Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Zij was heter dan mijn vriendje

Ik ben een meisje van 25 en heb 4 jaar een vaste relatie gehad met een jongen. Tot ik haar ontmoette, mijn leven nam een andere wending aan.

Mijn vriend was een goede jongen

Geen verkeerd woord over mijn toenmalige vriend, of toch niet veel. Hij was lief en ook best mooi, we deden allse tesamen. Gingen tesamen op reis, tesamen naar de fintness, tesamen familiebezoekjes, tesamen dit en tesamen dat. Je merkt het mischien al, ondanks het feit dat we nog niet getrouwd waren, en zelfs nog niet samenwoonden, kwam er sleur in onze relatie, en in bed was het helemaal niet meer spannend.

Ik ging alleen gaan zwemmen

Ik zou met mijn vriend gaan zwemmen, zoals elke week van 19 uur tot 20 uur. Maar er was iets met zijn werk waardoor hij gevraagd werd om over te werken, hij heeft een goed betaalde job en een verantwoordelijkheid dus hij kon niet zomaar nee zeggen. Ik ging die avond dan maar alleen gaan zwemmen, om 19 uur zat ik in het zwembad en zwom het ene rondje na het andere. Bij een onoplettendheid botste ik tegen een ander meisje, niet erg, er waren geen gewonden, we lachtten er zelfs om en raakten aan de praat met elkaar.

Dat meisje was lesbisch

Na een half uurtje te staan babbelen in het zwembad was het mij toch wel opgevallen dat het onbekende meisje wel héél diep in mijn ogen keek en mij ook regelmatig aanraakte, ik had het ondertussen door dat ze lesbisch was.

Sex in het verkleedhokje van het zwembad

Het werd later en later, we kregen eigenlijk koud in het water dus besloten we om tesamen nog iets te gaan drinken in de cafetaria van het zwembad. We wandelden samen naar de verkleedhokjes toen ze plots een opmerking maakte over mijn bikini, ze vond hem echt mooi en wou hem zelf ook eens aandoen. Ok, geen probleem, we gingen met ons twee in een verkleedhokje en deed mijn bikini uit om deze te laten passen door deze nieuwe vriendin. Ook zij stond nu naakt voor mij, ze had best wel een goed figuur. Terwijl ze mijn bikini paste lonkte ze naar mijn kleine borstjes, ze vond ze mooi en zei dat ze een voorkeur had voor kleine borstjes. Die van haar vond ze iets te groot. Ik zei dat ik vorige week een borstvergrotend middel besteld had en dat ik het ging uitproberen, dat vondt ze echt niet nodig. Ze streelde even over mijn mini-borstjes terwijl ze mij aankeek met mooie grote blauwe ogen. Ik weet niet wat mij overkwam toen, ik greep plots naar haar vagina en begon haar te vingeren. Dat vondt ze blijkbaar heerlijk! Ze kuste me overal, ook tussen mijn dijen en likte me tot ik klaarkwam. Ik hoop dat ons toen niemand gehoord heeft, want echt stil waren we niet, je weet wel, een kreuntje hier, een kreuntje daar...

Spannende sex

Na dit avontuurtje in het verkleedhokje was het mij duidelijk, ik was bisexueel. Het was bijna 22 uur toen ik thuiskwam. Mijn vriend had mij al verschillende keren telefonisch proberen te bereiken maar dat was niet gelukt, hij was ongerust en wou weten waarom ik zo laat thuis was. Ik heb er toen geen doekjes omgewonden en het uitgemaakt, ik zweeg wel over mijn lesbisch avontuur. Tot op vandaag weet hij nog steeds niet wat er toen op die zwemavond gebeurd is, maar ik ben nog steeds tesamen met de meid die mijn leven veranderde. En ja, we hebben nog sex gehad in het verkleedhokje maar niet enkel daar, ook in de bioscoop tijdens een slechte film hebben we elkaar bevredigd. En gisteren nog, vlogen de vonken er vanaf toen we op wandel waren in een recreatiedomein, even de bosjes in en het was echt weer zo'n spannende sex! Ik blijf bij mijn hete vriendin, zij geeft kleur aan mijn leven, elke dag is een verassing met haar. O ja, haar naam is Loesje. Smak!

Informatie over de schrijver

Grietje uit Merelbeke.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

 

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief