Naar de sexcinema als travestiet

Het was op op een geile dag. Ik had het nodig. Ik ging sexy opgemaakt buiten komen, zoveel was zeker. Had me in de garage omgekleed met nylons en jartelles, silicone borsten, topje zwarte pruik en hakken, jeans minirokje en string. Voelde me sexy in mijn outfit.

Op weg naar de sexcinema moest ik langs de rit nog tanken. Ging dus zo aan de betaalterminal staan. Was er alleen. Behalve dan de camera's van het benzinestation. Als iemand me zo zag dan zouden ze toch 2 keer moeten kijken. Ik ben vrij slank en vanachter moeilijk te onderscheiden van een vrouw. Het was zeer warm weder. Dus getankt zo en klaar. Weer de wagen in richting Gent.

Aan de Dampoort

Aan de Dampoort op de Dendermondsesteenweg waar de cinema was ging ik op zoek naar een parking. Op 400 m verder een plaats gevonden.  De vele stoepzitters voorbij gegaan met het nodige gefluit. Zoiets hadden ze nog nooit gezien. Ze zagen wel dat ik een man was.  De vele marokkanen en turken lieten me gerust. Veel bla bla van die mannen denk ik. Alhoewel, in het donker zou ik het niet doen.

In de cinema werd ik gepijpt

Aangekomen stapte ik vrolijk de cine binnen. 10 Euro betalen en je mag de zalen binnen. Groot zijn de zaaltjes niet. Een achttal mannen waren er al binnen. Allen van vreemde origine, of in Belgie geboren kan ook. Had enkel mijn slipje uitgedaan onder mijn kort rokje. Men wandelde wat heen en weer maar ze hadden me in de gaten. Na een 2e keer dat er me ene had voorbij gelopen hield hij staande bij mij. Zijn hand ging onder mijn rokje  en betaste mijn superglad geschoren speeltje. Werd er vlug stijf van. Van het één kwam het ander en hij begon met pijpen in de gang. Keihard stond ik daar waar anderen me ook bekeken. Ze vonden het geil wat die kerel met me deed. Hij ontblote mijn eikel en voelde me nat worden in zijn mond. Hij deed maar door en kon het niet meer houden. Die geilerd slikte alles door. Vond het lekker zo te zien. Hij pijpte nog een tijde door en wilde alles eruit halen tot ik weer slap kwam. Moest ik kunnen hij mocht opnieuw maar ik had alles gegeven. 

Ik ga zeker terug. Als je me wil zien kom dan ook eens.

Je kan mij ook een sms sturen via  0479/40.23.50 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.57 (7 Votes)

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@yahoo.be 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief