Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 432 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Groot geschapen lul

Hello boys, lekkere rukkers. Ik ben een lekkere vent met een grote lul. Ik neuk in elk gat maar vooral in dat van lekkere knullen zoals jij. Ik heb hier een lekker gayverhaal voor jullie!

Als tiener

Toen ik een stukje jonger was dan nu (ik was 16) had ik het vrij snel door dat ik niets voor meisjes voelde maar wel op de jongens uit mijn klas. In de klas zat ik naast zo'n verwijfd jongetje, het was duidelijk dat het een echt homo'tje ging worden, maar hijzelf had dat waarschijnlijk nog niet door.

Op een dag was ik echter zo heet dat ik stout werd en ik was vastbesloten om dat jongetje naast mij (zijn naam was Erik) eens binnen te draaien! 

De natuur in

Ik wist dat hij een visser was en dat bracht mij op een idee, ik vroeg aan hem wanneer hij nog eens ging gaan vissen en of ik eens niet mee mocht. Ik had geluk, hij was van plan om na schooltijd nog dezelfde avond te gaan vissen en ik mocht mee met hem.

Het was rond een uur of vijf dat we hadden afgesproken aan de oude eik in ons dorpje. Ik zag het al helemaal zitten en had een kort spannend broekje aangedaan om met hem naar de visvijver te gaan, en ik had geen onderbroek aangedaan. Hij kende de beste plekjes waar het meeste vis zat zei hij.

De vissen beten niet...maar ik wel!

Het was zijn visdagje niet, de vissen wilden niet bijten. Ik zat ondertussen te bedenken hoe ik dat lekker jongetje binnen kon doen. Het was een warme zomeravond en ik zei tegen Erikske dat we beter wat konden zwemmen in plaats van op de vissen te zitten wachten, hij zei "ok, ik zal mijn zwembroek gaan halen". Ik zei dat dat helemaal niet nodig was, we zwemmen gewoon in ons blootje vertelde ik en ik deed mijn T-shirt uit om vervolgens mijn broekje uit te doen. Ik stond in mijn blootje voor hem en ik merkte dat hij naar mijn piemel keek, hij begon te blozen. "Komaan" zei ik, 'het water in"!

Een beetje verlegen draaide hij zich om en ontklede zich om vervolgens het water in te springen. We zwommen en spetterden wat in het water. Toen zei ik, "Erik, ik ben een vis en jouw piemel is het aas". Vervolgens dook in onder het water en hapte ik mijn mond over zijn penis. Ik sabbelde er op, ik zoog er op en hij kreeg een stijve piemel. Ik kon dat natuurlijk niet blijven volhouden met mijn hoofd onder water, ik moest naar lucht happen. Ik stelde hem voor om tesamen naakt in het hoge gras te gaan liggen.

Zijn anus rook naar een visje

We lagen daar nu naakt naast elkaar en ik begon hem zachtjes te strelen en te besnuffelen, het was een heerlijk moment, ik werd zo heet! Ik snuffelde aan zijn tepels en likte in het rond, dat vond hij wel fijn hoor! Ik zei dat ik nog wel leukere plekjes wist te vinden op zijn bloot lichaam en ik zakte al likkend af naar zijn poepje om vervolgens zijn anusje te likken en te zuigen. Het was zeer erotiserend maar ook wat grappig, ik vond dat zijn anus naar vis rook. En nu ben ik toch wel verzot op vis zeker! Ik likte zijn anusje zo schoon als mijn pas gekuiste fiets, likken, likken, likken, .....

En nu zijn penis

Nadat zijn anusje bijna aan het blinken was van mijn gelik was het de hoogst tijd voor het serieuze werk want ik begon bijna vanzelf mijn lul leeg te spuiten. Zijn anus was nu lekker nat en ik stopte er een vinger in, en dan twee vingers. Het ging goed, hij protesteerde niet. Ik had natuurlijk een glijmiddel bij en wreef mijn lul ermee in om hem dan zachtjes in zijn natte anus te steken. Erik gaf geen kik, hij had geen pijn. Het leek wel alsof het niet zijn eerste keer was. Ik wipte op en neer in zijn schijthol en het ging snel, ik kwam rap en zeer hevig klaar, ik spoot hem vanbinnen vol met mijn sperma. Zo'n deugd dat het deed.

Nu ging ik hem doen klaarkomen en ik hapte zoals een vis naar zijn harde penis, ik zoog en zoog, en na een paar minuutjes kwam hij klaar in mijn mond. Het was veel sperma maar dat vond ik heerlijk, ik heb het toen allemaal ingeslikt.

Mijn grote lul

Nadat we klaargekomen waren lagen we nog wat tesamen in het gras. Hij bekende dat dit niet zijn eerste keer was. Hij had dus al ervaring en zei me dat ik een groot geschapen lul had en er meer deugd van had dan met andere jongens. Met die woorden maakte hij mij keigelukkig! Toen was ik nog maar 16, nu is mijn lul nog veel groter en ram ik mijn stevig ding nog dikwijls in het schijthol bij andere mannen!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Anus likkenDidier 20-03-2018 17:22
Ik lik ook graag aan mijn vriend zijn anus. Als het niet stinkt tenminste :D
En zelf wordt ik ook graag gelikt aan mijn gat.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Late homoJeroen 12-02-2018 13:58
Wow, jij hebt als jonge homo wel wat pleziertjes gehad denk ik. Dat moet plezant geweest zijn. Zelf ben ik helaas maar laat uit de kast gekomen. Ik ben zelfs eerst getrouwd geweest met een lieve vrouw maar sexueel voelde ik mij niet aangetrokken tot haar. Ik heb eigenlijk maar ontdekt dat ik voor de mannen was als ik al 30 jaar was. Nu heb ik een vriend.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# GrappigEduard 05-10-2017 16:49
Wel heel grappig dat je zijn lul als aas zag voor jouw bek. En je was nog maar 16! De eerste keer dat ik homosex had dat was toen ik al 19 jaar was.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie