Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Jonge homotieners doen aan sm

Mijn vriend Robin en ik (twee jonge tieners) hadden onze stijve lullen tegeneen gedrukt en mekaars kont vastgenomen. Zodat onze stijve hete jongenslullen tegen mekaar schuurden. Ik nam zijn besneden piemel vast en gaf een kus op zijn mooie eikel. Daarna haalde ik mijn aansteker uit mijn broekzak . Ik controleerde of de vlam lang genoeg was en gaf hem toen aan Robin met de bedoeling dat hij dadelijk mijn blote voeten met vuur zou bewerken. Zoals we in de klas gedaan hadden (zie SM in de klas). Ik trok ook nog mijn broeksriem uit mijn broek en zei tegen Robin dat hij daar ferme klappen mocht mee geven op mijn voeten, benen en lul. Ik zou wel aangeven wanneer! 

"Ok" zei hij ", "leg je maar op bed!". Ik ging naakt en geil op mijn rug op bed liggen, mijn voeten over het achterspon van het bed. Robin liep met zwiepende stijve lul naar de achterkant van het bed en zette zich op zijn knieën achter mijn hete blote voeten. Raakte ze even aan met zijn handen en toen hoorde ik hem de vlam maken met de aansteker. Hij begon met mijn hielen langzaam te bewerken met het vuur. Ik kromde mijn voeten naar beneden zodat hij heel mijn voetzolen kon branden. Ik had al een stijve die recht omhoog stond, maar door de bewegingen van de vlam onder mijn voetzolen werd hij zo mogelijk nog stijver en groter en begon hij heen en weer te zwaaien van het genot.  Soms hield hij de vlam eventjes stil onder mijn zolen of tussen mijn tenen. Wat mij nog meer pijn en genot gaf. En blijkbaar hem ook, want terwijl hij rondging met de vlam nam hij één voor één mijn tenen in zijn mond en zoog erop als waren het lullen. Mijn zwiepende lul had het niet meer. Mijn onbesneden eikel was al helemaal uit de voorhuid gekomen van genot. Ik zei Robin dat hij even mocht stoppen met vuur en nu met mijn broeksriem de bovenkant van mijn voeten mocht bewerken. "Ik wist niet dat het zo geil zou worden, mijn lul staat op ontploffen" zei Robin met vuurrood hoofd. "Ik hou het echt bijna niet meer en moet dadelijk schieten, denk ik". "Wacht nog even, dat zakt dadelijk wel weer weg, maar als je toch moet klaarkomen doe het dan in mijn mond" zei ik hem. Ik vroeg hem om iets naast het bed te komen staan om mijn voeten uit een goede hoek te kunnen slaan.

Er was ons iemand aan het bespieden

We hoorden we gescharrel achter de deur en een zucht. Wij bleven stil en hoorden de deur op een kier opengaan. We hadden blijkbaar een supporter. Ik deed teken naar Robin dat hij moest beginnen met mijn voeten te slaan. Ik zag de riem omhoog gaan en redelijk zacht kletsen op mijn voeten. Ik zei "harder Robin, zo hard je kan". Hij hief de riem terug op en liet hem heerlijk kletsend neerkomen. Ik werd nog geiler van het geluid en van de pijn. Mijn lul zwaaide bij iedere slag over en weer en Robin had de smaak te pakken. Ik zag dat zijn stijve lul zich nog meer oprichtte en de ene klets na de andere volgde op mijn blote benen en voeten. HEERLIJK!

Plots ging de deur helemaal open en zag ik Robin zijn broer binnenkomen. Hij zette grote ongelovige ogen open zat met een bult in zijn broek waarin hij aan het knijpen was. Tssssjjjaak, tsjaaak, tsjaak, de slagen werden harder en sneller. Mijn voeten zagen helemaal rood en mijn lul zwaaide en sprong ongecontroleerd in het rond van geilheid. "Stop" riep ik naar Robin "en nu terug met vuur". Hij ging weer achter mijn voeten zitten en begon mijn zolen en tenen weer met vuur te bewerken en zoog weer op mijn tenen. Heerlijk geil, die natte warme mond die zoog als bezetene!

Plots kreeg hij zijn broer in het oog die maar door zijn broek in zijn kruis aan het knijpen was. De jongen wist niet waar eerst kijken. Mijn voeten die keihard bewerkt werden, zijn broer naakt met een knoeperd van een stijve, en dan nog ik naakt op bed met een rondzwiepende lul! Ik zag op zijn broek al een grote natte vlek, dus hij was waarschijnlijk klaargekomen met door het sleutelgat te loeren. Opeens trok hij zijn t-shirt uit, daarna zijn natte joggingbroek en dan zijn kousen. Een slip had hij niet aan gehad. Nu was hij even naakt als wij. Hij had een mooie rechte stijve onbesneden lul, welke hij nu stond af te trekken. Ik zei hem dat hij die riem mocht nemen en mij slaan waar hij maar kon. En of hij dat deed. Mijn benen en voeten kregen een pak slaag. Veel beter als bij zijn broer. Deze was nu nog harder aan het zuigen gegaan op mijn tenen en vergat het vuur onder mijn voeten. Ik had het niet meer. Zonder dat ik een vinger had uitgestoken aan mijn stijve lul spoot er sperma in de lucht. Vijf stralen gingen richting plafond en pletsten neer op mijn buik. God, wat een orgasme was dat! Ongelooflijk goed, het beste ooit voor mij! Ik voelde plots stralen heet sperma bovenop mijn voeten geschoten worden en tegelijkertijd ook tegen mijn zolen. De twee broers hadden hun zaad ook gelost! Wat een orgie!

We gingen nog eens spuiten

Mijn lul werd langzaam slapper toen ik van het bed kwam en met mijn zakdoek uitgeput het sperma van mijn buik, benen, onderbuik en gezicht probeerde te krijgen. Robin had een handdoek gehaald en veegde daarmee het sperma van zijn broer en hemzelf op van mijn voeten. Met enigzins pijnlijke voeten stond ik recht en begon mij aan te kleden. Nog helemaal in een roes!

Toen we aangekleed waren gingen we beneden in de keuken zitten bekomen met een glas cola. Robins broer zei plots" dit heb ik nog nooit meegemaakt en ik vond het zo fijn, wanneer doen we het nog eens?" Ik bekeek Robin en die zei:"als Jan zaterdag tijd heeft om te komen zullen we het terug doen. Zulke hete sex, niet te geloven, ik krijg weer een stijve als ik er aan denk". Kevin zie dat hij ook al terug een stijve kreeg. Ik zei dat het bij mij hetzelfde was en haalde mijn stijve plakkerige lul weer te voorschijn. De andere twee deden hetzelfde.

Ik zat nog neer op de stoel toen ze beiden hun stijve lul in mijn mond duwen. Waarop ik hun lullen tegelijk pijpte en ze na een minuut of zo hun lading in mijn mond schoten. Deze keer moest er niets gepoetst worden. Ik had alles doorgeslikt! Toen ging ik weg en beloofde om zaterdagnamiddag terug bij hun langs te komen. Op voorwaarde dat ze zaterdag mijn lul ook zowel met vuur als met de riem bewerkten. Dat vonden de twee weer spannend en begonnen al te overleggen wie wat zou doen.

Vooralleer ik zaterdag zou langskomen ging ik nog bij de kapper langsgaan. Toen wist ik nog niet wat er mij bij de kapper te wachten stond. (zie sex bij de kapper).

Terwijl ik dit schrijf ben ik weer behoorlijk geil geworden en ga ik nog gauw eens even masturberen!

Groetjes Fietie55

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.21 (26 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief