Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik ben lesbisch

Ik ben Angela, een Nederlandse toffe meid die houd van lesbisch vrijen met mijn lesbische vriendinnen, ik spreek in het meervoud want ik ben een vrije vrouw die vrijt met wie ze wil, ik heb dan ook meer dan één vriendin. Maar toch heb ik nog altijd een fantasie over lesbisch zoenen met Kirsten Flipkens, ik vind dit een heel mooie vrouw, maar is Kirsten Flipkens lesbisch? Ik weet het niet, soms lees je van wel en dan weer van niet, misschien is ze wel voor mannen en vrouwen, dan zou ik toch ook nog aan bod kunnen komen. Lesbisch uitgaan doe ik in Rotterdam, Amsterdam, Gent en Antwerpen. En overal heb ik leuke vriendinnen waarmee ik kan vrijen, en toch blijf ik dromen van Kirsten Flipkens. Maar genoeg nu over Kirsten, ik zal haar toch nooit krijgen.

Ik mag dan wel veel vrijen met andere meisjes, toch denk ik er aan om mij ooit te binden aan één vriendin waarmee ik dan later zou trouwen, een lesbisch huwelijk dus. Een huwelijk met een andere vrouw dat is gelukkig al mogelijk in Nederland en België. En ja, als ik de vrouw van mijn leven gevonden heb dan zou ik ook gaan voor lesbisch ouderschap, alleen weet ik nog niet of ik wel een dikke buik wil, het zou dus eventueel mijn vrouw moeten zijn.

Erotische verhalen

Op deze website staan heel wat opwindende erotische verhalen en het is eigenlijk de bedoeling dat ik hier een erotisch verhaal neerschrijf. Ik ben precies niet goed bezig. Maar ik ga je toch vertellen over het lesbisch vrijen met mijn vriendinnen, meestal lig ik onderaan en mijn vriendin bovenaan. Het begint met lesbisch zoenen met onze kleding aan. Maar al snel ga ik met mijn hand in haar slipje, op zoek naar dat natte kutje van haar. Zo'n kutje vind ik echt helemaal te gek, nee, een penis hoef ik niet en ook geen dildo. Mijn vriendinnen hebben geen kinderkutje maar een goede behaarde kut waarvan ik niet wil dat alles afgeschoren word, voor mij dus geen kutje zonder haar want dat vind ik echt lijken op een mini kutje, een kinderkutje en niet opwindend.

Na wat zoenen zeg ik meestal gebiedend 'toon je kutje', ik ben nogal een bazig type, maar heb wel een hete kut. Na het vrijen met kleding aan gaat de kleding langzaam uit, eerst de bloes, dan de beha en dan volgt de broek en het slipje. Een kutje likken doe ik echt heel graag, ik lik al mijn vriendinnen tot ze klaarkomen. Ik leg mij dan onderaan en de vriendin van het moment komt met haar kutje en haar aars boven mij liggen. Eerst lik ik de aars goed nat en dan komt het zoenen aan de beurt. Lesbisch vrijen en zoenen is toch zo leuk, ik zoen haar aars en haar behaarde kut (zie mijn bijgevoegde foto). Een droog kutje dat bestaat niet bij mij, ik lik ze allen nat, zelfs een ongesteld kutje lik ik, ik hou van de geur en het bloed van de maandstonden. Dat is dan mijn vies kantje zeker? De anus likken, de vagina likken en nadat ze is klaargekomen dan ga ik haar voeten en tenen likken. Want ik ben dan nog altijd keigeil en nog niet klaargekomen. Bij het lesbisch vrijen wil ik altijd als laatste klaarkomen, dan heb je er het langste deugd van.

Hoe kan ik klaarkomen?

Hoe ik tijdens een lesbische vrijpartij kan klaarkomen? Wel, dat zal ik je even gaan vertellen mijn geile lezertjes. Meisjes die klaarkomen is leuk, maar kreunend klaarkomen is nog leuker. En dat is nog niet alles, ik wil dat mijn vriendinnen plassen op mijn kutje terwijl ik mezelf lekker ga vingeren. Ik wordt helemaal wild van het plassen op mijn kutje, en ik wil vingeren! Zo kan ik klaarkomen!

Lesbische groetjes van Angela

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief