Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik moest alleen naar de kapper

Ik was 16 jaar toen mijn moeder vond dat ik maar alleen naar de kapper in de stad moest gaan. Ervoor ging ik altijd met mijn vader naar die kapper. Ik vond dat toen al een rare man met rare manieren en ik had al helemaal niet gedacht dat ik toen sex met hem ging hebben. En zijn kapsels waren gericht, volgens mij, op leerlingpriesters. Niks aan te doen. Ik had maar te gaan en zou de hilariteit en pesterijen maandag op school wel weer overleven.

Een lichtpuntje in deze zaak had ik wel, ik was vrij en ging met de fiets naar de stad. Langs de weg waar mijn favoriete aftrekplekje uit de tijd van de basisschool lag. Kon ik mij tenminste, nog eens goed masturberen in mijn blootje, onderweg naar het schavot. Ik had hem vanmorgen, voor ik opstond, al wel 2 maal afgetrokken. En telkens in een andere sok klaargekomen. Nu had ik dus aan beide voeten een spermasok. Die gedachte wond mij danig op en met een keiharde leuter fietste ik verder.

Bij iedere trap voelde ik de vochtigheid van mijn eigen sperma aan mijn voetzolen kleven en werd ik nog heter. Ik keek op mijn horloge en zag dat ik nog net de tijd had om mijn stijve piemel gauw af te trekken. De kapper was maar open op zaterdag tot de middag en het was al 11.00h. Gauw mijn weggetje ingedraaid. Ik stapte van mijn fiets. Trok schoenen en kousen en de rest van mijn kleren uit. En begon mijn harde piemel af te trekken. In mijn blootje in de natuur en beschermd voor nieuwsgierige blikken.

Ik gebruikte wat meer druk en snelheid bij het masturberen vanwege het tijdsgebrek, en na een minuutje of 3 trekken kwam ik al klaar. Mijn sperma recht voor mij in het gras spuitend. Ik bedacht mij dat hier al heel wat sperma van mij lag. Moesten de bomen en struiken kunnen praten dan zouden ze mij nog precies kunnen vertellen hoeveel oudere mannen ik hier al gepijpt had. En mij door hen had laten pijpen en aftrekken, mannen die wat verderop op de stortplaats werkten, in mijn nog jonge leven.

De kapper keek naar mijn kruis

Met mijn hand wreef ik de rest van mijn sperma op van mijn slapper wordende lul en likte mijn hand af. Gauw mijn kleren en schoenen weer aandoen. Met een nog hete, rooie kop terug op de fiets en gauw naar de kapper. Precies om halftwaalf kwam ik bij de kapper aan en zette mijn fiets in de gleuf van het trottoir. Ik stond recht voor de kapperszaak en hoefde mijn fiets niet op slot te doen, ik kon hem ten alle tijden zien. Ik keek even in de ruit van de zaak en zag dat de rits van mijn jeansbroek nog openstond, gauw dicht getrokken en naar binnen. De kapper wenste mij goedemiddag en ik hem ook. Altijd beleefd zijn was mij meegegeven. Ik zette mij op een stoel en zag de kapper van een jaartje of 65 nog een klant de laatste afwerking geven en bedacht dat de kapper er komiek uit zag. Onze blikken kruisten mekaar soms en ik merkte dat zijn blik nogal naar mijn kruis ging. Als hij even niet naar mij keek voelde ik of ik toch weer geen open rits had, maar dat was niet het geval. 

De kapper deed nog een blik naar mijn kruis en tegelijkertijd een hand naar zijn kruis. Ik werd er zowaar heet van en mijn piemel begon zachtjes te zwellen in mijn broek. De kapper keek weer naar mij en mijn kruis en ik liet 'toevallig' net mijn hand in mijn kruis knijpen. Hij draaide vlug zijn hoofd weg en werkte de klant af. Deed het laken van de klant af. Rekende af en begeleide de man naar de deur.

Mijn beurt

Nu was het eindelijk mijn beurt. Met half stijve piemel in mijn broek, wat je niet kon zien in mijn jeans, ging ik naar de stoel en zette mij erin neer. Terwijl hij het blauwe laken over mij heen drapeerde vroeg de man of ik alleen was vandaag omdat ik gewoonlijk met mijn vader kwam. Ik vertelde hem dat ze thuis vonden dat ik al groot genoeg was om alleen naar de kapper te gaan en daarom nu alleen gekomen was. "Hetzelfde als anders?" vroeg hij. En daar ik wel vermoedde dat hij maar 1 snit kende, de vorige klant zijn snit beken te hebben, zei ik maar ja. "En hoe is het met de liefde, heb je al een meisje?' vroeg hij. Ik antwoordde dat zulks niet geval was en dat ik daar nog tijd genoeg voor had, ik was tenslotte nog maar 16 jaar. "Haja dan heb je er nog tijd voor" sprak hij."  "Ik dacht dat je ouder was, je lijkt al wel 18".

Hij begon mijn haar te wassen en daarna wat af te drogen en te bewerken met kam en schaar. Regelmatig kijkend in de spiegel naar mijn gezicht en naar mijn kruis om te proberen door het laken mijn kruis wat te observeren. Dat maakte mij wel heet. Ik voelde voortdurend duwtjes in de rugleuning en zag in de spiegel de man zijn rechterhand regelmatig naar beneden gaan achter de rugleuning. En plots kwam hij achter de leuning vandaan en zag ik in de spiegel ter hoogte van zijn gulp een flinke bobbel. Daardoor steigerde mijn jongeheer in mijn broek. Maar dat kon hij niet zien door het laken eroverheen. Ik begon heter en heter te worden en onder het laken was ik voorzichtig mijn ritssluiting van mijn jeans aan het openzettten om in mijn eigen bobbel te knijpen. Ik kreeg een rood hoofd van geilheid en dat moest de beste man ook gezien hebben, want hij vroeg of het niet te warm was. Ik zei dat het nog ging. Hij kroop weer achter de rugleuning met zijn bobbel, keek op de klok en zag dat het al over twaalven was. 

De kapper sloot de zaak, gordijnen dicht

"Ik ga eerst de zaak sluiten, want het is tijd, straks komt er nog iemand binnen" zei hij. Deur op slot. Gordijnen dicht getrokken. Toen hij terug kwam om mij verder te kappen, en hij naast mijn stoel ging staan, zag ik dat hij de knoopjes van zijn gulp opengezet had. Zijn bobbel met wat onderbroek en natte vlek al uit zijn gulp gehaald. Het was een forse bobbel. Dus zou er achter die stof wel een lekker dik stuk zitten dacht ik, overlopend van geil verlangen naar zijn lul.

Ik werd toch zo geil. Mijn stijve piemel drukte keihard tegen mijn onderbroek en mijn rits en vroeg om eruit te mogen uit die enge slip. Ik zei de man dat ik het toch wel wat warm had nu en vroeg hem of ik mijn schoenen mocht uitdoen? Dat vond hij wel goed en als ik wilde mocht ik nog meer uitdoen, vertelde hij mij met een lachje. Ik bukte mij voorover, knoopte mijn schoenen los en haalde een voor een mijn voeten uit mijn schoenen. Ik zette de schoenen naast de voetsteun en leunde weer achterover en hij knipte verder. Ongetwijfeld zo heet geworden als ikzelf. Dat zag ik aan zijn geile blik en lichte blos op zijn wangen!

Met mijn tenen trok ik mijn sokken langzaam een voor een uit, greep met de tenen van mijn rechtervoet mijn linker grote teen vast en begon aftrekbewegingen te maken. Alsof ik een stijve lul aan het aftrekken was. 

Ik zag nog op mijn blote voeten de blauw geworden lijnen van riemslagen lopen, daar waar een vriend mij woensdagmiddag flink met mijn riem had geraakt.Vorige week had hij mij bekent dat hij de laatste dagen zijn lul aftrok met het beeld voor zich van toen hij met de vlam van mijn aansteker mijn voet had bewerkt in de klas tijdens de dia-les (zie SM in de klas) en dat hij dat graag nog eens wilde doen bij mij, tenminste als ik het ook nog wou.Ik had hem gezegd dat dat geen probleem was en hadden woensdagmiddag afgesproken bij hem thuis om wat sex te hebben samen. Woensdag na school was ik dan tot bij Robin gereden, al redelijk geil, met wat beroering in mijn kruis om wat we dadelijk zouden gaan doen, Robin en Ik. Ik belde aan en Robin deed zelf open, hij was op blote voeten, wat mij nog geiler maakte. Hij fluisterde mij toe dat hij nerveus was van geilheid en dat we voorzichtig moesten zijn want zijn  broer was ook thuis. Wat hij mij niet verteld had was het feit dat hij de hele story aan zijn broer verteld had en hij doot het sleutelgat kon gluren als hij ons bezig wou zien. Hun moeder kwam pas vanavond thuis, dat was geen probleem. Van een Vader had ik daar nog niet gehoord. Hij riep naar zijn broer dat ik er was en dat we samen op zijn kamer zouden huiswerk maken en naar muziek luisteren. Okay, hoorden we hem roepen uit de keuken. "Ben jij ook zo heet? vroeg Robin, ik antwoordde dat dat wel het geval was, nam zijn hand en legde die tegen mijn kruis met mijn stijve piemel. Zenuwachtig giechelend zei hij" ik heb ook zo een stijve, ongelooflijk, hoe heet ik sta, voel maar eens". Het werd uiteindelijk een hele SM-sessie. 

De kapper

Maar ik dwaal af, terug naar de kapper.  Met grote ogen en likkende lippen stond hij naar het heet aftrekspel van mijn blote voeten te kijken. Ik werd daar zelf ook altijd onwijs heet en geil van. "Wat heb jij mooie, brede voeten en heerlijke teentjes. Die wil ik wel eens likken en neuken" zei hij. Dat wou ik vermijden, want eens ze hun stijve snikkel tussen mijn tenen hadden kwamen ze gauw klaar en bleef ik met mijn stijve zitten. Dat had ik op de toiletten van school ook al eens meegemaakt met een oudere werkman die mij bij het masturberen had betrapt. Hij had ook gelijk mijn voeten genomen en zijn dikke, stijve lul ertussen gestoken en neukbewegingen gemaakt tot hij klaar kwam.

Ik wreef met mijn rechterhand over de kapper zijn gespannen staande eikel, en kneep er nog even in. De man had het niet meer. Ik kwam wat korter bij en ik begon zijn lul in zijn onderbroek te kussen en te zuigen. Ik proefde aan de natte plek in zijn onderbroek en het smaakte flauw naar sperma. Was hij al eens klaargekomen in zijn slip of was het van een grote hoeveelheid voorvocht?

Hij verliet gauw de stoel naar de kamer daarnaast. Ondertussen ritste en knoopte ik mijn broek los onder het laken en deed mijn broek en slip uit en legde ze naast de stoel. HEET HEET HEET. Ik was zogeil dat ik geen terughoudendheid meer had. Onder het laken spreidde ik mijn blote benen ver open en zorgde ervoor dat het laken mijn hete stijve lul goed accentueerde. In de spiegel zag ik een fameuse bobbel in het blauwe laken en die bobbel ging op en neer van geilheid. Die verlangde naar veel meer.

De kapper kwam terug uit de kamer ernaast. Zijn onderlichaam helemaal naakt tot zijn voeten toe. Ik zag een stijve, dikke en zwaar beaderde onbesneden penis die opwipte bij iedere stap die de man deed. Hij kwam zijn stijve leuter tegen mijn wang duwen. Ik draaide mijn mond naar zijn harde snikkel. Nam hem zover ik kon binnen en begon de man te pijpen. Ondertussen ging zijn hand naar mijn bobbel onder het laken en trok met 1 ruk het laken weg. Hij zag mijn blote, hete onderlichaam. Greep met volle hand mijn stijve piemel en trok hem af terwijl ik de zijne pijpte. Ik werd nog geiler hierdoor en voelde mijn voorvocht al naar boven komen. Zijn voorvocht proefde ik ook al. Ik kromde mijn tenen en rug en kronkelde van verlangen naar een orgasme. Ik moest niet lang wachten. Plots spoot ik twee, drie stralen hete sperma in de lucht. In mijn mond roerde er zich ook wat. Iets werd daar voller, langer en stijver. En ineens, onder gekreun, spoot de kapper zijn hete kwak in mijn mond. Het was bijna niet te slikken, zoveel sperma had de man voor mij bewaard!

Nahijgend lag ik nog even van mijn orgasme te genieten. Met het laken veegde ik de rest van mijn sperma op van mijn lichaam. Ik deed mijn kleren weer aan.

Ik was nog steeds niet geknipt 

Mijn knipbeurt nog niet afgerond. Even later zat de man weer met zijn schaar in mijn haar. Het zou waarschijnlijk een speciaal kapsel worden. De man vroeg:" Die blauwe plekken en striemen op jouw benen en voeten, is dat van sm? " Ik antwoordde van wel en vertelde hem hoe ik ze opgelopen had! " Hou jij daar dan ook van?"  Goh ben jij een geile kerel! Ik zou met jou ook graag eens de harde toer willen opgaan. Als je dat ziet zitten. Uiteraard antwoordde ik bevestigend en we spraken af dat ik bij de volgende knipbeurt weer op zaterdag zou komen tegen sluitingstijd. Om ons sm-spel te doen. Ik werd zowaar weeral wat geil bij de gedachte van zweepslagen op mijn voeten en lul en/of met heet kaarsvet of zelfs met vuur! Ik zou het binnenkort wel merken. We namen afscheid en ik fietste terug richting huis maar niet zonder te stoppen op mijn "geheim plekje". Waar ik mij liggend in het gras nog eens aftrok en nog eens klaar kwam!

Geile groetjes van Fietie55.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (21 Votes)

 

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief