en zei" bij de volgende pauze ben ik er weer hoor, als je dan nog durft kom je maar." Meer dan een domme grijns op hun gezicht kregen ze niet voor mekaar. Ik zou straks wel zien of ik nog een pijpje kon doen.

Groetjes vanwege fietie 55

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (23 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief