Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Mijn eerste lesbische ervaring

Hi allemaal, dag lekkere meisjes, houden jullie ook van meisjes? Mijn naam is Tess en ik ben 15 jaar. Ik hou niet van jongens, ik vind ze niet mooi en vooral lomp. De meeste meisjes zijn veel gevoeliger en romantischer dan jongens.

Ik wil later een eigen zaak openen als diëtiste, momenteel zit ik nog op school natuurlijk. In mijn klas zit ik naast Emma, ze is een heel mooi en slank meisje, enkele maanden jonger dan mij maar wel met meer opkomende borstjes dan mij. Ze heeft bijna altijd strakke kleding aan en draagt nog steeds geen bh, zo kan je haar mooie kleine stijve tepeltjes goed waarnemen en dat heb ik graag. Ik hou van Emma, met haar heb ik ook mijn eerste lesbische ervaring beleeft. We zaten tesamen op mijn kamer om te studeren, we zaten op mijn bed, dicht tegen elkaar aan. Onze dijen hadden contact met elkaar en ik voelde haar zalige warme lichaam tegen mijn huid, ja, ik kreeg er een nat kutje van.  

Op een bepaald moment leunde ik met mijn hand op het hare, volledig toevallig maar dit gaf wel de aanzet tot mijn eerste lesbische sexervaring, de enige sex die ik al gehad had was met mezelf. Masturberen, daar wist ik ondertussen alles van.

Haar kleine borstjes

Die aanraking met haar hand deed me blozen en ik keek verlegen in haar diepblauwe kleine oogjes, ze bleef oogcontact met mij houden en toen wisten we het. We voelden wat voor elkaar. Ik gleed met mijn andere hand tussen haar dijen en dat liet ze gewillig toe. Mijn hand ging hoger en ik maakte haar bloesje los, ik had meteen zicht op haar naakte beginnende borstjes met stijve tepeltjes. Ik rolde met mijn tong over haar tepeltjes en likte vanaf haar borstjes tot aan haar navel. Het korte rokje dat ze aanhad wilde ik ook uit doen maar ze greep mijn handen vast en begon hevig te tongzoenen met mij, dit was tevens ook mijn eerste tongzoen!

We gingen oraal

We waren helemaal in de sfeer, ik had sexy panty's aan en dat wond haar ook extra op. Ze ging met haar handjes onder mijn rokje en gleed met enkele vingers in mijn slipje om het te verwijderen. Ik zat daar nu zonder slipje en zij zonder bh. Ze ging met haar neusje tussen mijn benen, ze rook aan mijn poesje! Gelukkig stonk het niet want ik ben zeer hygiënisch. Haar tong gleed over mijn kittelaartje, ohhh... dat was lekker! Ik voelde mij zo nat worden, ik was zo geil! Ze draaide met haar tong in het rond, eens snel en dan weer wat langzamer. Ze maakte mij gek!

Masturberen is leuk maar dit was nog veel lekkerder en spannender. Het genot steeg, ik voelde mijn hoogtepunt naderen en ik kwam met een opwindende schreeuw klaar. Mijn ouders waren gelukkig toen niet thuis dus ik kon mij helemaal laten gaan. Mijn eerste sex was zo heerlijk! 

Toen was het mijn beurt om haar oraal te bevredigen. Ik deed haar slipje uit en wreef met mijn neusje over haar jeugdige schaamlipjes. Mijn neus voelde nat aan en ik vond het heerlijk. Toen gleed ik met twee vingers in haar, nog niet behaarde, vagina. Ik gleed erin en eruit, eerst traag en opwindend en toen snel en hevig. Ze vondt het fantastisch want ze kreeg een orgasme dat wel bleef duren! We waren allebei voor de eerste maal oraal bevredigd en het was keilekker, we hebben het toen nogmaals gedaan.

Ik ben echt blij dat ik lesbisch ben, het was mijn eerste keer sex en het deed helemaal geen pijn, voor de eerste keer sex met een jongen zou wellicht wel pijn gedaan hebben. We zijn nog jong en hebben nog een heel leven voor ons, ik weet nu al dat ons leven vervuld zal zijn met sex want dat doet echt zo'n deugd. Een ervaring die mijn leven rijker maakt en natuurlijk ook geiler. 

Natte kusjes van Tess.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief