Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Sex in de vrachtwagen

Die keer stopte ik de vrachtwagen op een homoparkeerplaats bij Turnhout, het was inmidddels al middernacht geweest en ik had heel erge zin in een stijve lul in mijn mond en verlangde naar heet sperma op mijn tong! Ik reed tot helemaal vooraan op de parkeerstrook tot aan de bosjes. Hier had ik al veel lullen laten schieten in mijn mond bij vorige gelegenheden.

Ik trok mijn gordijn aan de chauffeurskant dicht, deed de rode binnenverlichting aan en ging recht in mijn cabine staan. Mijn schoenen en sokken had ik van geilheid onderweg al uitgetrokken en nu liet ik mijn joggingbroek zakken en liet mijn stijve, rechtvooruit wijzende hete lul vrij. Deed nog mijn t-shirt uit en was dan heerlijk naakt. Hopelijk zag dat iemand dan kon ik misschien nog eens sex hebben. Ik liet mij terug zakken op mijn stoel, nam een sigaret en stak ze op.Zo rokende en met mijn blote rug tegen mijn deur gesteund, deed ik mijn benen wijd open, knipte nog een flexibel leeslampje aan en richtte het licht op mijn stijve penis, welke ik ondertussen zachtjes masturbeerde en over en weer liet slingeren.

Mijn stijve lul werd opgemerkt

Plots een klopje op mijn deur en hees zei ik:' kom binnen de deur is los' Ik zag in de deuropening een ouder gezicht die mij zei dat hij gezien had dat ik zo een stijve lul had en of hij mij mocht pijpen. Ik vertelde hem dat ik niets liever had en dat ik heel heet stond. Hij kwam binnen, deed de deur dicht,ik deed de binnenverlichting uit en voelde een koude, stevige hand rond de schacht van mijn jongeheer, wat mij nog heter maakte. De man zei' ik zou graag hebben dat je in mijn mond spuit', waarop ik hem zei dat dat geen probleem was als hij mij maar niet te soft zou pijpen, want daar hou ik niet zo van. Ik heb op het einde graag het gevoel dat mijn penis een harde pijpbeurt heeft gehad.

Hij pijpte mij harder en harder

De man kroop tussen mijn blote, geopende benen en stak mijn hete gezwollen eikel in zijn warme mond en begon te zuigen en te likken. Zijn hand trok mijn voorhuid van over mijn eikel en hij likte zacht verder.' Harder!' Riep ik hem toe waarop hij mij harder afzoog.' Nog harder en met je tanden werken, bijt en schraap maar zo hard je kan met je tanden!' Gelukkig deed hij het ook en zoog en beet in mijn penis als bezeten. We ware allebei hard aan het genieten. Ik greep zijn hoofd tussen mijn handen en voerde de druk van zijn tanden nog op en gaf het pijpritme aan. Intussen hadden mijn blote tenen van mijn rechtervoet zijn stijve penis gevonden en zijn volle zak en begon ik hem tussen mijn tenen af te trekken. Eigenlijk was het meer afstampen dan aftrekken. De man pijpte mij harder en wilder dan ooit tevoren, zijn tanden schraapten daarbij hard over mijn eikel en schacht.

Ik stond op het punt mijn lading bij hem binnen te schieten toen ik een warme straal sperma tegen mijn kont voelde spuiten. Dat was ook voor mij het sein om te lossen, ik hield het echt niet meer en ik kwam met drie of vier hete stralen sperma klaar in zijn mond. De man viel uitgeput voorover op mijn buik en we hijgden beiden nog een tijdje na terwijl ik hem nog wat door zijn haren streelde. Ik was ondertussen nog over zijn slapper wordende lul aan het wrijven met mijn tenen maar helaas een tweede ronde zat er niet meer in met hem. Hij bedankte mij nog voor de heerlijke sex en ik zei hem dat ik volgende keer naar hem zou uitkijken, want je werdt niet elke dag zo heerlijk gepijpt!!!!

Ik spuitte nogmaals 

Mijn lul voelde heerlijk heet aan en alsof hij door de mangel gedraaid was. HEERLIJK! De man was ondertussen uitgestapt en ik ook om te plassen. Ik zag verder geen auto meer staan en dacht dat het wel alles zou geweest zijn voor die nacht. Ik stapte terug in, deed mijn binnenverlichting aan en nam een homoblad in mijn ene hand en speelde ondertussen met mijn andere hand wat met mijn terug stijver wordende lul. Ik nam mijn sigarettenaansteker, legde mijn één been op mijn andere knie en begon met de vlam van mijn aansteker mijn voetzool langzaam te bewerken zodat ik weer heel erg geil werd van de pijnprikkels van die vlam.Ik had weer een erektie van jewelste, ging recht staan en bewoog de vlam van de aansteker langzaam onder mijn keiharde geile lul. Heerlijk die pijnprikkels! Het duurde niet lang of ik schoot weer een straal sperma uit mijn stijve pijp, pardoes op mijn dashboard.

Heeeeeel heeeeerlijk geschoten!!!!! En nog zou het nog niet gedaan zijn met de sex die nacht! Maar dat vertel ik de volgende keer want ik moet dringend aan mijn hete jongeheer trekken. Geil geworden door de herinneringen.

Geile groetjes,

Fietie55.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.54 (13 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief