Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Samen masturberen

Dag iedereen,

wij zijn Loria en Sandrin, twee aziatische tieners die opgegroeid zijn in België en graag leuke dingen doen zoals reizen, op cafe gaan, een partijtje badminton, en.... samen masturberen. Hoezo? Hoor ik jullie al zeggen? Jawel, misschien een beetje raar maar wij hebben zelden intiem contact met elkaar, wij spelen liever met ons poesje en komen dan tesamen wel lekker klaar. Wij zijn twee hete masturberende vrouwen.

Waarom masturberen wij zo graag?

Nou, je zal het misschien wel al gedacht hebben, wij zijn lesbische meisjes. Jongens of stoere mannen vinden wij maar niks, die penis is gewoon een klein ding dat nooit eens kan doen wat wij graag hebben, de bewegingen zijn niet naar onze zin. Maar, we moeten wel toegeven, zo'n penis voelt wel lekker aan in onze kut. Maar een orgasme krijgen we er niet van. Om nog maar te zwijgen van die reusachtige dildo's die je in de seksshops kan kopen. Niets voor ons. Wij doen het "werk" liever zelf, dan is het naar onze goesting, dus masturberen wij ons rot! Zonder moeite 10 keer na elkaar (nu worden de mannen lekker jaloers want die kunnen dat niet zo veel na elkaar, hihihihi...).

Met jezelf vrijen is leuk

Masturberen is het leukste wat er is! Mijn partner Sandrin kan mij ook wel verwennen maar vrijen met jezelf vind ik nog altijd veel leuker, zo traag of zo snel vingeren zoals je het zelf wil, ik word er zo geil van. Maar ik geniet ook als ik mijn vriendin zie vingeren, masturberen doet zij met enorme geile kreten, als ik haar zo zie genieten is klaarkomen voor mij echt niet moeilijk.

Masturberende vrouwen zijn mooi

Hoe zijn we zo gek op onszelf geworden? Nou, dat komt vooral door het internet, daar konden wij andere masturberende vrouwen bezig zien en we zijn dat ook gaan doen omdat die vrouwen op het internet daar altijd zoveel plezier aan beleefden. Tijdens het masturberen kijk ik naar mijn vriendin maar soms fantaseer ik ook over andere geile vrouwen, of ik bekijk online masturbeerfilmpjes en dan kan ik lekker meevingeren. Masturberende vrouwen zijn toch zo mooi, sommige zie ik ook spuiten uit hun kutje, maar die techniek heb ik nog niet onder controle, maar dat komt nog.

Ook openbaar masturberen!

Jawel, ook in het openbaar masturberen wij zelfs, natuurlijk wel wat stiekem want we willen niet opgepakt worden door de politie natuurlijk. Een goed plekje is de achterste rij, in de hoek van de bioscoop. Wij hebben heel wat ervaring met verschillende masturbeertechnieken maar we kunnen nog altijd bijleren van andere geile meiden die je op het internet kan zien vingeren met de vinger of een masturberend hulpje of zoiets. Het meest opwindend vind ik stiekem masturberen op een druk plein, zo ergens achter een standbeeld. We zijn wel al een keertje betrapt geweest tijdens het masturberen in het openbaar, maar dat was door een vent en die hebben we gratis hulp aangeboden, als je begrijpt wat ik bedoel... Ik zou nog veel verhalen kunnen schrijven over onze masturbatie-avonturen maar ik ben nu heet geworden, ik moet echt snel even weg nu. Daaaaag schatten!

Liefs,
Loria en Sandrin

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (3 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief