Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik was een meisje van 16 en ik was volop in de ontdekking van mijn jonge lichaam. Ik had beginnend schaamhaar en kleine borstjes, toen ik in de spiegel keek vond ik mezelf wel mooi en aantrekkelijk, ja zelfs sexy. Ik werd opgewonden van mezelf door in de spiegel naar mijn naakte lichaam te kijken, ik heb mij veelvuldig gemasturbeerd terwijl ik naar mezelf in de spiegel keek, vooral als ik mooie panty's aanhad met rode pumps. Ondertussen weet ik dat ik niet de enige ben die dit heeft, het heeft zelfs een naam: narcisme.

Opgewonden van mijn spiegelbeeld

Toen ik 18 was had ik een eerste vriendje. We hadden sex met elkaar maar ik genoot er niet echt van. Tot we eens een weekendje er op uit trokken en we in een hotel verbleven met een enorme spiegel naast het bed. Als ik toen sex had met die jongen lag ik constant naar mezelf in de spiegel te kijken en ik werd er heel opgewonden van, mezelf zien vrijen was iets waar ik helemaal geil van werd. Voor de jongen zelf voelde ik geen sexuele aantrekking, hij was wel lief voor mij en gaf mij af en toe een leuk cadeautje maar de relatie bleef niet duren.

Steeds meer interesse voor meisjes

Ik werd 20 jaar en had op die ene jongen na geen andere relaties meer gehad, ik was immers zo gek van mezelf dat ik geen behoefte had aan iemand anders. Maar toch kreeg ik steeds meer interesse in andere meisjes, ik keek naar hun borsten, hun billen, hun poepje, enfin... ik voelde me op een gegeven moment niet alleen maar aangetrokken tot mezelf maar ook tot andere meisjes. ik begluurde stiekem mijn vriendinnen, maar die hadden enkel interesse in jongens dus het kwam nooit tot een relatie met een ander meisje.

Op mijn 25ste had ik nog altijd maar 1 relatie gehad, ik ging alleen wonen en kreeg plots heel wat meer vrijheid natuurlijk. Ik begon mezelf te filmen toen ik masturbeerde terwijl ik in de spiegel keek, later bekeek ik die opnames en werd er heel opgewonden van, ik begon te masturberen terwijl ik keek naar video's van mezelf terwijl ik aan het masturberen was. Het werd eigenlijk te gek voor woorden.

Nog steeds verliefd op mezelf

Ik ben nu 29 jaar en ik hou nog steeds heel erg veel van mijn naakte lichaam in de spiegel maar ik kan nu ook mijn passie voor mezelf delen met een andere vriendin. Ze is op de hoogte van mijn 'afwijking' en heeft daar geen probleem mee want ook zij wordt opgewonden van haar eigen lichaam, onze kamer hangt vol spiegels en als we sex hebben kunnen we onszelf overal langs alle kanten bezig zien. We houden natuurlijk ook wel van elkaar en we zijn heel gelukkig.

Liefs, Bianca.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

 

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief