Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Naakt rondlopen in mijn tuin

Ik ben een homoventje van 45, 1m78 en 64 kg. Ik loop heel graag in mijn blootje en soms kan dat tot verassende resultaten leiden. Ik loop dikwijls naakt rond in mijn tuin, zelfs als het koud is en zelfs vriest. Ik word geil van naakt ronlopen en ondertussen aan mijn piemel te snokken, want zo doe ik het.  Ik loop dan rond en ga liggen en dan kom ik soms klaar in mijn tuin terwijl ik op het gras lig (als het goed weer is), eigenlijk ben ik dan het gras aan het neuken. Ja, niet alledaags denk ik maar ik geniet ervan. Als het koud is doe ik verder in huis terwijl ik surf op het internet en naakte jonge homo's bekijk, ik kan gemakkelijk een half uur aan mijn piemel trekken en dan pas tot een orgasme komen. Ik moet wel zeggen dat ik mij inhoud omdat het anders te snel gedaan is.

Op het strand

Het zal je wellicht ook niet verbazen dat ik naar naaktstranden ga zoals Breskens en Bredene. Ik ga dan van 's morgens naar het naaktstrand en lig te zonnen, maar meestal ben ik aan het rondwandelen en gluur ik naar de blote mannen op het strand. Als ik echt heel geil geworden ben dan ga ik naar mijn ligplaats en probeer ik ongezien met mijn piemel te spelen, maar dat is niet zo simpel. Ik wil nu ook niet al masturberend betrapt worden en opgepakt worden door de politie.

's Avonds als bijna iedereen naar huis is en het strand leeg is dan waag ik mij er wel aan om al masturberend op het strand te lopen, natuurlijk nog steeds goed rondkijkend of ik niemand schockeer met mijn gedrag. Maar als ik een andere naakte man alleen zie rondlopen op het strand dan wandel ik in zijn richting en probeer ik oogcontact te maken, ik merk al vrij snel op of het iemand is waarbij ik iets kan proberen of niet. Als ik de indruk heb dat ik mijn kans kan wagen dan zoek ik nader contact en ga ik terug in zijn richting en begin ik een babbeltje te starten, meestal is dat iets heel stom zoals "lekker weertje vandaag hé". Terwijl ik dat zeg streel ik over mijn penis, als die man dan nog bij mij blijft staan dan begin ik naar zijn lul te kijken en zeg ik dat hij wel een mooie heeft hangen. Loopt hij dan nog niet weg dan ben ik er zeker van dat het een homo is die interesse heeft in mij. 

Sex in de auto

Als ik op het strand iemand aan de haak geslagen heb dan volgt er altijd sex, helaas kan dat niet openbaar op het strand zolang er nog mensen rondlopen, en al zeker niet als er kinderen bij zijn. Dus stel ik voor om naar mijn auto te gaan en daar elkaar lekker te pijpen en te rammen. Ik ben nog nooit betrapt door de politie, wel door toevallige wandelaars die langs de auto passeerden. Die lachen dan eens en wandelen verder.

Ik ga nooit in gezelschap van een andere man naar het strand, ik hou het veel liever spannend zoals ik het nu doe. Naakt rondlopen, op jacht gaan, al wandelend masturberen, sex in de auto met een vreemde man.
Echt keigenieten is dat!

Kusjes,
homoventje.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (4 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief