Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 370 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Homosex in de duinen

Op mooie zomerdagen ging ik vroeger naar de zee in de buurt van het Zwin, helemaal aan het einde van de Duinen (tegen Catzand) liggen er dikwijls homo-koppeltjes te zonnebaden en niet zelden naakt, hoewel het niet mag. Ik ging daar graag naartoe omdat het er niet zo druk is als de meer bekende badplaatsen aan de Belgische kust. Je hebt er dan ook niet veel in de buurt, geen winkels, geen mogelijkheid om iets te gaan eten of te drinken.

Zelf ging ik er ook voor, helemaal naakt op het strand gaan liggen maar ook vooral naakt rondwandelen in de duinen of, door onder de afsluiting te kruipen, naakt gaan wandelen in het natuurreservaat het Zwin. Dat was altijd spannend want het mocht niet.

Een vreemdeling wilde mij geld geven voor sex

Zoals ik reeds schreef lag ik ook naakt op dat strand, soms had ik een stijve en lag ik wat met mijn piemel te spelen. Op een dag was ik weer eens naar de duinen aan het Zwin gegaan en lag ik er naakt te dromen van andere mannen. Plots stond er een man naast mij, hij was niet naakt en gewoon gekleed, T-shirt en jeansbroek aan. Hij had een donkere huid en was volgens mijn schatting ergens vooraan in de twintig. Hij sprak geen Nederlands en zei in het Engels dat ik mooi was, waarbij hij naar mijn penis keek. Hij wou met mij spelen en bood mij 50 Euro aan.

Dit was wel heel onverwacht, eigenlijk had ik wel zin maar ik wilde niet zomaar meteen "ja" antwoorden. En natuurlijk was een extra centje daarvoor wel meegenomen. Ik zei tegen hem dat ik 100 Euro wou. Hij stemde toe maar wou dan wel alles met mij doen, pijpen en mij neuken in de aars. Dat laatste zag ik echter niet zitten met een vreemde dus is het bij 50 Euro gebleven. 

Nadat ik 50 Euro had ontvangen ging ik met hem mee. Ik helemaal naakt en hij nog steeds volledig in kleding. Hij sloeg ondertussen eens op mijn poep.

Sex in een tent met twee vreemdelingen

Een eind verder tussen de duinen stond een klein tentje en hij nodigde mij uit om in de tent te gaan. Maar toen ik de tent opende was er nog een verassing, er lag een naakte man in de tent. Ook een vreemdeling van ongeveer 20 jaar. De beide jongens waren slank, net zoals ik en ik zag het wel zitten om eens lekker van bil te gaan.

De andere gast ontdeed zich op het strand van zijn kleding en kroop ook in het tentje, het was er nogal krap maar dat vond ik niet erg. Ik moest op mijn kniëen gaan zitten met mijn poepje omhoog en ze roken er aan, ze vonden het lekker en begonnen mijn anus te likken. We hadden alledrie een keiharde stijve lul. Eén van die gasten wilde mij neuken langs achteren, ondanks het feit dat dit niet afgesproken was. Maar ik was zo geil dat ik hem liet begaan en hij schoof zijn glimmende penis in mijn aars, hij was heel zachtjes en deed mij geen pijn. Hij kwam klaar in mij. Daarna ben ik langs achteren genomen door de andere jongen, ook hij was heel lief en aardig tegen mij.

Toen ze beide hun sperma geschoten hadden in mijn aars werd ik nog door alletwee lekker gepijpt, toen ik klaar kwam werd mijn sperma ingeslikt.

Dit was een dagje aan zee om nooit meer te vergeten, nooit heb ik nog zoiets verassends en spannends meegemaakt.

Groetjes, Yordi.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (6 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# VolspuitenAlejandro 08-03-2018 13:39
Jij zou mij geen 50 Euro moeten geven om met je mee te gaan hoor! Je bent een lekkere slanke jongen waarvan ik jouw piemel wel mijn mond eens wil laten volspuiten. Mmmm.....
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Vroeger was het beterAlphons 16-01-2018 09:28
Ik ben vele jaren geleden ook nog naar het strand van het Zwin gegaan. Helemaal op de uiterste hoek, gelegen tegen Cadzand (Nederland) was het nog opwindend om daar te gaan liggen. Er liepen daar veel homo's rond die op zoek waren naar een avontuurtje.
Maar nu is het Zwin ondertussen gemoderniseerd en is de fun er vanaf. Ja, ik ben al wat van leeftijd en ik durf te zeggen dat het vroeger beter was.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# InderdaadRud 30-01-2018 10:40
Ik vond het inderdaad vroeger ook gemakkelijker om wat lekkere homosex in onze duinen te hebben. In het buitenland gaat dat gemakkelijker.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# LekkerAlexandro 08-10-2017 18:33
Hé Yordi, dat is wel een lekker avontuur wat jij meegemaakt bent. De jongen op de foto is ook sexy. Ik heb mij er al op gemasturbeerd. Dat doe ik graag. Bijna elke dag.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# AfsprekenMaxim 25-06-2017 21:23
Ik woon niet ver van de Belgische kust. Waar woon jij?
Ik zou ook eens met jou willen afspreken!
Maxim.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie