Shemale dating
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Help, wil jij wel beffen!!
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Hier ben ik dan na jaren worstelen
( / Man zoekt man)

noimage

Geil koppel ontvangt mannen
( / Sex tegen betaling)

Geil koppel ontvangt mannen

Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 319 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Ik gluur naar mijn buurmeisje

Ik ben Anoniempje, ik ben 25 jaar en lesbisch. Ik verlang naar mijn buurmeisje.

Ik hou haar al een tijdje in het oog, mijn buurmeisje dat tegenover mij woont. Ik heb zicht op haar slaapkamer. Er hangen aan haar venster gordijntjes maar die zijn nogal doorzichtig. Elke avond zit ik bij mij aan het venster te wachten tot wanneer ze naar haar slaapkamer gaat, dat is meestal rond 23 uur. Door de dunne gordijntjes zie ik een silhouet van haar als ze het licht aandoet, ik zie dan hoe ze haar uitkleed en steeds over haar borstjes streelt en die masseert. Ik word daar heel opgewonden van.

Mijn buurmeisje is 17, ze is heel slank en ongeveer 1m80. Ze heeft lang blond haar, kleine ronde borstjes en een heel vriendelijke glimlach. Ze zou een fotomodel of mannequin kunnen zijn, zo mooi is ze.

Foto's

Ik weet dat het niet hoort maar ik heb speciaal voor haar een goed filmtoestel gekocht en neem 's avonds foto's van haar als ze op haar slaapkamertje zit, soms is er nog een kiertje tussen de gordijntjes en kan ik haar beter zien en fotograferen. Ook 's morgens als ze met haar fiets naar school vertrekt dan heb ik al stiekem foto's van haar genomen. Ik hou die foto's wel voor mezelf, ik zet deze niet op het internet of zo. Als ik ze niet kan zien dan kijk ik naar die foto's en soms masturbeer ik mij ook. 

Verlangen

Ik verlang enorm veel naar mijn buurmeisje, ik denk elke dag aan haar, ze zit constant in mijn hoofd. Ik fantaseer over haar, dat we elkaar kussen en liefhebben, dat we tesamen wakker worden in hetzelfde bed. En natuurlijk ook dat ik haar vagina kan likken en haar kan vingeren in haar nat poesje. Alleen jammer dat mijn verlangen niet beantwoord wordt, ik weet zelfs niet of ze lesbisch is. Ik heb haar in ieder geval nog niet gezien met een jongen dus ik heb hoop.

Ik verlang zo naar haar lichaamswarmte, haar zachte handen die mij aanraken, haar lieve glimlach. Ik zie haar lange blonde haren wapperen in de wind, dan wil ik haar achterna. En dat heb ik ook al gedaan, stiekem achter haar en haar volgen tot aan de school, en proberen nog wat foto's van haar te maken. Het is zo'n schoonheid met haar lange slanke benen, haar elegante houding, haar sierlijke lichaam. Oh, wat zou ik gelukkig zijn als ik haar kon aanraken, als ik haar kon liefhebben, als ik voor mijn godin zou kunnen zorgen.

Soms zeggen we elkaar wel eens een goedendag, ze heeft altijd zo'n lieve glimlach en haar ogen zijn zo speciaal, ze schitteren als de helderste ster aan de hemel. Haar stem is fluweelzacht, ze klinkt zo warm. Oh mijn God, ik hou van haar!!!

Anoniempje.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.83 (3 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Lekkere teefJeroen 17-01-2018 18:41
Jij klinkt heel lekker en heel heet. Ook al ben je lesbisch, ik wil mijn pik in jouw kutje steken en ook in dat van uw buurmeisje. Mij maakt het niet uit hoor, lesbisch of niet. Een kut is een kut!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Opletten!Adelien 17-10-2017 13:14
Jij hebt het blijkbaar wel heel erg te pakken hoor. Maar ik zou toch maar opletten met dat foto's nemen en haar te volgen. Dat is niet netjes.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie