Zoek 65plusser die graag pijpt
( / Man zoekt man)

Zoek 65plusser die graag pijpt

Leuk aaibaar subje gezocht
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Ik zoek (seks)maat
( / Man zoekt man)

Ik zoek (seks)maat

Zoek vrouw tot 50+
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 511 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Ik vond zijn neusje heel sexy

Ik geef het toe, ik ben een nicht, een homo, een flikker, of hoe je het ook wil noemen. Het maakt mij allemaal niet uit, ik neuk graag in de kont en zal dat blijven doen zolang mijn pik er stijf genoeg voor is!

Maar onlangs overkwam mij iets raars, een knappe jongeman met een sexy kontje, maar waar ik echt op geilde was zijn lekker neusje!

Hij was pizzaboy

Ik woon alleen en ik heb regelmatig sexuele contacten met andere mannen die ik zomaar ergens oppik in een homobar of in een park, vooral het Citadelpark in Gent is een aanrader. Maar daar gaan we het nu niet over hebben, ik kan momenteel enkel aan die knappe pizzajongen denken.

Ik was eventjes eenzaam

Ja, soms kan ik ook wel eens eenzaam zijn, al gebeurt dit niet zo veel. Het was een donderdagavond, ik had een beetje een "snotvalling" en had geen zin om achter andere mannen aan te gaan. Ik bleef die avond lekker thuis en had honger. Dus, wat doet een vrijgezel dan die niet kan koken? Juist, ja, de afhaal of iets laten brengen door bijvoorbeeld de pizzaman. Ik woon in Gent en belde Pizzaroma om een "Hot Pizzaah" met pikante pepers en pikante salami, ik hou nogal van hete toestanden (grapje).

De jongen belde aan

Ik moet zeggen, Pizzaroma leverde snel de pizza, en het personeel dat daar werkt is ook om van te smullen. Althans de jongen die die donderdagavond de pizza bij mij thuis leverde, dat was echt een knap stuk! Zo mooi! Mooie huid, licht golvend haar, goed gebouwd, sterke armen, stevige benen, volle lippen, sexy kontje, ogen waarin je verdrinkt, maar vooral... zijn neusje! Nog nooit had ik zo'n sexy neusje gezien! Ik wist niet waar ik het had, toen hij aanbelde deed ik de deur open en stond aan de grond genageld, wat een schoonheid van een jongen! Eigenlijk had ik geen zin meer in die pizza maar enkel nog in dat neusje van hem, ik wou hem aflikken met mijn lange tong, ik wou zuigen aan zijn neusje, ik wou... ik wou zoveel doen met die schat van een gast maar ik denk dat hij enkel wou dat ik hem betaalde. Ik fantaseerde er maar op los, helaas is hij waarschijnlijk niet eens homo.

Ik fantaseer nog steeds over hem

Ik bestel nu meer pizza dan ooit, wellicht niet zo gezond, en af en toe staat hij terug aan mijn deur met één van die heerlijke pizza's, soms is het ook gewoon iemand anders die de levering brengt, maar niemand heeft zo'n sexy neusje als die knappe gast. Ik fantaseer mij te pletter en ruk mij af tot ik bloed spuit, maar ik zou hem liever aanraken in het echt, hem betasten over zijn hele lichaam, zijn neusje kussen terwijl hij mij aftrekt, mmmmmm....

Informatie over de schrijver

Joost uit Gent.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (2 Votes)

 

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# BofrostFranz 05-02-2018 21:58
Ach ja, ik vind de leverancier van Bofrost een echte droomgast. Het zal bij dromen blijven, helaas.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# PakjesbezorgerMilan 30-09-2017 22:12
Ik heb ook zo'n verlangen naar iemand die helaas geen homo is. Het is de pakjesleveranci er op mijn werk, levert pakjes van Bol.cm, Coolblue, Zalando, enz...
Heb al heel veel gemasturbeerd met hem in mijn gedachten.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie