Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

SM in de klas

Na mijn laatste spuitbeurt (zie mijn verhaal sex in de vrachtwagen) kroop ik op de bijrijdersstoel en deed de deur open. Het was een warme en vooral geile nacht geweest. Ik zat daar met mijn rechtervoet tegen de armsteun van de deur te peinzen over mijn spontaan klaar komen, na mijn penis en voeten bewerkt te hebben met de vlam van mijn aansteker. Ik vond het altijd erg geil om dat te doen bij mezelf of te laten doen door een ander zoals die eerste keer met Robin in de les natuurkunde...

Met Robin praatte ik over masturberen

Ik had het met Robin vaak over masturberen en op welke manieren we het deden maar we hadden eigenlijk nog nooit samen sex gehad. Die dag vertelde ik hem dat ik heel erg heet werd van hete vlammen en kaarsvet op mijn voeten en stijve lul. Dat zou hij wel eens willen zien, hoe dat in zijn werk ging, vertelde hij mij. Ik zei hem dat ik het wel eens zou doen waar hij bij was. Dat leek mij ook wel geil om het te doen terwijl hij keek. Gewoon mijn stijve leuter afgetrokken, dat had ik al wel eens gedaan onder de bank tijdens een verduisterde les voor diavertoning, terwijl Robin toekeek. Nu leek het moment gekomen voor wat meer pikante sex, want ik had gehoord dat er weer dia's zouden vertoond worden tijdens de les natuurkunde.

Met mijn aansteker werd ik geil in de klas 

Ik zei tegen Robin dat als hij mij bezig wou zien, de bank naast mij achteraan in de klas moest nemen. Helemaal opgewonden en met een rode kop van geilheid ging ik achteraan in de klas zitten met naast mij Robin, ook al met een rood hoofd. Eindelijk, de leraar kwam binnen en na wat zeveren sloot hij de gordijnen in de klas. Eindelijk duister. De projector floepte aan, ik wachtte nog even tot mijnheer goed bezig was. De gedachte alleen al aan wat ik dadelijk ging doen zorgde ervoor dat mijn jongeheer zich roerde in mijn broek. Ik trok mijn linkerschoen uit, legde mijn been over mijn rechterknie, haalde mijn aansteker uit mijn broekzak, schoof mijn sok naar beneden tot aan mijn tenen en stak mijn aansteker voorzichtig aan, wel oplettende dat niemand wat kon zien, behalve Robin dan.

Ik hield de vlam onder mijn blote hiel en bewoog deze traag richting mijn tenen en kwam langs de bovenkant van mijn voet terug naar mijn enkels. Ik hoorde een zucht en een kreun en keek naar Robin die gefascineert zat toe te lijken onderwijl in de harde bobbel in zijn broek knijpend. Ik had het niet meer van geilheid en hij blijkbaar ook niet want hij deed teken dat hij dat wilde doen bij mij. Ik keek goed rond om te zien of alles nog ok was in de klas maar niemand had wat gemerkt. Ik deed mijn sok helemaal uit, draaide mijn blote voet richting Robin en gaf hem mijn aansteker. Bevend stak hij de vlam aan en liet die heel vlug over en onder mijn voet gaan. Ik nam zijn hand beet en geleide zijn hand met de vlam langzaam over mijn voet zool, tussen mijn tenen over mijn wreef en weer terug tot het echt pijn deed, hield soms de vlam stil om het pijngenot te verhogen wat mij uiteindelijk naar de zevende hemel zou voeren.

Ik haalde mijn stijve penis uit mijn rits 

Ik liet Robin nu alleen doen en het ging merkelijk beter, ik werd echt geiler en geiler. Ik haalde ondertussen mijn stijve penis uit mijn rits en gebaarde naar Robin dat hij de vlam over mijn stijve lul moest laten gaan, helaas dat durfde hij niet. Ik nam de aansteker over van hem en ging met de vlam langs mijn schacht naar mijn eikel, ik trok de voorhuid achteruit en hield mijn stijve purperen eikel in de vlam waardoor mijn penis opzwiepte. Telkens ik de vlam aan mijn eikel liet likken, wipte mijn lul omhoog. Robin zat verwoed in zijn kruis te knijpen terwijl hij ongelovig toekeek naar wat er gebeurde. Het was de eerste keer in zijn 16-jarig leven dat hij dat zag en nog wel op zo een spannende plaats, als de klas! Wel verduisterd maar toch...

Klaarkomen in de klas

Ik voelde mijn orgasme opborrelen nadat mijn lul nog eens was opgewipt, nam gauw mijn sok en trok die over mijn lul zo goed als het ging. Mijn penis ontplofte zowat in mijn sok en ik voelde hete stralen sperma uit mijn lul schieten terwijl mijn onderlijf schokkend klaar kwam. Ik zag Robin ook schokkend klaar komen in zijn broek, gelukkig had hij een lange jas die hij voor zijn schietvlek kon houden straks.

Ik deed mijn natte sok weer aan, alsook mijn schoen, stak mijn slapper wordende lul terug weg en ging dia's kijken terwijl ik nog nagenoot van de pijnprikken aan mijn voet en lul. Wat was ik heerlijk klaargekomen en Robin ook, vertelde hij mij achteraf. Niks zo mooi als sex.

Later hebben we het samen nog vaak gedaan bij hem en bij mij thuis en op school en iedere keer werd het beter en heter leek het. We waren vaste aftrek, sm en pijpmaatjes geworden. Ik eindig hier mijn verhaal en ga lekker trekken aan mijn, ondertussen, weeral stijve lul.

Groetjes,

Fietie55.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.76 (19 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief