Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Wij zijn twee lekkere homo's

Ja, dat durven we gerust van onszelf zeggen, we zijn de lekkerste homo's van Evergem (België)! We zijn twee jonge kerels die elkaar enorm kunnen verwennen, het liefst pijpen we elkaar tot we gewoon niet meer kunnen, jawel, soms zijn we meerdere keren op een dag bezig met elkaars lul te af te zuigen. Ik zal je eens vertellen hoe wij elkaar ontmoet hebben...

Het was op een gay-party

Misschien vinden jullie dat nu niet zo spectaculair, twee homo's die elkaar beter leren kennen op een gay-party, maar je moet natuurlijk wel het volledige verhaal lezen vooralleer je een oordeel vormt.

Het was mijn eerste avondje uit, ik had nog nooit een vriendinnetje of een vriendje gehad. De party was in een lokale feestzaal te Evergem, het was eveneens een verkleedpartij.

Wij waren twee homofiele agenten

Ik had mijn stoute schoenen aangetrokken en helemaal alleen ging ik naar die homoparty, verkleed als een agent hoopte ik dat ik ging scoren op die fuif, met andere woorden, een vent aan de haak slaan en hopelijk ook mijn eerste keer sex!

Het inkomgeld was 10 Euro en je kreeg er een gratis condoom bij. Ikke naar binnen, en rondkijken naar al die lekkere venten natuurlijk. Er was er echter ééntje die wel heel erg mijn aandacht trok, hij was toevallig ook verkleed als een politieman. Blijkbaar had hij wel wat meer ervaring dan mij, want toen hij me zag stapte hij zonder aarzelen naar mij toe om mij een drankje aan te bieden. We raakten verder aan de praat en toen bleek dat wij onze agentenkostuums allebei gekocht hadden bij dezelfde online winkel, en dan ook nog eens allebei er hetzelfde glijmiddel bijgekocht hadden! Dat was noch niet alles, we waren ook beide helemaal weg van Justin Bieber en roze sokjes! Hier moest gewoon meer van komen.

Sex op het toilet

We voelden ons steeds meer tot elkaar aangetrokken en onze penis was keihard, ik moest echt naar het toilet om mij te masturberen in het wc-hokje, ik kon niet meer wachten. Ik zei dat ik even moest gaan plassen, toen ik echter wegging merkte ik dat die lefgozer mij gewoon volgde tot aan het urinoir. Daar greep hij inneens mijn lul die nog in een keiharde erectie stond, dat voelde hij dan ook doorheen mijn agentenbroekje. Binnen de minuut sleurde hij mij in zo'n stinkend wc-hok maar dat deerde mij niet. Broek af, en hij pijpte mij zo lekker man! Ik wist niet wat mij overkwam, het was immers mijn eerste vrijpartij ooit!

Nu ook sexfuiven

Na twee jaar zijn we nog steeds samen en hebben we de grootste lol! De sex is nog steeds megacool, soms ook met nog een aantal andere jongens erbij. We zoeken nu ook echte sexfuiven op in het hele land en we zijn zo gelukkig met elkaar. En ja, nog steeds fan van Justin Bieber en roze sokjes.

Informatie over de schrijver

Keiharde kusjes van Franky en zijn vriendje Mark.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.38 (4 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief