Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik ben de rukkende haarkapper

Ik ben Pol. En toevallig ben ik haarkapper (dat is volgens het cliché toch altijd een homo). En soms ben ik ook lekker de rukkende kapper want mijn kapsalon is meer dan gewoon maar haar knippen. Ik maak er geen reclame voor, mag ook niet, maar soms voel ik dat er een band is tussen mijn klant en ik. 

Het oogcontact

Vorige week bijvoorbeeld, kwam er een nieuwe klant binnen in mijn kapsalon, het was bijna sluitingstijd. Het was een mooie jongen, ook nog erg jong. Toen hij binnenkwam was er meteen een klik tussen hem en mij. We hadden langer oogcontact dan normaal. Zijn haar was helemaal niet te lang, hij had een mooi kopje. Wou het haar gewoon even laten bijknippen.

Toen het aan zijn beurt was en hij ging plaatsnemen op de kappersstoel merkte ik dat hij ook nog eens lekker rook. Een speciaal geurtje dat mij helemaal geil maakte. Ik had al een stijve.

Ik streelde door zijn haar, raakte zijn oortjes aan

Ik begon mijn werk te doen en streelde door zijn zachte haar. Ik kon mij niet inhouden, en wreef ook heel gevoelig over zijn lieftallige oortjes. Ik was er zeker van dat hij mijn handtastelijkheid opmerkte. Ik maakte zijn haartje nat om het te wassen. Dat deed ik met heel veel liefde want in mijn fantasie was ik mezelf al aan het afrukken. 

Terwijl ik dan zijn haartje aan het knippen was hadden we heel veel oogcontact in de spiegel. Een conversatie was er niet, maar het gevoel en het verlangen naar elkaar was er wel.

Hij kreeg een gratis bonus

Hij was mijn laatste klant voor die dag en dat maakte dat ik mijn kans waagde bij hem. Toen zijn haar geknipt was draaide ik zijn stoel om en keek ik recht in zijn ogen. Ik vroeg hem of het goed was. Hij antwoordde dat zijn haar goed en netjes was maar dat hij toch nog iets meer verwachte. Hij had namelijk horen zeggen dat ik nog meer deed dan haar knippen alleen. Ik wist uiteraard meteen wat hij bedoelde, hij had gehoord dat ik soms ook mijn klanten afruk. En zo'n jonge gast zou ik wel eens leren lekker rukken. Zijn penis rukken daar verlangde ik naar. 

Ik zei tegen hem dat, als hij een bonus wilde, hij zijn broek moest uitdoen. En dat deed hij ook zonder aarzelen. Ik was klaar om zijn piemel te rukken.

Kleine piemel rukken

Hij had wel een kleine hangen daar beneden maar dat stoorde mij niet. Rukken en spuiten doe ik met alle piemels, groot, middelmatig of klein. Ik nam zijn kleine piemel vast in mijn zweterige handen en zuigde hem eerst even af. Om vervolgens de jongen te rukken. Zijn piemeltje was nu al een stuk groter geworden en ik bleef rukken. Ik zij tegen hem, rukken is gezond, en hij moest daar hartelijk om lachen.

Samen rukken

Ik ben niet het type dat mannen (of jongens) zo snel mogelijk laat klaarkomen. Ik maak ze graag heel geil en ik ruk zo lang mogelijk. Meestal ruk ik ze eerst en dan stel ik voor om samen te rukken, ieder bij zichzelf. Ook extra opwindend hoor. En dan, als derde stap, dan stel ik voor om naar rukfilmpjes te kijken terwijl we elkaar aan het aftrekken zijn. En dan vind ik dit het goede moment om klaar te komen. Liefst samen klaarkomen. Rukken met condoom doe ik nooit.

Vergis je niet, ik heb geen homokot voor mannen. Ik heb een degelijke kapperszaak waar veel mannen komen gewoon om het haar te laten knippen. Maar soms ... is er een bonus bij.

Groetjes,

Polletje de kapper (en rukker)

Ps: de gast op bijhorende foto ben ik niet hé.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.42 (26 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief