IK BEN BOTTM
( / Man zoekt man)

noimage

Sex
( / Man zoekt man)

Sex

ik zoek een top
( / Man zoekt man)

noimage

sex
( / Man zoekt vrouw)

sex

Groepen

Mijn eerste keer met een shemale

mooie shemaleIk was op prospectie in het noorden van Nederland, en mijn vergadering met X duurde te lang dus besloot ik een logement te zoeken. Die vond ik in Noord Drenthe.

In het logement waren slechts een jonge dame en de barkeeper aanwezig. Na overleg met de barkeeper besloot ik te blijven en bood hem en de dame wat te drinken aan. De dame kwam bij mij zitten, na enige tijd begon ze wat aan mij te friemelen. Ik probeerde dat ook maar ik mocht niet onder haar rokje.

Lees meer...

Sex in de duinen met dikke negerlul

Onze sexvakantie

De avond ervoor waren we laat aangekomen op de enorme zandparking naturismegebied met de camper in zuid-frankrijk. Mijn vrouw Kathy en ik hadden de behoefte om er een erotische vakantie van te maken. Op onze leeftijd (50) geen schaamte meer. Samen seksen en neuken, wetende dat iemand ons kan zien, zalig. Geen seksfuiven of mondaine gedoe, neen, gewoon natuur en naakt.

Lees meer...

Sex op de boerenkamping

Mijn vrouw en ik zijn vijftigers en nogal nudistisch ingesteld. We bezoeken vaak naaktstranden. We hebben daar ook al veel zien doen: hetero's, lesbiennes en homo's doen hun ding. We zijn daar ingegroeid met ons jarenlange huwelijk. Zelf zijn we ook nogal erin openminded geraakt en gaan ook lekker los als het past.

Vorig jaar, zomer op een Nederlandse boerencamping midden de polders, was het heet en zo'n 35° pfff... We stonden met de camper aan de rand van het polderlandschap met een caravan recht in ons zijzicht. We hadden plannen te gaan fietsen, neen te warm, pff... Het was middag, tijd voor een drankje en hapje. Het was heet en wij werden ook heet. Mijn vrouw ging topless zoals ik dat van haar gewoon ben en ze trok een mini-stringetje aan om me op te hitsen. Meer had ik niet nodig. Na wat hapjes en een paar glazen van dat zoete drankje aaide ze me lekker mijn opgezwollen bobbel. Nog een glaasje erbij en wij tweetjes waren lekker geil aan het neuken onder de luifel van de camper.

Lees meer...

BDSM

Ik ben een man van 47 jaar en ik heb mij onlangs een geamuseerd met BDSM-sex. Sex waarbij ik mij onderdanig opstelde en ik gekneveld werd met bondage-touw. Ik had nog nooit kennisgemaakt met speeltjes zoals zweepjes, handboeien, tepelklemmen, ... 

Ik was uitgenodigd bij goede vrienden thuis voor een etentje. Maar blijkbaar hadden ze ook andere bedoelingen met mij.  Na het eten en we toe waren aan de koffie begonnen ze vragen te stellen over mijn sexuele voorkeur. We waren zoals steeds vrij open tegen elkaar. Ik vertelde dat ik tijdens de sex graag had dat de vrouw mij domineerde. Maar dat dit meestal niet het geval was en ik degene was die de dominerende rol moest spelen. Het bevriend koppel stelde voor om mij eens sexueel te laten domineren door hun. Ik was al vrij losjes geworden door de alcoholische drank en ik stemde toe. 

Lees meer...

Op stap met vrienden

We waren op stap met 2 koppels in Gent toen ik (Eveline) voor het eerst kennismaakte met groepsex. Ik had sinds enkele maanden een nieuwe vriend, ik zat al bijna 3 jaar zonder een relatie en op die jongen was ik helemaal gek, hij was mijn droomman. De 2 koppels die bij ons waren dat waren vrienden van hem, ik kende ze niet maar ik sta altijd open om andere mensen te leren kennen dus ik vond dat niet erg.

Lees meer...

In de zomer van 1999

Het was op een zwoele zomerdag dat ik in mijn dorpje Kalken (Oost-Vlaanderen) eens ging wandelen, het was al valavond maar daar hou ik van. Ik hou van de duisternis, dat heeft iets over zich, het is een andere wereld dan die op klaarlichte dag.
Ik liep in het centrum van Kalken en besloot nog een avondwandeling te doen in de Kalkense Meersen. Een mooi natuurdomein trouwens.

Ik was toen een jongen van 22 jaar en deed regelmatig natuurwandelingen in de Meersen van Kalken, maar dan wel 's morgensvroeg. Nu zou ik dus eens een avondwandeling doen, ik had altijd een zaklamp in mijn jas zitten dus ik ging niet onbewapend een avondwandeling maken.

Ik besloot om tot op Den Aard in Schellebele te gaan wandelen en er dan in het aangelegen café er iets rustig te gaan drinken. Ik had al een flink aantal stappen gezet en ik kwam aan de Oude Schelde, een klein maar zeer mooi afgeschermd natuurstukje in de Kalkense Meersen.

Lees meer...

Vorige maand heb ik (Liesje) mijn 21ste verjaardag gevierd op een nogal ongewone maar best wel opwindende manier. 

Naakt op verjaardagsfuif

Ik had mij jaren van op voorhand voorgenomen dat mijn 21ste verjaardag iets speciaal moest worden, iets waar we jaren later nog van zouden spreken.
Het was een beetje denken wat voor verjaardagsfuif ik uiteindelijk zou organiseren, ik dacht eerst aan een discofuif waar iedereen met discokleding aan wordt uitgenodigd, maar naderhand leek me dat toch wel vrij gewoontjes. Dan had ik het idee om er een zombiefuif van te maken, iedereen griezelig geschminkt en gekleed. Nadien dacht ik aan een lingeriefuif maar dat is ook niets geworden. Het voorstel dat het uiteindelijk gehaald heeft kwam van mijn vriendin, die altijd wel gekke ideeën heeft. Het werd een naaktfuif voor mijn verjaardag! Best wel uitdagend en zeker niet gewoontjes!

Lees meer...

Een meisje van 16 op een sexfuif

Als meisje van 16 ben ik (Roos) ooit terechtgekomen op een geheime sexfuif en ben ik genomen door bijna 20 mannen, dit is geen grap of verzinsel, het is echt gebeurd. Het was via mijn vroegere vriend die toen 28 jaar was, hij was een beetje raar, hij nam drugs en zo maar het was een mooie jongen en ik hield van hem. 

Een geheime plek voor een fuif

In ons klein dorpje in Oost-Vlaanderen gebeurde er niet zo veel, er viel niet veel te feesten, er was weinig te doen. Op een dag kwam mijn vriend naar me toe met de boodschap dat er een toffe fuif ging doorgaan waar heel wat te beleven zou zijn. Ik had er nog niet van gehoord en vroeg aan hem waar deze fuif zou plaatsvinden. Hij vertelde mij dat het op een speciale plaats ging zijn en dat hij mij wou verassen, de fuif was niet voor iedereen toegankelijk, enkel voor de leden van een bepaalde vereniging waar mijn vriend lid van was. Ik werd nieuwschierig en keek uit naar deze fuif.

Lees meer...

Nudisten

Nudisten, één met de natuur, het gevoel van vrijheid... eerlijk gezegd, ik geloof daar niet in. Naakte mannen en vrouwen en zelfs kinderen lopen naakt tussen de volwassenen. Kiezen die kinderen ervoor om nudist te zijn? Nee, het zijn gewoon de kinderen van nudisten die hun zoontje of dochtertje meenemen naar een nudistenkamp of nudistenstrand. Het kind rolt er als het ware gewoon in. En ik geloof echt niet dat er geen pedofielen tussen de nudisten zitten, of dat een man geen stijve penis krijgt bij het zien van al die mooie naakte lichamen. Is men dan ongevoelig geworden voor een ander naakt lichaam? Dat kan toch niet? 

En hoe zit het dan met nudistenwebsites waar naakte kinderen op staan? Hoe dicht of ver ligt dit van kinderporno? Naakte kinderen op die nudistensites is dan wel toegestaan? Dat is wel legaal? Ik snap het niet helemaal. 

Lees meer...

Het was op een avond bij mij thuis. Er waren 3 vrienden bij mij op bezoek, ik (Jolien) was de enige vrouw. Ik kende deze vrienden al lang, nog van tijdens onze schooltijd in Brugge. Ik had nooit iets gehad met één van deze mannen maar die avond was het helemaal anders.

Een raar aperitiefje

Eén van mijn vrienden (Peter) had 3 flessen drank met zich mee, hij had de coctail in de flessen zelf gemaakt en wou ons laten proeven van zijn 'meesterwerk'. Niemand wou hem kwetsen dus we namen uit beleefdheid allemaal een aperitiefje van zijn speciale coctail die hij gemaakt had. Het was helemaal niet slecht, het smaakte een beetje naar Passoa, en na het eerste aperitiefje volgde er nog één en daarna zelfs nog een. We hadden elk 3 grote aperitieven op en we voelden ons al behoorlijk aangeschoten. Ik voelde me nogal zatjes in mijn hoofd, maar niet enkel dat. Ik kreeg plots interesse in die vrienden van mij, ik wou ze aanraken en hun kleren uittrekken. Ik had nog nooit gevoelens voor hun gehad en dat was die avond wel het geval. Het kwam dus door de drank die Peter ons gegeven had, het leek wel een sexdrank te zijn. Maar het leek mij niet mogelijk dat Peter ons, zonder dat we ervan op de hoogte waren, een drankje zou laten drinken waar we opgewonden van werden.

Lees meer...

Marjanneke, dat is mijn naam. Ik ben een rijpere vrouw, ben niet getrouwd en heb geen vaste vriend. Ik hou van sex met meerdere mannen tegelijkertijd, en de mannen lusten mij ook wel.

Sex in de tuin

Tijdens een van de warme zomerdagen (tot 30 graden!) in 2015 had ik zin in een klein tuinfeestje met een aantal van mijn mannelijke vrienden. Ik had vier mannen uitgenodigd waarvan er één bij was waar ik reeds sex met had. Die speciale intieme vriend noemt Jeroen. 

Ik heb een klein zwembad in mijn tuin en stelde voor om te gaan zwemmen. Ik had natuurlijk op voorhand vergeten vertellen dat ze hun zwembroek moesten meenemen naar mijn tuinfeestje. Maar eigenlijk vond ik dat niet erg, zo had ik de kans om die mannen eens in hun blootje te zien en geil te worden van naar de lullen te kijken. Ze vonden het niet erg om naakt te zwemmen op voorhand dat ik ook naakt het zwembad ging induiken. Daar had ik absoluut geen probleem mee!

Lees meer...

Ik ben Bert en ik ben pas gehuwd met een mooi zwartharig meisje, ze is schattig en ik zou ze nooit bedriegen. Maar toch is er op mijn vrijgezellenavond iets raars gebeurd. 

Mannen onder elkaar

Twee weken voor ik ging trouwen met mijn vriendin heb ik een vrijgezellenavond gehouden met mijn beste kameraden. Gewoon lekker feesten onder elkaar. Ik had ze wel van op voorhand gezegd dat ik geen striptease-act wou omdat ik dat beloofd had aan mijn vriendin en ik wou mijn woord houden. Dus geen blote vrouwen op mijn vrijgezellenavond.

We waren met een 8-tal mannen, nou ja, eigenlijk zijn we nog jongens die graag ondeugende dingen doen zonder ons lief erbij. Maar ik had nu eenmaal aan mijn vriendin beloofd dat ze geen blote vrouw in mijn richting gingen sturen dus ik ging ervan uit dat het een deftige avond ging worden.

Lees meer...

Op een warme dag

Ik ben Hilde en mijn man is Willie, we hebben onze heetste vakantie ooit meegemaakt. Het was een warme dag in augustus, we waren op vakantie in Madeira en we hadden een uitstap gepland naar het nabijgelegen eiland Porto Santo. Porto Santo heeft een mooi strand van zo'n 9 kilometer en het kan er vrij rustig zijn. Je vaart er met de boot naartoe.

We trokken onze kleren uit

Eenmaal aangekomen op het strand was het er inderdaad niet zo druk, er liepen wel mensen rond maar niet te veel. Ook op het strand was het heel warm, er was immers weinig wind. We lagen er gezellig dicht tegen elkaar en kregen zin in een vrijpartij. Alhoewel we op een publieke plaats lagen te zonnen deden wij onze zwemkledij uit, een beetje raar eigenlijk want we zijn helemaal geen nudisten en toch lagen we daar plots naakt aan het strand. Waarschijnlijk had de vakantiesfeer er iets mee te maken want thuis in België zouden we nooit op een openbare plaats vrijen. Er liepen mensen voorbij maar we stoorden ons er helemaal niet aan, we hadden gewoon sex op het strand, sex in het publiek! De mensen konden ons zien!

Lees meer...

Ik hou van dikke vrouwen

Sommigen vinden van niet, sommigen vinden van wel, ik vind van wel. Sex met dikke vrouwen is keilekker, een goede rijpere dikke vrouw waarmee je sex hebt is voor mij een sexdroom. Nou ja, het is niet echt een droom meer want op mijn verjaardagsfeestje is die droom werkelijkheid geworden. Maar misschien stel ik mezelf beter eerst eens voor, ik ben Jaak, een rijpere man die houdt van rijpere dikke vrouwen. Ik word daar zo geil van!

Lees meer...

Sex in het zwembad

Soms heb je zo van die dagen in je leven die super verassend kunnen zijn. Vorig jaar was zo'n dag, tesamen met een aantal vrienden en vriendinnen hadden wij, totaal ongepland, sex in het zwembad. Wie ben ik? Ik ben Sonja en ben getrouwd met Marc, een zeer lieve man.

Ik nodigde onze beste maatjes uit voor een feest

Het was al een aantal dagen heel warm en ik had zin om wat vrienden uit te nodigen voor een zwembadparty, mijn man en ik doen het financieel niet slecht en wij hebben ons een groot zwembad laten aanleggen. Zo'n investering moet natuurlijk zijn nut hebben dus houden wij regelmatig zwembadfeestjes, dat is dan meestal een leuke barbeque aan het zwembad en daarna plezier maken in het water. Normaal zijn dat gewone feestjes zonder sex, maar die dag hadden wij met z'n allen sex in het zwembad!

Lees meer...

Dierensex met honden

Ja, u leest het goed, ik heb sex met honden, en ik geniet daar ten volle van. Misschien mezelf eerst even voorstellen, ik ben Nathalie, 27 jaar en alleenwonend. Natuurlijk heb ik ook sex met knappe mannen die diep in mij gaan met hun harde lul, maar honden pijpen doe ik ook graag. De laatse keer heb ik zelfs verschillende honden gepijpt op een half uurtje tijd. Ik zal je er even wat meer over vertellen

Lees meer...

Mijn vrouwtje had die avond sex met zes mannen

Ik ben een piloot bij een belgische luchtvaartmaatschappij, al meer dan 8 jaar. Ieder jaar ga ik eens op stap met een aantal andere collega-piloten. Dit jaar hadden we besloten om eens een feestje te houden bij mij thuis, mijn vrouw vondt dat niet erg.

Mijn vrouw werd zo waanzinnig geil!

We hadden bij mij thuis een etentje voorzien, ik en vijf van mijn collega's. Ik had hun voor de lol gevraagd of ze hun pilotenkostuum wilden aandoen, gewoon om mijn vrouw even te verassen. Ik weet namelijk dat ze gek is op mannen in kostuum. Maar ik had niet gedacht dat het eigenlijk een beetje uit de hand zou lopen, mijn lieftallige echtgenote kon haar handjes niet thuishouden van die andere mannen in hun kostuum. Ze werd gewoon bloedgeil, zo had ik haar gewoon nog nooit gezien! Het was de anderen niet ontgaan dat ze zo heet als een hoer liep en het duurde niet lang voor er geile praat aan te pas kwam.

Lees meer...

Sex met de juf

Dat was nog eens een juf zie! Waaw, mijn ogen rolden uit mijn oogkassen maar werden snel opgevangen door een tepeltje dat nogal stijf leek. Ik wist het, ik wou sex met mijn juf, vandaag nog, onmiddelijk zelfs!

Mijn piemel schoot de hoogte in,... maar ik had de indruk dat ik niet de enige was. Ook de andere klasgenoten waren vol van haar mooie ogen, haar volle lippen, haar draaiende tong, haar natte vagina, haar... oei, ik sla op hol.

Het was op een warme ochtend, zo vroeg en toch reeds zo warm in de klas. Het was saai, les in wiskunde en daarna aardrijkskunde. Pffff....

Lees meer...

Gratis parkingsex

Ik ben een eenzame man, woon al 11 jaar alleen en masturbeerde heel veel. Ik bekeek de ene pornofilm na de andere, ging surfen op zowat elke sexsite of datingsite. Ik bezocht de welbekende Peepshows in Gent, Antwerpen, Brussel, enz... Ik was sexueel heel actief, maar meestal wel in mijn eentje, behalve als ik eens op bezoek ging bij een hoertje in Gent of ergens op een privé-adres. Maar zo'n soort genot koste mij geld, veel geld. Vandaar ook dat ik naarstig op zoek was naar gratis sex. Velen beloven het maar uiteindelijk draait het toch allemaal om geld.

Lees meer...

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief