Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Sex in het vakantiekamp

 

Zijn blote voeten maakten mij geil

Die ochtend stonden Michel, de jonge, net afgestudeerde kok van 18 jaar en ik (een jonge tiener) samen in de keuken van het vakantiekamp ergens aan onze kust. We waren de voorbereidingen voor het ontbijt en het middagmaal aan het doen. Michel droeg zijn kokskleren en wat mij direkt opgevallen was, blote voeten in zwarte zweedse klompen, wat mijn sexuele verlangens direkt wakker maakte.

Ik zag weliswaar alleen zijn blote hielen, maar werd er toch wat opgewonden van bij het idee, hoe graag ik met mijn stijve piemel tussen zijn hielen zou neuken of mijn harde, stijve lul laten pletten tussen zijn hiel en het hout van zijn zweedse klompen, ik zou graag zijn hete rode hielen één voor één in mijn mond nemen en ze verwennen met mijn tong of erop zuigen zoals op een stijve piemel. Brrrrr... Ik werd er helemaal geil van en ik wist nog niet eens of Michel wel wat deed met jongens, ik vermoedde intiutief van wel maar... zeker was ik niet. We sliepen nochthans al een week in dezelfde tent. Weliswaar in twee aparte bedden, ieder aan een wand van de tent ,ongeveer een meter van mekaar. Ik had hem wel al eens horen masturberen onder zijn lakens en zelf masturbeerde ik ook regelmatig twee tot drie keer 's avonds in mijn bed. En dat was niet geluidsloos, maar tot nu hadden we er nog nooit over gesproken, laat staan dat we samen al sex zouden gehad hebben.

We hoorden elkaar masturberen

We waren om 5 uur die ochtend begonnen, het was nu reeds kwart over zes, om zevenen zou het refterpersoneel daar zijn om te ontbijten en daarna de bediening en afwas in de eetzaal doen. We vonden dat we een kopje koffie verdiend hadden en gingen aan tafel op houten krukken rechtover mekaar zitten.

Plots zei Michel :" ik heb jou gisterenavond twee keer horen aftrekken". Ik antwoordde dat het 3 keer was geweest. "Ha" zei hij, " doordat ik jou hoorde masturberen, ben ik zelf ook beginnen masturberen, daardoor zal die derde keer niet opgevallen zijn. Ben jij nen hete zeg. Ik wist niet dat jongens van jouw leeftijd al trokken. Ik trek zelf nog maar twee jaar". Ik zei hem dat ik eigenlijk al met mijn piemel speelde van toen ik een jaar of 10 was. Daar had hij niet van terug, gewoonlijk was hij een spraakwaterval maar nu wist hij niets te zeggen.

Stijve lullen in het café 

Ik vertelde hem niet dat ik gisteren erg heet was geworden door iets wat ik in het café in het dorp had beleefd. Toen ik daar wat was gaan drinken met de kampbaas en daardoor drie maal na mekaar gemasturbeerd had, met de herinnering aan de belevenissen die avond. 

Een geile oude man begluurde mij

Toen we onze dranken besteld hadden was de kampbaas naar de biljartkamer gegaan om te biljarten. Ik bleef alleen aan het tafeltje zitten. Ik had mijn blauwe korte broek aan en mijn blote voeten in zwarte slippers. Toen ik daar zo zat te wachten, tot de baas zijn spel had voltooid, voelde ik dat er iemand naar mij keek. Ik keek op en zag aan de hoek van de toog een man staan van ongeveer 70 jaar. Netjes in het pak en elk haartje op zijn hoofd correct liggend, gouden ringen aan zijn korte vingers en had een geile blik. Die blik ging van mijn gezicht over mijn kruis, langs mijn blote benen en zo naar mijn blote voeten. Met zijn lippen en tong maakte hij een kus en likgebaar naar mijn kruis en naar mijn voeten. Geil wordend onder die blikken besloot ik de man wat op te geilen. Ik en hij zaten toch wat uit het zicht van de andere klanten. Dus met wat voorzichtigheid konden we ons opgeilspel wel doen.

Ik maakte de man nog geiler 

Ik nam de tafelpoot met mijn rechterhand beet. Terwijl ik de ouwe geilaard bekeek maakte ik aftrekbewegingen aan de tafelpoot. Ik zat op de hoek van de tafel met de poot eigenlijk tussen mijn benen en ik ging nog wat verder. Ik haalde een voet uit mijn slipper, nam de onderaan, dunnere tafelpoot tussen twee tenen en maakte zo ook aftrekbewegingen. Hierbij voelde ik het bloed naar mijn gezicht stijgen en ook naar beneden zakken naar mijn piemel, die behoorlijk stijf werd.

De ouwe zijn gezicht werd ook roder en roder en hij kneep al af en toe in zijn kruis. Hij had het duidelijk niet meer van geilheid, dit had hij zeker niet verwacht vanavond. Hij stond daar met geile blik naar mijn kruis te staren, waarschijnlijk hopend op een glimp van mijn stijve piet. Die kon hij krijgen, zover was ik al wel. Ik keek goed rond in het cafe, zag dat er eigenlijk niemand ons kon zien, de spiegels hingen ook voldoende hoog, dus dat was geen probleem. De enige verrassing kon zijn, dat als er iemand moest gaan pissen, hij wel langs ons moest passeren.

We toonden onze stijve penisen

Ik zag dat de uitbaatster van achter haar toog ging komen en zette mij deugdzaam terug goed aan tafel en de man draaide ook zijn hoofd van mij weg. Ze kwam bij mij en vroeg wat ik nog ging drinken van mijn baas in de biljartruimte. Ik zei haar wat ik nog ging drinken en wachtte tot ze het gevraagde had gebracht. Ik zag de oude man een stoel verder gaan zitten aan de bar, zo nog wat meer beschut tegen nieuwsgierige blikken als die er al waren.

Het was al laat op de avond en veel volk was er niet. En wie er zat was toch al half dronken. Alles was weer rustig en vrij. De man liet mij door de stof van zijn broek, de lengte en dikte van zijn penis zien en die was behoorlijk genoeg om mij nog geiler en heter te maken. Ik schoof weer op naar de hoek van de tafel, deed mijn blote benen verder open, leunde wat achteruit en liet de man ook de lengte en dikte van mijn piemel zien door de omtrek van de stof van mijn korte broek. Even rond gekeken, alles veilig, en in een beweging deed ik de bovenkant van mijn broek naar beneden,haalde ik mijn stijve jongeheer met ballen en al uit mijn broek , strekte mijn benen en voeten vooruit en liet mijn stijve, supergeile piemel een paar maal vrij opwippen. Een keer of 5 en stak hem dan gauw weer terug.

Op school toonde ik ook mijn lul 

Op school, in de klas, deed ik dat ook regelmatig als er een jongen vroeg of hij de mijne eens mocht zien. Die kwam dan naast mij zitten achteraan in de klas. De laatste die het gevraagd had was Ignace geweest, de laatste schooldag, enkele weken geleden. Terwijl hij mijn opwippende blote piemel en ballen bekeek, afgeschermd voor andere blikken door de bak die onder de bank hing, was hij wat onderuitgezakt. Had een hand in zijn broek gestoken langs boven en kwam terug met een klodder warm sperma. Wat hij aan mijn hand afveegde. Ik draalde niet en likte het op. Het smaakte lekker zoals het meeste sperma, niet naar marsepein zoals ik ooit eens een meisje had horen beweren tegen haar vriendinnen.

Hij stak terug zijn hand in zijn broek, weer terug met sperma tussen duim en wijsvinger uit zijn broek en veegde het af op mijn stijve, hete lul. Dat liet ik zitten als souvenir en stak gauw mijn lul terug in mijn broek. Die middag had ik hem op de toiletten nog gepijpt en zijn heerlijke zaad binnengewerkt.

In het café

De man in het café zag mijn stijve opwippende plasser en begon nog harder in zijn eigen lul te knijpen. Hij keek eens rond terwijl hij zijn gulp los knoopte en haalde vanuit zijn slip een mooie redelijk lange, dikke , onbesneden stijve penis en schudde hem even op en neer. Vervolgens stak hij hem terug ,zo goed als het ging, in zijn broek. Ik had gezien dat de rand van zijn voorhuid vuurrood zag, wat er op wees dat hij nog dikwijls masturbeerde. Ik was nu zo heet geworden dat ik mij moest tegenhouden om hem niet in volle cafe te gaan pijpen. Ik stond tegen klaarkomen en hij ook, denk ik. Bewust draaide ik mij weg van hem, om mijn erektie te laten zakken zodat ik kon gaan plassen. Ik ging nu echt niet rechtstaan met zo een stijve leuter die rechtvooruit in mijn broek stond afgetekend. 

We stonden naast elkaar aan de plasbak

Een paar minuten later was mijn erectie wat gezakt. Ik stond recht en ging naar de biljartzaal. De kampbaas zag mij en riep:" binnen een half uur vertrekken we terug naar het kamp, vraag nog maar wat te drinken, op mijn rekening." Ik keerde terug richting mijn plaats en bedacht dat ik even goed meteen kon gaan plassen en ging naar een deur waarop een plaatje met het opschrift "KOER" ophing. Het sanitair was het gewone cafésanitair. Een grote pisbak voor een man of 3 onder een plastieken afdak en iets verder het "hok" voor de grote boodschap. Ik ging voor de pisgoot staan en haalde mijn lul en ballen langs boven uit mijn broek. Ik ging staan plassen zonder mijn lul vast te houden.

Zoals ik wel verwachtte kwam de dandy ook pissen. Kwam naast mij staan. Deed zijn gulp open. En liet zijn stijve lul vrij uit zijn broek staan en liet hem, zoals ik daarnet gedaan had, zijn stijve een paar maal op en neer wippen. Ik had ondertussen gedaan met plassen en in een beweging stond mijn piemel weer stijf bij de aanblik van de ander zijn ding. Hij greep mijn stijve vast. Ik bleef niet achter. Ik nam de zijne vast. We knepen en trokken wat aan elkaars lul en ineens voelde ik mijn orgasme komen. Plots richtte mijn lul zich nog wat op en schoot ik mijn sperma in de pisgoot. Het leek wel of er geen einde aan kwam. Ik trok de vent nog wat harder af en voelde de zijne nog harder en langer worden. Even later spoot hij ook zijn grote lading in de goot.

Er volgde een nieuwe afspraak en hij ging mij betalen 

Nog nahijgend, deden we onze lullen weer kuis in onze broeken. De man vroeg: "Hoe oud ben jij eigenlijk?" Ik antwoordde met een leugentje dat ik 17 was. " God, zo jong en al zo met sex bezig. Niet te geloven. Ik ben klaargekomen, zo lekker. En ik zou het weer willen doen met jou. Als je met mij meegaat naar huis dan betaal ik jou 5000 Frank voor een nachtje sex". Ik vertelde hem dat dat niet ging omdat ik dadelijk met mijn baas terug naar kamp moest. "Spijtig" zei hij "kun je misschien morgen dan?" Ik zei hem dat dat wel moest lukken in de namiddag een paar uur. "Heb je soms ook al aan SM gedaan ooit?"  Ik antwoordde dat ik al wel eens ge-experimenteerd had met mijn broeksriem en met kaarsvlammen en kaarsvet. Meer uitleg gaf ik er niet over. " Als je morgen naar hier komt, dan neem ik je mee naar bij mij thuis en doe ik alles met jou, ook sm als je wilt."

De dag erna spraken we af aan de achterkant van het café om 14 uur.

Terug naar binnen en braaf zittend en wachtend aan mijn tafeltje. Tot de kampbaas eindelijk naar huis wilde gaan. Op kamp gekomen was ik nog vol van wat ik beleefd had en kroop erg heet tussen de lakens en begon te masturberen...

Hete groetjes,

Fietie55

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.80 (10 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief