Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 322 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Aan de pisbak met een stijve lul

Ik was donderdag in een grote meubelzaak in het Antwerpse  aan het shoppen. Ik moest dringend plassen en dook de toiletruimte in , die overigens helemaal verlaten was. Ik ging voor een blinkend witte pisbak staan, haalde mijn lul uit mijn broek om te plassen, ineens ging de deur open en een man van een jaar of 70 posteerde zich voor de pisbak vlak naast waar ik al voor stond.
Ik dacht wat een rare is dat? Wel 10 pisbakken vrij en hij komt hier naast mij staan?

Nu ja mij goed, ik hoorde hem omstandig zijn broek openritsen en even later begon hij in de bak te kletteren, ik liet mijn pis ook maar stralen en kreeg het gevoel dat buurman naar mijn lul aan het kijken was waarop mijn lul langzaam stijf werd en ik ook een blik op zijn reeds halfstijve paal wierp waarop mijn erectie nog groter en harder werd.

Vindt je hem mooi vroeg hij? Ik zei ja, je hebt een mooie dikke lul en dat was zo ook. Net als de mijne een onbesneden dikke lul met purperen stijve dikke geile eikel. "Heb je al ooit ene vastgehad"? Ik zei van ja, al velen zelfs, wat ook de waarheid is.

Hij nam mijn lul vast

Ik voelde meer dan ik zag, dat zijn hand langs het tussenschot ging en mijn stijve lul vastnam, plassen was al lang gedaan, met een stijve plassen is bijna niet te doen, ik genoot van zijn hand die in mijn lul kneep en mijn voorhuid over mijn gezwollen harde eikel haalde, ik was zo heet geworden dat ik niks liever wou dan afgezogen worden door die onbekende ouwe man.

Plots ging de deur open en kwam er weer iemand plassen, de man trok gauw zijn hand terug en nam zijn eigen lid terug beet en begon er zachtjes aan te sjorren. Ik deed of ik nog aan het plassen was, gelukkig was de laatst binnengekomene een snelplasser en verdween weer gauw.

We gingen het toilethokje binnen

Mijn plasgezel vroeg mij om mee te gaan in een van de toilethokjes, wat ik prompt deed, ik volgde hem naar binnen, deed de deur op slot. We begonnen mekaar te betasten in elkaars kruis, ritsten en knoopten onze broeken los, en namen mekaars stijve, blote lul vast en begonnen elkaar wat af te trekken, we stonden beiden zo  ongelooflijk heet....

Ik bukte me naar de man zijn blote leuter en nam hem in mijn mond en begon er als een gek op te zuigen, zijn eikel te likken, zijn voorvocht op te zuigen en pardoes kwam hij klaar in mijn mond met een ferme hete straal sperma welke ik doorslikte.
De man nam toen wat wc papier, veegde zijn lul af en droog, stak zijn slapper wordende knaap terug in zijn broek, zei nog "bedankt, het was zo lekker" en glipte het toilethokje weer uit.

Ik was nog niet klaargekomen

Nu zat ik daar nog met mijn erektie, dat werd weer zelf spelen zoals zo vaak.
Ik trok mijn schoenen en sokken uit, deed al mijn kleren uit op het toilet en ging op de pot zitten rukken tot ik ook heerlijk klaar kwam. Ik likte mijn spermahand schoon, kleedde mij weer aan fatsoeneerde mij nog wat en ging kwasie onverschillig lopend en kijkend het toilethokje uit.
Niettegenstaande dat ik mijzelf had moeten aftrekken, had ik toch van onze stoeipartij genoten.

Donderdag ga ik weer terug naar die winkel en ga ik weer plassen en hopelijk weer meer...

Groeten vanwege Fietie 55

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.39 (14 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Ik heb ook een stijveSebie 18-03-2018 17:07
Ik krijg dikwijls een stijve als ik in de auto zit en naast studentjes rijd die op de fiets zitten. Zeker als ik hun blote billen kan zien!
Ik parkeer mij dan soms langs de kant en masturbeer terwijl ik naar de meisjes gluur.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# VerkleedhokjeSeppe 20-02-2018 09:05
Aan een pisbak heb ik geen stijve lul maar wel in het verkleedhokje als ik ben gaan zwemmen. Dan probeer ik te gluren door alle mogelijke spleetjes of kijk ik stiekem naar de voeten van de persoon die naast mij in het hokje zit. Dan kan ik mij lekker masturberen.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# GlurenFietie55 31-05-2018 05:30
Hoi Seppe, ik herken het, deed dat vroeger ook in de verkleedhokjes. En dan maar stilletjes aftrekken zodat niemand het zou horen. En hopen dat die voet lang genoeg in beeld bleef en die vent niet te vlug gedaan had met zich om te kleden. Maar ik was zeker niet de enige gluurder en Ik heb toen ook ondervonden dat ik echt niet alleen was met een stijve in de verkleedhokjes.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Pisbak in pretparkYouri 25-01-2018 08:59
Ik ben zo eens naar een pretpark geweest om te gaan pissen. Van aan de pisbak had ik zicht op de mensen die daar rondliepen. Ik heb mij eens snel aan de pisbak afgerukt!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# PretparkFietie55 16-06-2018 23:19
Masturberen op spannende locaties kan heerlijk zijn,das waar, durf het ook wel eens te doen.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# PashokjePieter 09-10-2017 21:38
Wat je in winkels tegenwoordig allemaal niet kan meemaken. De homo's lopen overal. Laatst was ik in een sportzaak en broekje aan het passen in een pashokje. Er was een vent naar door het spleetje van de gordijn naar mij aan het gluren. Ik heb mijn onderbroekje uitgedaan en mij staan aftrekken in het pashokje. Hij zal zo heet als kweet nie wat geworden zijn :D :D :D
Maar ik heb hem dan laten staan met zijn stijve pik en ben weggegaan.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie