Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Mijn fantasie tijdens de les biologie

Ik ben een jonge gezonde meid en ga nog naar school in Leuven. Er zijn behoorlijk wat vakken die mij echt geen bal interesseren zoals wiskunde, aardrijkskunde, enz... Maar wat mij nu echt mateloos interreseert is de les biologie.

Ik weet niet exact waardoor het komt maar tijdens deze les ervaar ik steeds zéér stoute fantasieën, misschien komt het wel omdat naast mij twee geile meiden zitten die allebei lesbisch zijn. Ik ben dat niet, althans, dat dacht ik... Ik kreeg steeds meer van die plots opkomende fantasieën, ik fantaseerde dat ik met mijn handen tussen de billen van die meiden, tijdens de les, hun clitoris aan het strelen was.

Eerste contact met leuke meiden

Het was in de lente van 2011, een mooie lente waar ik geile herinneringen aan heb. Het was tijdens de les biologie, hoe kan het ook anders.

Het was één van die zeldzame dagen dat het eens warm weer was en ik had een megakort rokje aan, ook de vriendinnen die naast mij zaten waren schaars gekleed. Het meisje dat rechts van mij zat was een beetje aan het spelen met haar balpen toen die plots uit haar handen glipte en op de grond belande. Ze bukte zich onder de schoolbank om de balpen te zoeken. Dit duurde toch wel een tijdje. Plots voelde ik iets warm tussen mijn billen, ik was verlegen en durfde niet te kijken. Dat warme gevoel werd ook alsmaar natter en natter... maar ik durfde echt geen vin te veroeren en liet het sexy meisje haar gang gaan.

Mijn trio na de les biologie

Toen de les biologie afgelopen was durfde ik het toch even aan om oogcontact met haar te maken. Ze keek me aan met glanzende stralende ogen en natte lippen, ze vroeg mij of ik het lekker vond. En of ik het lekker vond! "Gaan we vanavond eens naar mijn kot?" vroege ze. Ik stamelde "..euh...mischien...euh...ja, ik kom".

Het werd avond en de les was afgelopen, ik sleurde mijn boekentasje naar huis, in dit geval was dat mijn kot op de eerste verdieping. Ik nam een snelle hap en een dieetcola. Ik waste mijn poesje met lekker ruikende zeep en smeerde mijn kleine tepeltjes in met een sexy geurtje. En dan naar de bewuste vriendin, niet echt goed wetende wat er zou gebeuren maar ik had in ieder geval mijn voorzorgen genomen, ik was netjes en fris.

Ik belde aan, een beetje al bibberend, want echt goed kende ik dat meisje niet. Een zachte vriendelijke stem weerklonk door de parlofoon, "kom maar naar boven schatje". Ik nam de trap, want zo'n lift daar hou ik niet van, en ging traag naar boven. Het meisje, waarvan ik nog steeds de naam niet weet, stond mij reeds op te wachten in weinig verhullende kleding. Ze droeg niet meer dan een spannend blauw jurkje, droeg duidelijk geen bh en waarschijnlijk zelfs ook geen slipje. Ze wou er duidelijk snel aan beginnen want ze vroeg niet eens of ik een drankje wou (om bijvoorbeeld het ijs te breken), ik stond met haar snel in de slaapkamer waar ik tot mijn grote verassing een poedelnaakt meisje zag liggen. Het was haar vriendin van tijdens de les biologie.

Zonder ook maar één woord te zeggen kwam het naakte meisje recht op mij af. Trok mijn bloesje uit en tilde mijn rokje omhoog. "Mmmm...wat ben je daar mooi onderaan" was het enige wat ze zei en ze begon mij te likken. Het andere meisje zuigde op mijn tepel alsof het een fopspeen was. Ik liet ze doen want ik vond het wel fijn ondanks het feit dat ik nog nooit sex had gehad met meisjes. Ik preidde mijn benen meer en meer open en genoot ten volle van al die lesbische aandacht. Het was heerlijk!

3 Lesbische danseresjes die masturbeerden

De muziek werd aangezet en we gingen volledig uit de bol, het was van die exotische muziek, of hoe je het ook noemen wil. Onze slanke jonge sexy lichamen werden verstrengeld in elkaar en we dansten als echte professionals. Elke man die ons zou bezig zien kwam beslist ter plaatse en onmiddelijk klaar! Door het dansen werden we nog geiler! Iemand haalde zo'n speciale gel uit de kast voor vrouwen die lekker willen klaarkomen. Ik moest deze "Female Gel" op mijn clitoris aanbrengen en dit gaf een extra warm, intens prikkelend gevoel.We masturbeerden alle drie en kwamen heel snel klaar met een geweldige ontlading, nog nooit meegemaakt!

We dansten nog de ganse nacht en kwamen meerdere keren tot een hoogtepunt. Nooit was de lente voor mij zo geslaagd, en dat had niet met het weer te maken. Ik kijk al uit naar de volgende lente! O ja, vanaf dan genoot ik van de sex met jongens EN meisjes!

Informatie over de schrijver

Marloes uit Leuven.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

 

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief