Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik ben een Anja, een huisvrouw van 40+. Ik woon alleen nu, maar ben wel 14 jaar getrouwd geweest met een zak van een vent. Te lang! Maar nu ik alleen woon ben ik gelukkig en hoef ik geen rotzakken van mannen meer!

Ik doe het nu met vrouwen

Inderdaad, voor mij geen mannen meer, nooit meer!. Ik vrij nu als huisvrouw regelmatig met andere vrouwen, ik plaats daarvoor online advertenties en dat lukt vrij aardig. Ik ben niet de enige vrouw die een mannenhater is geworden en enkel nog vrouwen wil.

Mijn eerste vrouw

Na mijn scheiding ben ik niet zo maar van de ene op de andere dag met vrouwen beginnen vrijen, dat niet. Ik was eerst een kluizenaar en kwam niet meer naar buiten, ik kreeg wel af en toe eens bezoek van een vriendin.

Op een dag kwam die vriendin (Bertha) nog eens langs en we zaten wat koffieklets te houden. Het was zomer en heel warm buiten, plots zei Bertha, goh, laten we eens zot doen en met dit warme weer eens naakt in de tuin gaan zitten. Ik vond het een raar voorstel maar ze overtuide mij en ik ontdeed mij van alle kleding, ook mijn bh en onderbroek. We zaten dan naakt in de tuin lekker te kletsen met een coctail erbij.

Het was mij nog nooit opgevallen, maar ik vond Bertha eigenlijk wel mooie benen hebben, en ik kon nauwelijks mijn ogen van haar borsten houden. Ze had stijve tepels. Op een gegeven moment zei ze plots tegen mij dat ze mijn kut wou likken, zomaar, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Bertha was immers gelukkig getrouwd, ik heb nooit een vermoeden gehad dat ze ook op vrouwen viel. 

Ik gaf haar geen antwoord, ik zat stomverbaasd, naakt in mijn tuinzetel. Ze wachtte duidelijk niet op een antwoord van mij, zonder schaamte zette ze zich voor mij en duwde mijn benen zachtjes naar buiten toe. Haar mond met haar volle lippen kwamen naar mijn kut toe en ze begon mij te likken. En weet je wat, ik genoot ervan. Ze likte mij beter dan dat er ooit één vent gelikt had.

Ik kreunde luid van puur genot, zo lekker likken deed ze. Ze vroeg of ik haar ook eens niet wou likken. En ja, ik likte haar ook en ook dat vond ik lekker! Meer dan likken hebben we toen niet gedaan maar voor mij was dit het begin van mijn bekering tot een lesbienne. Ik hoefde geen penis meer, nooit meer!

Nu zoek ik vrouwen

Mijn vriendin komt nog regelmatig langs maar echt een liefdesrelatie hebben we niet, we likken elkaar wel klaar. Kussen? Dat hebben we nog nooit gedaan. Ze is nog steeds bij haar man maar die denkt enkel aan zijn eigen genot, een neukpartij met hem duurt amper vijf minuutjes en dan laat hij haar liggen. Bij hem komt ze nooit klaar, ik lik haar elke keer een orgasme.

Mijn sekslust naar vrouwen is nu groter geworden, ik wil vrouwen likken maar geen vaste partner. Ik wil vrijgezel blijven en toch een bevredigend seksleven hebben, daarom ga ik steeds op zoek naar andere vrouwen om te likken, want dat kan ik nu wel!

En aan alle mannen die dit verhaal lezen en geil worden........de pot op!!!

Anja.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.20 (5 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief