Geil koppel ontvangt mannen
( / Sex tegen betaling)

Geil koppel ontvangt mannen

Echt geile exh slet
( / Man zoekt vrouw)

Echt geile exh slet

Bottomslet zkt geile TOPS
( / Man zoekt man)

Bottomslet zkt geile TOPS

Op zoek naar een beetje geluk
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 233 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Wij zijn twee lekkere homo's

Ja, dat durven we gerust van onszelf zeggen, we zijn de lekkerste homo's van Evergem (België)! We zijn twee jonge kerels die elkaar enorm kunnen verwennen, het liefst pijpen we elkaar tot we gewoon niet meer kunnen, jawel, soms zijn we meerdere keren op een dag bezig met elkaars lul te af te zuigen. Ik zal je eens vertellen hoe wij elkaar ontmoet hebben...

Het was op een gay-party

Misschien vinden jullie dat nu niet zo spectaculair, twee homo's die elkaar beter leren kennen op een gay-party, maar je moet natuurlijk wel het volledige verhaal lezen vooralleer je een oordeel vormt.

Het was mijn eerste avondje uit, ik had nog nooit een vriendinnetje of een vriendje gehad. De party was in een lokale feestzaal te Evergem, het was eveneens een verkleedpartij.

Wij waren twee homofiele agenten

Ik had mijn stoute schoenen aangetrokken en helemaal alleen ging ik naar die homoparty, verkleed als een agent hoopte ik dat ik ging scoren op die fuif, met andere woorden, een vent aan de haak slaan en hopelijk ook mijn eerste keer sex!

Het inkomgeld was 10 Euro en je kreeg er een gratis condoom bij. Ikke naar binnen, en rondkijken naar al die lekkere venten natuurlijk. Er was er echter ééntje die wel heel erg mijn aandacht trok, hij was toevallig ook verkleed als een politieman. Blijkbaar had hij wel wat meer ervaring dan mij, want toen hij me zag stapte hij zonder aarzelen naar mij toe om mij een drankje aan te bieden. We raakten verder aan de praat en toen bleek dat wij onze agentenkostuums allebei gekocht hadden bij dezelfde online winkel, en dan ook nog eens allebei er hetzelfde glijmiddel bijgekocht hadden! Dat was noch niet alles, we waren ook beide helemaal weg van Justin Bieber en roze sokjes! Hier moest gewoon meer van komen.

Sex op het toilet

We voelden ons steeds meer tot elkaar aangetrokken en onze penis was keihard, ik moest echt naar het toilet om mij te masturberen in het wc-hokje, ik kon niet meer wachten. Ik zei dat ik even moest gaan plassen, toen ik echter wegging merkte ik dat die lefgozer mij gewoon volgde tot aan het urinoir. Daar greep hij inneens mijn lul die nog in een keiharde erectie stond, dat voelde hij dan ook doorheen mijn agentenbroekje. Binnen de minuut sleurde hij mij in zo'n stinkend wc-hok maar dat deerde mij niet. Broek af, en hij pijpte mij zo lekker man! Ik wist niet wat mij overkwam, het was immers mijn eerste vrijpartij ooit!

Nu ook sexfuiven

Na twee jaar zijn we nog steeds samen en hebben we de grootste lol! De sex is nog steeds megacool, soms ook met nog een aantal andere jongens erbij. We zoeken nu ook echte sexfuiven op in het hele land en we zijn zo gelukkig met elkaar. En ja, nog steeds fan van Justin Bieber en roze sokjes.

Informatie over de schrijver

Keiharde kusjes van Franky en zijn vriendje Mark.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.38 (4 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Ben ook voor de mannenMaarten 25-03-2018 08:00
Wat een lekkere geile foto zeg! Ik heb er mij al verschillende keren op gemasturbeerd. Ik ben wel getrouwd en heb kinderen maar ik hou ook van mannen. Mijn vrouw en kinderen weten dat niet hoor.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# PijpenPrudent 08-02-2018 16:49
Ik heb mij in mijn jonge tijd dikwijls laten pijpen in het wc-kot van een groezelig cafe'tje maar ik was heel erg goed in het zelf pijpen van andere mannen. Ik kon er zelfs geld voor vragen en een aardig centje mee bijverdienen.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Roze sokjes?Polleke 01-10-2017 08:32
Meen je dat nu echt? Fan van Justin Bieber en roze sokjes? Hahaha! Nou, ja, niks op tegen hoor maar wel heel erg vrouwelijk.
Zelf hou ik van mannen/jongens die zich verkleden als sexy brandweerman. Dat vind ik zo stoer en geil! Die mannen vind ik echt top!
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie