IK BEN BOTTM
( / Man zoekt man)

noimage

Sex
( / Man zoekt man)

Sex

ik zoek een top
( / Man zoekt man)

noimage

sex
( / Man zoekt vrouw)

sex

Lesbisch

Mijn vriendin en moeder

Ik ben een meisje van 18 en had onlangs intiem contact, niet met een jongen maar wel met een vrouw van 28 jaar. Ik ken haar al van toen ik 9 jaar was en voor mij was ze een vriendin maar ook mijn tweede moeder, een echte moeder heb ik niet meer en mijn vader is een agressieveling waar ik bang van ben, vooral als hij gedronken heeft.

Met haar gaan tennissen en douchen

Ik ging en ga nog steeds elke week met haar gaan tennissen. Na de tennis gaan we onder de douche, doen we al jaren, we kennen elkaars naakte lichaam, we zijn elkaar gewoon. Toen ik jonger was had ik helemaal er geen benul van dat ze wel eens iets voor mij zou kunnen voelen, ik stelde mij er geen vragen bij dat ik als jong meisje met haar onder de douche stond. Ik vond het heel normaal. 

Lees meer...

Ik ben een Anja, een huisvrouw van 40+. Ik woon alleen nu, maar ben wel 14 jaar getrouwd geweest met een zak van een vent. Te lang! Maar nu ik alleen woon ben ik gelukkig en hoef ik geen rotzakken van mannen meer!

Ik doe het nu met vrouwen

Inderdaad, voor mij geen mannen meer, nooit meer!. Ik vrij nu als huisvrouw regelmatig met andere vrouwen, ik plaats daarvoor online advertenties en dat lukt vrij aardig. Ik ben niet de enige vrouw die een mannenhater is geworden en enkel nog vrouwen wil.

Lees meer...

Mijn naam is Kaatje en ben 25 lentes. Op een mooie novemberdag liep ik door het park in onze wijk, de zon scheen mooi en het was voor november te zijn vrij warm. Ik was dan ook luchtig gekleed met een jurkje dat niet te lang was zodat je mijn mooie lange benen goed kon zien. Op een gegeven moment voelde ik de behoefte om te plassen, het was eigenlijk vrij dringend en ik besliste om in het park te plassen, mannen doen dat ook dus waarom vrouwen niet?

Lees meer...

Ik gluur naar mijn buurmeisje

Ik ben Anoniempje, ik ben 25 jaar en lesbisch. Ik verlang naar mijn buurmeisje.

Ik hou haar al een tijdje in het oog, mijn buurmeisje dat tegenover mij woont. Ik heb zicht op haar slaapkamer. Er hangen aan haar venster gordijntjes maar die zijn nogal doorzichtig. Elke avond zit ik bij mij aan het venster te wachten tot wanneer ze naar haar slaapkamer gaat, dat is meestal rond 23 uur. Door de dunne gordijntjes zie ik een silhouet van haar als ze het licht aandoet, ik zie dan hoe ze haar uitkleed en steeds over haar borstjes streelt en die masseert. Ik word daar heel opgewonden van.

Mijn buurmeisje is 17, ze is heel slank en ongeveer 1m80. Ze heeft lang blond haar, kleine ronde borstjes en een heel vriendelijke glimlach. Ze zou een fotomodel of mannequin kunnen zijn, zo mooi is ze.

Lees meer...

Ik was een meisje van 16 en ik was volop in de ontdekking van mijn jonge lichaam. Ik had beginnend schaamhaar en kleine borstjes, toen ik in de spiegel keek vond ik mezelf wel mooi en aantrekkelijk, ja zelfs sexy. Ik werd opgewonden van mezelf door in de spiegel naar mijn naakte lichaam te kijken, ik heb mij veelvuldig gemasturbeerd terwijl ik naar mezelf in de spiegel keek, vooral als ik mooie panty's aanhad met rode pumps. Ondertussen weet ik dat ik niet de enige ben die dit heeft, het heeft zelfs een naam: narcisme.

Lees meer...

Dag lekkere lesbische meiden... maar waarschijnlijk gaan ook geile mannen mijn verhaal lezen, ook jullie welkom natuurlijk maar ik heb het wel meer voor vrouwen.

Wie ben ik?

Ik ben Silke en wil het even hebben over libidopillen en het feit dat ik volgens sommigen daar verslaafd aan ben. Ik was vroeger niet zo'n sexgeile vrouw als nu, zo'n 10 jaar geleden (ik was toen 38 jaar) had ik echt geen zin meer in sex met andere vrouwen, ik had echt een laag libido, eigenlijk geen libido meer. 

Lees meer...

Mijn eerste lesbische ervaring

Hi allemaal, dag lekkere meisjes, houden jullie ook van meisjes? Mijn naam is Tess en ik ben 15 jaar. Ik hou niet van jongens, ik vind ze niet mooi en vooral lomp. De meeste meisjes zijn veel gevoeliger en romantischer dan jongens.

Ik wil later een eigen zaak openen als diëtiste, momenteel zit ik nog op school natuurlijk. In mijn klas zit ik naast Emma, ze is een heel mooi en slank meisje, enkele maanden jonger dan mij maar wel met meer opkomende borstjes dan mij. Ze heeft bijna altijd strakke kleding aan en draagt nog steeds geen bh, zo kan je haar mooie kleine stijve tepeltjes goed waarnemen en dat heb ik graag. Ik hou van Emma, met haar heb ik ook mijn eerste lesbische ervaring beleeft. We zaten tesamen op mijn kamer om te studeren, we zaten op mijn bed, dicht tegen elkaar aan. Onze dijen hadden contact met elkaar en ik voelde haar zalige warme lichaam tegen mijn huid, ja, ik kreeg er een nat kutje van.  

Lees meer...

Lesbische met dikke tieten

Ik ben Nora en ben een lesbische moeder van 2 tieners, ik heb dikke lekkere tieten die ik gratis toon aan iedereen die ze wil zien. Ik zit ook op de webcam en toon mijn grote tieten met veel plezier aan alle geile afrukkers, maar ik kom ook langs bij je thuis of we spreken af op een parking of zo, je moet wel wonen in de omgeving van Gent als je met mij wil afspreken. Je kan dan gratis mijn hele dikke tieten likken en op mijn tepels zuigen. Ik ben wel lesbisch maar ook mannen zijn welkom voor een afspraakje, ik toon gewoon graag mijn dikke tieten, je kan mij ook neuken als je wil. Gratis neuken zelfs! Je moet natuurlijk wel houden van mijn mooie grote tieten maar ik ben nog niemand tegengekomen die mijn lekkere tieten niet wil aanraken.

Lees meer...

Ik ben lesbisch

Ik ben Angela, een Nederlandse toffe meid die houd van lesbisch vrijen met mijn lesbische vriendinnen, ik spreek in het meervoud want ik ben een vrije vrouw die vrijt met wie ze wil, ik heb dan ook meer dan één vriendin. Maar toch heb ik nog altijd een fantasie over lesbisch zoenen met Kirsten Flipkens, ik vind dit een heel mooie vrouw, maar is Kirsten Flipkens lesbisch? Ik weet het niet, soms lees je van wel en dan weer van niet, misschien is ze wel voor mannen en vrouwen, dan zou ik toch ook nog aan bod kunnen komen. Lesbisch uitgaan doe ik in Rotterdam, Amsterdam, Gent en Antwerpen. En overal heb ik leuke vriendinnen waarmee ik kan vrijen, en toch blijf ik dromen van Kirsten Flipkens. Maar genoeg nu over Kirsten, ik zal haar toch nooit krijgen.

Lees meer...

Twee mooie blonde naakte vrouwen

Wij zijn Lola en Grietje, wij kennen elkaar al enkele maanden en hebben waanzinnig goede sex met elkaar. Maar wij zijn op zoek naar nog meer vrouwen om het met ons te doen en 1 man. Niet echt voor groepsex maar gewoon twee aan twee of maximum met drie meiden tegelijkertijd. Wij zijn blond en het zou leuk zijn als uw haarkleur ook blond was. Wij vallen namelijk op blonde vrouwen, maar een rosse kan er ook wel desnoods bij.

Lees meer...

Samen masturberen

Dag iedereen,

wij zijn Loria en Sandrin, twee aziatische tieners die opgegroeid zijn in België en graag leuke dingen doen zoals reizen, op cafe gaan, een partijtje badminton, en.... samen masturberen. Hoezo? Hoor ik jullie al zeggen? Jawel, misschien een beetje raar maar wij hebben zelden intiem contact met elkaar, wij spelen liever met ons poesje en komen dan tesamen wel lekker klaar. Wij zijn twee hete masturberende vrouwen.

Lees meer...

Hard, zacht en diep

Wat wil je wanneer je jong en lesbisch bent? Of het toch nog niet zo zeker weet? Dan proef je van beide natuurlijk. Ik ben Miesje en deed het onlangs met een meisje en haar dildo. Het andere meisje was Kaatje, en zelfs haar dildo had een naam, die noemde Fred.

Lees meer...

Mijn fantasie tijdens de les biologie

Ik ben een jonge gezonde meid en ga nog naar school in Leuven. Er zijn behoorlijk wat vakken die mij echt geen bal interesseren zoals wiskunde, aardrijkskunde, enz... Maar wat mij nu echt mateloos interreseert is de les biologie.

Ik weet niet exact waardoor het komt maar tijdens deze les ervaar ik steeds zéér stoute fantasieën, misschien komt het wel omdat naast mij twee geile meiden zitten die allebei lesbisch zijn. Ik ben dat niet, althans, dat dacht ik... Ik kreeg steeds meer van die plots opkomende fantasieën, ik fantaseerde dat ik met mijn handen tussen de billen van die meiden, tijdens de les, hun clitoris aan het strelen was.

Lees meer...

Zij was heter dan mijn vriendje

Ik ben een meisje van 25 en heb 4 jaar een vaste relatie gehad met een jongen. Tot ik haar ontmoette, mijn leven nam een andere wending aan.

Mijn vriend was een goede jongen

Geen verkeerd woord over mijn toenmalige vriend, of toch niet veel. Hij was lief en ook best mooi, we deden allse tesamen. Gingen tesamen op reis, tesamen naar de fintness, tesamen familiebezoekjes, tesamen dit en tesamen dat. Je merkt het mischien al, ondanks het feit dat we nog niet getrouwd waren, en zelfs nog niet samenwoonden, kwam er sleur in onze relatie, en in bed was het helemaal niet meer spannend.

Lees meer...

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief