Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik toon mij graag naakt

Ik ben 18 en gay, ik kom er voor uit, iedereen weet het, ook mijn ouders. Ik ben gay maar ook nudist. Ik geniet ervan om mijn lichaam te laten zien aan anderen, het liefst toon ik me met een erectie zoals op de foto. 

Ik kan ook waanzinnig genieten van sex in mijn eentje. Dan ga ik helemaal naakt en zet ik mij buiten in de tuin. Ik kijk dan op mijn tablet naar opwindende foto's van andere jongens, jongens die zich laten afrukken door oudere mannen vind ik het meest opwindend.

Zelf ben ik ook al lekker afgerukt door oudere mannen, dat laat ik het liefst doen op een ontmoetingsplaats voor homo's.

Meestal vind je daar niet echt jonge boys zoals ik en daarom ben ik heel populair in dat milieu. Op afgelegen parkings zijn nogal dikwijls struiken bosjes waar ik mij helemaal uitkleed en dan mij naakt vertoon aan mannen die op zoek zijn naar sex. Het is nog nooit gebeurd dat een man mij niet moest hebben, allemaal zijn ze verlekkerd op mijn slank lichaam met mijn prachtige penis in erectie. Ik hou van sex in open lucht en op plaatsen waar het eigenlijk niet mag, daar word ik het meest opgewonden van. In de bosjes maar ook op het strand in de duinen vind ik het extra opwindend, zelfs nu ik dit schrijf en eraan denk krijg ik een erectie. Ik ga mij dan zometeen ook afrukken en lekker spuiten. 

Groetjes,

Toyboy.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.09 (34 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief