Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Twee mooie blonde naakte vrouwen

Wij zijn Lola en Grietje, wij kennen elkaar al enkele maanden en hebben waanzinnig goede sex met elkaar. Maar wij zijn op zoek naar nog meer vrouwen om het met ons te doen en 1 man. Niet echt voor groepsex maar gewoon twee aan twee of maximum met drie meiden tegelijkertijd. Wij zijn blond en het zou leuk zijn als uw haarkleur ook blond was. Wij vallen namelijk op blonde vrouwen, maar een rosse kan er ook wel desnoods bij.

Onze fantasie

Wij hebben een scenario in gedachten dat we zouden willen spelen, het is wel naakt op publieke plaatsen, dus je mag absoluut niet verlegen zijn. Voor ons beroep zijn wij beide (sexy)verpleegstertjes in een ziekenhuis te Gent, wij verzorgen daar dus patiënten. Nu doen wij soms ook wel eens stiekem wat meer dan dat er van ons verwacht wordt. Als er bijvoorbeeld een mooie vrouw of man in het ziekenhuis is opgenomen dan durven we tijdens onze nachtdienst deze wel eens bezoeken met sexy lingerie aan, uiteraard hebben we wel eerst aangevoeld of de patiënt ons ziet zitten. Mannen zijn heel gemakkelijk, die zien ons gewoon altijd zitten, getrouwd of niet getrouwd, speelt geen rol. De mannen durven wij wel eens onder de lakens lekker pijpen....mmmm. We zijn mooie blonde (naakte) lesbiennes die af en toe er een man tussennemen. De vrouwelijke patiënten die zijn iets minder toegankelijk maar soms lukt het wel en dan likken wij die tot ze een orgasme heeft. Hete nachtdiensten bij ons he!

Nou ja, nu onze fantasie. Wij zouden het te gek vinden indien je op onze verdieping in het ziekenhuis 's nachts ons komt bezoeken, gewoon naakte vrouwen door de wandelgangen. Dat lukt wel hoor, dat regelen we zo op een wip...en veel volk loopt daar in de nachtelijke uren toch niet rond. Alle vrouwen die deze uitdaging zien zitten gaan we extra lekker verwennen in onze bezemkast... nee, het is geen grap. Het is gewoon een fantasie van ons. Er mag ook een man bij, maximum één, kwestie van onze kut ook eens te vullen met een dikke harde lul, nog altijd veel beter dan die kunststofpenisen. Maar we zijn wel in hoofdzaak lesbiennes hé!

Onze tweede fantasie is om 's nachts naar een bushokje te gaan en een mooie blonde vrouw in te smeren met honing, helemaal van boven tot onder. Dan willen wij je aflikken tot alle honing weg is, en wat daarna volgt daar hebben we ook nog een fantasie over maar die houden we als verrassing, kwestie om de spanning wat op te drijven.

Alle blonde vrouwen en één man zijn welkom

Ik ga ervan uit dat we veel reacties zullen krijgen op onze advertentie, om alvast een eerste selectie te kunnen maken vragen we om een paar foto's op te sturen, één van uw gezicht en dan een paar van uw blote lichaam. Tesamen met uw fantasie (die willen we ook weten) kun je ze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ik hoop dat we snel contact hebben met elkaar!

Kusjes en likjes van Lola en Grietje.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief