Zoek 65plusser die graag pijpt
( / Man zoekt man)

Zoek 65plusser die graag pijpt

Leuk aaibaar subje gezocht
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Ik zoek (seks)maat
( / Man zoekt man)

Ik zoek (seks)maat

Zoek vrouw tot 50+
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 287 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Die penis van hem wou ik in mijn anus

Ik had een interim-job als magazijnarbeider in een textielfabriek ergens in Oost-Vlaanderen, niet zo ver van Gent. Het was een klein fabriekje met nog geen 50 werknemers. Als chef magazijnier was ik er verantwoordelijk voor dat alles gesmeerd liep en dit hield ook in dat ik regelmatig overuren deed terwijl de rest al naar huis was. Meestal moest ik dan over blijven omdat er nog een vrachtwagen op komst was met een levering.

En dat was ook zo die bewuste donderdagavond, er was een partij goederen op komst die geleverd gingen worden door mijn favoriete chauffeur, een gast waar ik over fantaseerde, nachten lang, ik wou echt zijn penis in mij.

Ik wou hem naakt zien

Ik was al een uurtje aan het wachten op die sexy gast. Ondertussen droomde ik van zijn knappe uiterlijk, zijn mooie ogen en zijn prachtige lichaam. Alhoewel je van zijn lichaam niet zo veel opmerkte, hij droeg een blauw pak en een klepje, nam ik toch aan dat hij er fantastisch uitzag onder zijn werkkledij. Hij moest beslist sterke benen en spieren hebben en een stevige borstkas, zo stelde ik hem mij voor. Ik zag hem in mijn dromen naakt voor mij met een lichaam om van te kwijlen en een penis om op te zuigen...mmmmm... Die droom om hem naakt te zien, die ging ooit eens uitkomen, dat wist ik gewoon. Ik wist ook dat hij alleen woonde en geen vriendin had, dat was al een goed teken.

Ik ging hem echt uitkleden!

Het was ondertussen als na 19 uur, in het putje van de winter en het was donker buiten. Ik hoorde in de verte een ronkende krachtige vrachtwagen komen aanrijden, ja, dit moest hij zijn! Ik liep al naar de laadkaai met een halve stijve. Daar was hij dan, hij keek mij metteen recht in de ogen aan, ik voelde dat er vuur in de lucht hing, erotisch geladen vonken.

Hij zei niets en opende zijn vrachtwagen voor het lossen van de lading, ze stond helemaal vooraan in zijn truck. Ik nam de transpalet en ging in de vrachtwagen terwijl hij met glimmende ogen mij bleef aankijken, ik werd er warm van. Ik schoof mijn transpalet onder de vracht... en plots... voelde ik twee krachtige stevige armen om mijn lichaam. Zij handen streelden daarna door mijn haar en hij zei: "ik heb het wel in de gaten hoor, jij wordt gewoon geil als je mij ziet". Hij vroeg me of ik een wens had en ik zei vol met vuur en verlangen: "ik wil je uitkleden en je in mij voelen". "Doe maar", was zijn zachte antwoord. Het ging echt gebeuren, ik ging hem volledig uitkleden, mijn lul was ondertussen allang niet meer half-stijf maar wel in een volledige keiharde erectie. Ik kleedde hem langzaam maar volledig uit.

Ik schrok van de lengte en dikte van zijn penis

Ik had zijn bovenlichaam al helemaal ontbloot en lekker aan zijn tepels gezogen (hij had er trouwens een mooie piercing), toen daalde ik af naar zijn blauwe werkbroek, riem los, en liet deze naar beneden glijden tot aan zijn enkels. Hij had een mooi spannend roos onderbroekje aan met daarin toch wel iets keihard en vooral groot ding. Ik haalde zijn lul er voorzichtig uit, man toch, wat was die groot! Ik had al veel penissen gezien in mijn leven maar zoiets, nog nooit gezien. Ik dacht dat zo'n formaar alleen bestond in boekjes en gephotoshopte foto's. Het was werkelijk de grootste en dikste penis die ik ooit had gezien!

Deze penis in mijn kont?

Ik pijpte hem vollop en hij genoot waanzinnig. Ik had er altijd over gefantaseerd om zij lul in mijn kont te voelen, maar nu begon ik toch echt te twijfelen. Zo'n geweldig groot ding in mijn anus? Dit ging echt wel pijn doen, en ik wilde geen scheurtje in mijn darm want dan kon ik onmiddelijk naar het ziekenhuis. Ik was bang geworden. Hoe zou ik hem dit nu voorzichtig moeten vertellen?

Hij merkte dat ik schrik had

Deze gast was echt wel een fantastische begrijpende homo. Hij merkte dat ik welliswaar genoot van zijn grote lul maar tegelijkertijd ook bang was om deze in mijn kont te laten steken. "Wees niet bang" zei hij, "ik weet dat hij te groot is om je te neuken", gelukkig was het natuurlijk niet zijn eerste keer en zal hij dit wel al geprobeerd hebben bij andere jongens. Het bleef dus bij pijpen, maar ik heb hem wel kunnen neuken. Mijn penis is van een normaal formaat dus het ging lekker vlot. En hij kreunde van genot.

Mooie herinnering

Ik heb hem dus niet in mij gevoeld maar eigenlijk vind ik het niet erg, de ervaring met zo'n grote penis was op zich al uniek. En af en toe, als ik nog eens overuren moest maken, dan deden we het weer. Nu zie ik hem niet meer, ik heb nu een kantoorjob maar ik denk nog dikwijls terug aan vroeger. De stomende sex in zijn vrachtwagen en een ervaring met zo'n enorme penis ooit zal ik nooit vergeten.

Informatie over de schrijver

Den heten bok van Schaarbeek.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Reeds veel genomenEmiel 27-03-2018 09:37
Goh... ik ben al veel in mijn anus genomen door heel veel mannen. Ik heb nog nooit een gescheurde darm gehad. Uw kaka passeert daar toch ook?
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Penis in mijn gatLuke 22-03-2018 13:22
Een penis in mijn gat vind ik ook echt lekker. Zo'n lekker vlezig ding waarmee je uw vriend kan doen klaarkomen in uw gat. Sex is zo fantastisch! Ik hoop dat ik nooit impotent word, ook niet als ik 100 word!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# SpuitenNestor 07-02-2018 12:25
Een lul in mijn anus vind ik keilekker. Maar ik test ook andere dingen uit zoals een banaan, komkommer. Maar dat is meer gewoon voor de lol tussen mij en mijn vriend. Het lekkerst vind ik nog altijd een stijve harde penis die in mij kan spuiten.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Grote penisGregory 12-01-2018 19:04
Met een grote penis in uw kont moet je inderdaad opletten. Het kan pijn doen en dan is het niet meer leuk.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Sex op het werkThijs 30-09-2017 16:21
Ik ben een magazijnier in de nachtploeg bij een bedrijf in Lokeren. De nachtploeg is er niet zo groot en je kan er gemakkelijk stiekem dingen doen zoals tussen de rekken sex hebben met een collega van mij. Er zijn 2 homo"s bij mij op het werk en ik heb al met allebei lekkere sex gehad op het werk!
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie