Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Mijn vriendin en moeder

Ik ben een meisje van 18 en had onlangs intiem contact, niet met een jongen maar wel met een vrouw van 28 jaar. Ik ken haar al van toen ik 9 jaar was en voor mij was ze een vriendin maar ook mijn tweede moeder, een echte moeder heb ik niet meer en mijn vader is een agressieveling waar ik bang van ben, vooral als hij gedronken heeft.

Met haar gaan tennissen en douchen

Ik ging en ga nog steeds elke week met haar gaan tennissen. Na de tennis gaan we onder de douche, doen we al jaren, we kennen elkaars naakte lichaam, we zijn elkaar gewoon. Toen ik jonger was had ik helemaal er geen benul van dat ze wel eens iets voor mij zou kunnen voelen, ik stelde mij er geen vragen bij dat ik als jong meisje met haar onder de douche stond. Ik vond het heel normaal. 

Ik likte haar kittelaar als jong meisje

Het laatste jaar begon mij echter op te vallen dat ze mijn jonge borstjes begluurde en ook keek naar mijn behaard poesje. Maar ik liet haar kijken want ook aan dat stoorde ik mij niet. We wisten alles van elkaar, we waren hartsvriendinnen geworden. Toen ik begon te puberen heeft ze mij alles uitgelegd over maandstonden, ze voerde woord bij daad en heeft mij toen aan haar vagina laten voelen en zelfs haar kittelaar getoond aan mij. Ze legde mij uit hoe ik daar kon van genieten door de kittelaar te bespelen en mij zo te masturberen, zelf deed ze dat ook. Ik heb dat als jonge puber dan ook gedaan en ik was haar dankbaar dat ze mij daarover had ingelicht, ik was haar héél dankbaar en toen ze mij vroeg of ik haar kittelaar eens wou likken dan heb ik dat zonder protesteren gedaan, gewoon als dank. Maar dat was eenmalig, ze heeft er mij later niet meer over aangesproken.

Ik werd nat van haar

Maar de laatste tijd begon ze mij steeds meer aan te raken, mijn billen, eens voelen aan mijn borsten,... Nog steeds had ik niks door, maar van het een kwam het ander. In de douche, na onze tennispartij, kwamen haar ware gevoelens voor mij tot uiting. Ze zij dat ik heel mooie borsten had en ze begon ze zachtjes te strelen, mijn tepeltjes tussen haar vingers draaiend. Ze wou dat ik haar ook betaste, en dat deed ik. Haar borsten zijn veel groter dan die van mij, ik vind ze ook mooier en voller. Terwijl ik haar betaste begon ik gevoelens voor haar te krijgen, ik vond het lekker door haar betast te worden en ik raakte haar ook niet met tegenzin aan. We stonden helemaal niet meer onder de douche om ons te wassen maar wel om te genieten van de zachte aanrakingen. Ze begon lichtjes aan mijn oor te sabbelen en toen ben ik echt opgewonden gewonden, nooit had ik zo'n gevoel ervaren. Mijn poesje werd nat, maar niet enkel van de douche. Ik werd gewoon keigeil van haar! 

Na een poosje waren we met elkaar aan het tongzoenen, mijn tong rolde over haar natte tong heen en weer, ik vond het heerlijk. Het was mijn allereerste intiem contact ooit want ik had ook nog nooit een vriendje gehad. Haar natte tong zakte naar beneden en ze speelde wat met haar tong in mijn navel, dat vond ik ook wel een lekker gevoel. Maar ik werd echt helemaal zot als ze mij tussen mijn billen begon te likken, verder naar mijn poesje en mijn clitoris met het puntje van haar tong zachtjes begon te likken. Ik wist wat ik met mijn dingetje daar onderaan kon doen want ik had mij al zeker duizenden keren gemasturbeerd, maar dit... nee, dit waanzinnig gevoel, zo'n enorme opwinding had ik nog nooit meegemaakt. 

Klaargekomen

En ja, ze heeft mij doen klaarkomen, en weet je wat? Ondertussen verwennen wij elkaar meerdere keren per week, al likkend maar ook met dildo's die we in elkaars poesje steken. Eigenlijk had ik voorheen een eenzaam en saai bestaan, ik kwam niet echt veel naar buiten, had geen vrienden, masturbeerde meerdere keren per dag om de verveling tegen te gaan. Maar nu zijn we elke dag bij elkaar en doen we behalve gaan tennissen ook nog andere dingen. Vorige week vertelde ze mij dat ze zin had om mijn anus in te smeren met choco en schoon te likken, en ja dat ga ik doen. Mijn leven is nu gewoon fantastisch!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (6 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief