Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 560 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Pijpen in de sexcinema

Er zijn enkele sexcinema's in Gent maar niet zo veel, bij mijn weten zijn er slechts 2 echte sexcinema's en dat is die aan de Dampoort en deze in de Brabantdam. In de peepshow in Gent daar kan je ook videofilms in een aparte cabine bekijken maar dat zie ik niet als een sexcinema.

Dag iedereen, ik ben Johan en ben eigenlijk hetero, tenminste dat denk ik toch. Ik weet het eigenlijk niet want ik woon al 20 jaar samen met mijn vriendin en heb geen behoefte aan mannelijk contact, of toch niet voor een relatie. Ik ben gek op meisjes en toch heb ik mij laten pijpen door een man terwijl ik in de sexcinema zat, ik had er ook nog deugd van want ik ben klaargekomen.

gay date dating man vrouw

 


Ik was toen geil

Dat is de enige reden dat ik kan bedenken voor mijn pijpbeurt in de sexcinema ABC. Ja, ik kon daar vlakbij ook naar de hoeren gaan in de Belgradostraat of het Glazen straatje in Gent maar dat is toch nog iets anders, het is in ieder geval een stuk duurder dan de sexcinema. En je moet het ook durven natuurlijk, het was op klaarlichte dag en stel je voor dat iemand die jou kent je bij zo'n hoertje ziet binnengaan. Dat zou ik niet leuk vinden. Maar zo'n sexcinema binnengaan is natuurlijk ook niet iets dat je tegen iedereen gaat vertellen, en al zeker niet die pijpbeurt. Ik was dus geil, en dat zal wellicht mijn bezoek aan de sexcinema verklaard hebben en ook het feit dat ik mij heb laten pijpen door een man en niet door een vrouw, of mij gewoon in de cinema gemasturbeerd heb.

Eerst bij mijn billen gepakt

Ik ging dus die welbepaalde geile dag de sexcinema naar binnen, een beetje onwennig want het is niet mijn gewoonte om daar binnen te gaan. Eigenlijk ging ik daar nooit meer naar binnen want ik heb daar vroeger al eens te maken gehad met mannen die naast mij kwamen zitten in de cinema terwijl ik mij zat te masturberen, van het moment ze mij aanraakten was ik vlug weg. Maar dat was deze keer dus anders. Na zeker 10 jaar dat ik er niet meer binnen geweest was ging ik nog eens naar de sexcinema in Gent. Ik zette mij vooraan en trok mijn broek naar beneden en begon mij lekker te masturberen, dat is genieten. Ik was nog maar 5 minuutjes met mezelf bezig, naakt in de cinema, toen er een slanke jongeman naast mij kwam zitten. Ook hij trok onmiddelijk zijn broek naar beneden en begon zichzelf te masturberen, ik kon het niet laten om eens naar zijn penis te gluren. Het wond me wel op om die jongeman naast mij te zien masturberen. Plots gleden zijn handen naar mijn billen. En deze keer liep ik niet weg, ik bleef gewoon zitten. Sterker nog, ik nam zonder aarzelen zijn stevige penis vast en begon hem af te trekken. Het duurde niet lang of zijn sperma spoot eruit. Ik dacht dat hij toen zou weggaan maar daar had ik het mis. Hij ging op zijn knieën gaan zitten en begon mij te pijpen. Ik wist niet wat er gebeurde, was verstijft en durfde zelfs niet weg te lopen.

Het deed deugd

Die jongen pijpte mij zo goed! Ja, zelfs veel beter dan mijn vriendin.Ik had er echt deugd van, die jongen deed dit met volle overgave en na een minuutje was ik ook aan het klaarkomen. Hij heeft zelfs mijn sperma binnengeslikt! Ik was bevredigd door een jongen van pakweg 18 jaar en had er deugd van gehad. Nadat we beide waren klaargekomen deed de jongen zijn broek weer aan en hij wandelde weg. Zomaar. Ik ben dan ook maar opgestapt. Buiten de sexcinema was er geen spoor meer te zien van de jongeman. Ik was echt wel een ervaring rijker nu, mij laten pijpen door een jongen in de sexcinema. Stel je voor. Ik ben er sindsdien niet meer teruggeweest maar de kans is er toch wel dat ik dat ooit wel nog doe. Ik denk nog regelmatig terug aan die pijpbeurt in de cinema. Ben ik nu een homo? Of bisexueel?

Sexcinema verdwenen 

In februari 2015 wou ik een foto van de sexcinema ABC Gent in de Brabantdam nemen om op deze website te publiceren, tot mijn verbazing was de sexcinema gesloten! Sterker nog, er was helemaal geen sexcinema meer te zien, helemaal niks meer. Er zat ondertussen een winkel in het pand. Wel jammer dat zoiets verdwijnt natuurlijk, wellicht is dit onder andere te wijten aan het succes van het internet waar je sexfilmpjes gratis kan bekijken. Ook de sexcinema aan de Dampoort in Gent is gesloopt, er is nu een restaurant.

Groetjes, Johan.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.28 (25 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# sexcinematravgina 22-09-2018 14:26
Onlangs als opgemaakt travje naar de sexcinema geweest aan Dampoort in Gent. Op straat keken ze hun ogen uit in mijn sexyoutfit. Ben binnen geweest en stond daar geil in de gang te wachten. Niks aan onder mijn rokje. Er kwam een donker type aan me voelen, ik liet hem begaan, werd stijf. Een andere man kwam ook voelen maar ging weg. De 1e begon te pijpen aan me, super deed ie het. Had bekijks van anderen en werd keihard. Hij wilde niet stoppen, ontblote mijn eikel en kon het niet meer houden. Die lieve man slikte alles door toen ik in zijn mondje ging spuiten. Ga zeker terug. Liefs.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# AfrukkenDe Rukker 10-04-2018 08:46
Masturberen in de cinema, ik doe het zo graag. Niet alleen in een sexcinema maar ook in een gewone cinema heb ik mijn lul al lekker afgetrokken
Antwoorden | Melden aan beheerder
# De Peepshow in GentGunter 05-04-2018 10:10
Ik ging ook met regelmaat naar de Peepshow in Gent. Ik vind het zo jammer dat er in Gent geen Peepshow meer is. Ik zie toch nog altijd liever live een wulpse naakte griet die al krullend laat zien wat ze te bieden heeft dan porno op de computer te bekijken. En mij daar zitten afrukken.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# De PeepshowAndré 25-02-2018 08:44
Ik ben dikwijls naar de Peepshow geweest aan de Gentse Dampoort, soms ging ik ook wel eens in een hokje de videofilms bekijken. Ik kleedde mij dan helemaal uit en zat naakt in zo'n hokje.
Ook in de peepshow vond ik het geil om naakt door het venstertje naar de dames te kijken. Ach waar is die mooie tijd toch naartoe.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Meer sexcinema'sHendrik 06-02-2018 22:06
Ik wou gewoon even zeggen dat ik het jammer vind dat peepshows en sexcinema's verdwijnen. Zo jammer dat daar blijkbaar geen markt meer voor is. Niet iedereen zit het liefst achter zijn computertje zich af te snokken.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Gentse sexcinema'sAldo 22-07-2017 10:17
Cinema ABC in de Brabantdam is eventjes dicht geweest, maar bestaat ZEKER WEL NOG!!! Is wel dicht op zaterdag en zondag. Ik kom er af en toe eens. Ze hebben er nu ook een piepklein zaaltje met gay films. Cinema PARIS aan de Dampoort bestaat niet meer, maar er rechterover, in sexshop Sexy World, hebben ze nu ook een cinema met drie zalen (hetero, gay en shemale)
Antwoorden | Melden aan beheerder
# SexcinemaJohn 01-10-2017 14:24
Ik dacht ook dat die cinema gesloten was. Het is lang geleden dat ik in de sexshop Sexy World eens langsgeweest ben. Nu ik weet dat ze daar ook zaaltjes hebben ga ik zeker nog eens langsgaan.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# SEXJAN 06-05-2017 16:39
IK ZOU GRAAG NU DINSDAG 09/05/2017 NAAR DE SEXCINEMA DAMPOORT GAAN OM ME EENS LEKKER TE LATEN PIJPEN EN TE PIJPEN. WIE KOMT ER NOG? EN OP WIE MAG IK REKENEN? MAG ZEKER OOK TV/TS ZIJN. BEN VERZORGDE BI 59/175/89. HEB EEN MOOIE HARDE.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Sexcinema DampoortYvan 07-05-2017 15:24
Beste Jan,
Dat zal een trip voor niks zijn want die sexcinema bestaat niet meer.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# NeuksletKurt Willem 30-07-2016 11:18
Ik ben een bottomman en 50jaar, ik heb ook een open relatie met een topman en ik zoek een goed geschapen top om mij stevig te neuken. Ik ben een slet in bed en ik kan ontvangen maar niet verplaatsen.
Ik woon in Roeselare, West -vlaanderen.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Gepakt wordenCallboy 20-04-2016 19:00
Hoi,
Ik ben Callboy ben bottum en hou van extreme seks. Ik kom uit Limburg en kan ontvangen en verplaatsen.
Ben bi, telefoonnummer: +32495166794
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie