Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Dag lekkere lesbische meiden... maar waarschijnlijk gaan ook geile mannen mijn verhaal lezen, ook jullie welkom natuurlijk maar ik heb het wel meer voor vrouwen.

Wie ben ik?

Ik ben Silke en wil het even hebben over libidopillen en het feit dat ik volgens sommigen daar verslaafd aan ben. Ik was vroeger niet zo'n sexgeile vrouw als nu, zo'n 10 jaar geleden (ik was toen 38 jaar) had ik echt geen zin meer in sex met andere vrouwen, ik had echt een laag libido, eigenlijk geen libido meer. 

Ik had nog wel een aantal vriendinnen die mijn kutje likten maar ik werd er niet meer opgewonden van. Ze dachten zelfs dat ik niet meer lesbisch was en hetero geworden was. Dat was nochtans niet zo. Er moest echt iets gebeuren met mijn libido want ik dreigde mijn vriendinnen te verliezen.

Mijn eerste libidopil

Je kan heel wat libidopillen kopen maar de meeste die zijn enkel voor mannen geschikt, gelukkig heb ik ook libidopillen voor vrouwen gevonden op de site ShyToBuy, daar heb ik mijn eerste libidopil voor de vrouw gekocht, dat was Lady Prelox omdat deze klinisch getest is bij vrouwen en een gepatenteerde formule heeft. Deze pil leek mij dus het meest geschikt voor mijn libidoprobleem. 

Resultaat na enkele weken

Na 2 weken deze libidopil te hebben genomen liet ik de moed wat zakken, ik had nog steeds geen libido, totaal geen zin in sex. Ik had er niet echt nog hoop op dat deze pil nog mijn libido zou verhogen maar ik bleef ze toch nog verder nemen.

Tot ik plots, na 4 weken deze pil te hebben geslikt, weer zin kreeg in sex. Ik heb mij toen gemasturbeerd en vond het heel fijn om terug te kunnen genieten van sex. Na een paar dagen had ik weer zin! Dan heb ik een vriendin opgebeld en hebben we tesamen er een leuke vrijpartij van gemaakt.

Ik wilde nog meer sex

Mijn libido was na enkele maanden echt helemaal in orde, maar ik wilde nog meer en ik kocht ook nog de libidopil Provestra, ook speciaal voor vrouwen. Ik neem nu verschillende libidopillen per dag, zelfs meer dan er op de verpakking aanbevolen staat. Het resultaat is dat ik nu echt meerder keren sex wil per dag, ik weet gewoon niet meer van ophouden en vind het keilekker! Mijn vriendinnen zeggen dat ik nu een te hoog libido heb en best wat zou verminderen met het nemen van die pillen, maar ik denk er niet aan! Ik vind het heerlijk om de ganse dag door opgewonden te lopen een steeds opnieuw een orgasme te krijgen, en opnieuw, en opnieuw... ja, meerdere keren per dag heb ik een geweldig orgasme.

Mijn vriendinnen zeggen zelfs dat ik verslaafd ben aan die pillen, maar dat kan volgens mij niet want het zijn natuurlijke pillen en daar kan je toch niet verslaafd aan worden?

Ik heb zelfs een vriendin gewoon uit mijn huis gezet. Weet je wat ze zei? Dat ik een sexprobleem heb en naar de psycholoog moest! Ik wil dat teringwijf nooit meer zien!

Nog meer genieten

Om nog meer van mijn orgasmes te genieten neem ik niet enkel pillen maar gebruik ik ook Viagel, dit is een gel voor vrouwen en stimiuleert de intieme zone bij de vrouw en het geeft je meer gevoeligheid. 

Volgens mij ben ik echt niet verslaafd aan libidopillen en libidogel maar ben ik nu gewoon een vrouw geworden die veel van sex houdt en daar maximaal van wil genieten.

Of zou ik toch verslaafd zijn... wat is jullie mening?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief