Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Pijpen in de sexcinema

Er zijn enkele sexcinema's in Gent maar niet zo veel, bij mijn weten zijn er slechts 2 echte sexcinema's en dat is die aan de Dampoort en deze in de Brabantdam. In de peepshow in Gent daar kan je ook videofilms in een aparte cabine bekijken maar dat zie ik niet als een sexcinema.

Dag iedereen, ik ben Johan en ben eigenlijk hetero, tenminste dat denk ik toch. Ik weet het eigenlijk niet want ik woon al 20 jaar samen met mijn vriendin en heb geen behoefte aan mannelijk contact, of toch niet voor een relatie. Ik ben gek op meisjes en toch heb ik mij laten pijpen door een man terwijl ik in de sexcinema zat, ik had er ook nog deugd van want ik ben klaargekomen.

gay date dating man vrouw

 


Ik was toen geil

Dat is de enige reden dat ik kan bedenken voor mijn pijpbeurt in de sexcinema ABC. Ja, ik kon daar vlakbij ook naar de hoeren gaan in de Belgradostraat of het Glazen straatje in Gent maar dat is toch nog iets anders, het is in ieder geval een stuk duurder dan de sexcinema. En je moet het ook durven natuurlijk, het was op klaarlichte dag en stel je voor dat iemand die jou kent je bij zo'n hoertje ziet binnengaan. Dat zou ik niet leuk vinden. Maar zo'n sexcinema binnengaan is natuurlijk ook niet iets dat je tegen iedereen gaat vertellen, en al zeker niet die pijpbeurt. Ik was dus geil, en dat zal wellicht mijn bezoek aan de sexcinema verklaard hebben en ook het feit dat ik mij heb laten pijpen door een man en niet door een vrouw, of mij gewoon in de cinema gemasturbeerd heb.

Eerst bij mijn billen gepakt

Ik ging dus die welbepaalde geile dag de sexcinema naar binnen, een beetje onwennig want het is niet mijn gewoonte om daar binnen te gaan. Eigenlijk ging ik daar nooit meer naar binnen want ik heb daar vroeger al eens te maken gehad met mannen die naast mij kwamen zitten in de cinema terwijl ik mij zat te masturberen, van het moment ze mij aanraakten was ik vlug weg. Maar dat was deze keer dus anders. Na zeker 10 jaar dat ik er niet meer binnen geweest was ging ik nog eens naar de sexcinema in Gent. Ik zette mij vooraan en trok mijn broek naar beneden en begon mij lekker te masturberen, dat is genieten. Ik was nog maar 5 minuutjes met mezelf bezig, naakt in de cinema, toen er een slanke jongeman naast mij kwam zitten. Ook hij trok onmiddelijk zijn broek naar beneden en begon zichzelf te masturberen, ik kon het niet laten om eens naar zijn penis te gluren. Het wond me wel op om die jongeman naast mij te zien masturberen. Plots gleden zijn handen naar mijn billen. En deze keer liep ik niet weg, ik bleef gewoon zitten. Sterker nog, ik nam zonder aarzelen zijn stevige penis vast en begon hem af te trekken. Het duurde niet lang of zijn sperma spoot eruit. Ik dacht dat hij toen zou weggaan maar daar had ik het mis. Hij ging op zijn knieën gaan zitten en begon mij te pijpen. Ik wist niet wat er gebeurde, was verstijft en durfde zelfs niet weg te lopen.

Het deed deugd

Die jongen pijpte mij zo goed! Ja, zelfs veel beter dan mijn vriendin.Ik had er echt deugd van, die jongen deed dit met volle overgave en na een minuutje was ik ook aan het klaarkomen. Hij heeft zelfs mijn sperma binnengeslikt! Ik was bevredigd door een jongen van pakweg 18 jaar en had er deugd van gehad. Nadat we beide waren klaargekomen deed de jongen zijn broek weer aan en hij wandelde weg. Zomaar. Ik ben dan ook maar opgestapt. Buiten de sexcinema was er geen spoor meer te zien van de jongeman. Ik was echt wel een ervaring rijker nu, mij laten pijpen door een jongen in de sexcinema. Stel je voor. Ik ben er sindsdien niet meer teruggeweest maar de kans is er toch wel dat ik dat ooit wel nog doe. Ik denk nog regelmatig terug aan die pijpbeurt in de cinema. Ben ik nu een homo? Of bisexueel?

Sexcinema verdwenen 

In februari 2015 wou ik een foto van de sexcinema ABC Gent in de Brabantdam nemen om op deze website te publiceren, tot mijn verbazing was de sexcinema gesloten! Sterker nog, er was helemaal geen sexcinema meer te zien, helemaal niks meer. Er zat ondertussen een winkel in het pand. Wel jammer dat zoiets verdwijnt natuurlijk, wellicht is dit onder andere te wijten aan het succes van het internet waar je sexfilmpjes gratis kan bekijken. Ook de sexcinema aan de Dampoort in Gent is gesloopt, er is nu een restaurant.

Groetjes, Johan.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.55 (30 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief