kontje
( / Vrouw zoekt vrouw)

kontje

Bi-senior zoekt bi-vijftiger
( / Man zoekt man)

noimage

Man zoekt leuke meid
( / Man zoekt vrouw)

Man zoekt leuke meid

Sekslut open
( / Sex tegen betaling)

noimage

Smaak van uw sperma verbeteren

Meer info of bestellen smaak sperma verbeteren

Laatste reacties

 • Homo ontmoetingsplaatsen

  01.05.2018 07:07
  Wil je me neuken ? Stuur sms 0487 162 178

  Lees meer ...

   
 • Homo ontmoetingsplaatsen

  25.04.2018 09:04
  Halo, ik ben Bert en ik rijd zondagmorgen richting ...

  Lees meer ...

   
 • Bekeerd tot lesbienne

  15.04.2018 17:42
  Ben ik volledig mee eens. Ik heb vroeger ook relaties ...

  Lees meer ...

Er zijn nu 277 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Hard, zacht en diep

Wat wil je wanneer je jong en lesbisch bent? Of het toch nog niet zo zeker weet? Dan proef je van beide natuurlijk. Ik ben Miesje en deed het onlangs met een meisje en haar dildo. Het andere meisje was Kaatje, en zelfs haar dildo had een naam, die noemde Fred.

Het was een studentje zoals ik

Wij zaten allebei op de Hogeschool in Leuven en volgden daar kleuteronderwijs. We hielden heel erg van kleine kindjes en wilden daar ons beroep van maken als kleuterjuf of kinderverzorgster of zoiets. We waren heel voorbeeldige leerlingen en altijd heel braaf, nooit stout, nooit ondeugend. Tenminste, zolang we op de school verbleven. Daarna waren wij de twee heetste lesbiennes van gans Leuven. We waren zelfs bekend in buurt als de "Roste Topwijfjes", met ons had je plezier op café, in het wc van de café, onder de toog, in bed, en noem maar op. Soms deden we het ook met mannen.

Na de lesuren

Als de les afgelopen was dan konden wij niet van elkaar blijven, we waren twee superhete lesbische meiden met zowat de natste kut van al onze medeleerlingen, de ganse dag door was ons poesje zo nat omdat wij de wildste fantasieën hebben en nogal snel beginnen dromen als we even een rustig momentje hebben, en ja, misschien stonk ze ook wel een beetje van al die nattigheid. Dus na de les spatte onze kut zowat uit elkaar van geiligheid!

Experimenteren

En toch, waren wij het nog niet helemaal zeker. Soms voelden wij ook wel eens iets voor een jongen. Eén van ons twee (meestal Kaatje) verleidde een jonge knul voor een pleziertje, flirte wat met hem, maakte hem bloedgeil en stelde dan de vraag of hij het niet zag zitten om het eens met twee meisjes te doen. En ons eens goed diep te pakken, eventueel achterwaarts in de poes (zoals de schrijver Herman Brusselmans het zou zeggen). Dus we aten van twee walletjes.

Onze nieuwe vriend, Fred de dildo

Eigenlijk vonden we zo'n penis in onze kut helemaal niet slecht, alleen jammer dat je er dan de volledige gast met bijnemen, met altijd wel iets dat ons niet aanstaat. Of het is zijn borsthaar dat we helemaal niet willen, of zijn tanden staan veel te scheef en zijn mond stinkt, of hij heeft etterige puisten op zijn gat, allez ja, we waren toch niet 100% tevreden. Daarom had mijn vriendin Kaatje een dildo gekocht, zo eentje die vasthing aan een lederen zwart broekje. Ze hoefde het maar aan te gespen en ze was de ideale vrouw/man voor mij. Knap, met borsten en met een penis, een rode trouwens! Met Fred hebben wij al veel plezier beleefd. Hij staat altijd hard en is toch zacht, en hij kan ons ook heel diep nemen, en hij wordt nooit slap. Sorry gasten, maar vanaf nu hoef ik geen mannen meer. Enkel onze zachte, lieve Fred, de dildo.

Informatie over de schrijfster

Miesje, studente in Leuven

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Mijn studententijdLotte 12-10-2017 09:10
Hoi. Ik ben Lotte.
Mijn studententijd heb ik doorgebracht in Gent. Een mooie levendige stad. Ik heb toen veel avontuurtjes gehad met jongens EN meisjes. Maar wat mij toch het meeste bijblijft is mijn ervaring als prostituee. Ik was een jong studentje en had geld nodig. Aangezien ik hield van sex plaatste ik een advertentie in de krant. En daar kwamen mannen op af. Ik heb toen veel geld verdiend, maar er ook veel uitgegeven. Nu doe ik het niet meer. Ik heb nu een gezinsleven maar denk nog steeds met een goed gevoel terug aan mijn studententijd.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie