Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Mijn naam is Kaatje en ben 25 lentes. Op een mooie novemberdag liep ik door het park in onze wijk, de zon scheen mooi en het was voor november te zijn vrij warm. Ik was dan ook luchtig gekleed met een jurkje dat niet te lang was zodat je mijn mooie lange benen goed kon zien. Op een gegeven moment voelde ik de behoefte om te plassen, het was eigenlijk vrij dringend en ik besliste om in het park te plassen, mannen doen dat ook dus waarom vrouwen niet?

Plassen achter een struik

Ik had een grote struik gevonden waar ik mij achter kon verschuilen om te plassen. Ik trok mijn jurkje omhoog en deed mijn slipje naar beneden. Ik hurkte neer en begon te plassen, dat was heerlijk!

Terwijl ik daar zat hoorde ik plots een gehijg en gekreun, het geluid leek niet zo ver van mij vandaan te komen. Toen ik gedaan had met plassen en mijn poesje met wat bladeren had afgedroogd ging ik toch even op verkenningstocht want ik was nieuwschierig geworden.

Het kreunende geluid werd sterker, het leek vanachter een andere grote struik te komen, nog geen 10 meter verder.

Vrijende meiden

Ik had ondertussen wel door dat het geluid afkomstig was van vrijende mensen en sloop zachtjes dichterbij. Toen ik voorzichtig tussen de bladeren van de struik keek zag ik geen vrijend koppeltje jongen-meisje maar zowaar 2 mooie vrouwen die elkaar aan het opvrijen waren. Ze waren poedelnaakt, of nee, toch niet, de schoenen hadden ze nog aan. Ik ben zelf lesbisch en vond dit echt heel opwindend. De vrouwen likten en zogen op elkaars tepels, ze kusten en streelden elkaar over het hele lichaam. Ik had er echt zelf ook zin in, maar ik kon toch niet zomaar vanachter de struik komen aanwandelen en vragen of ik mee mocht doen, dat durfde ik niet. Mischien wilden ze dat ook helemaal niet.

Dus deed ik mijn slipje uit en masturbeerde ik mij terwijl ik naar die 2 vrijende vrouwen in de natuur keek. Het was zo'n heerlijk moment. 

Foto nemen

Toen kreeg ik het idee om met mijn smartphone daar enkele foto's van te nemen, gewoon als herinnering aan dit moment. Ondertussen was de ene vrouw de andere lekker haar poesje aan het likken, ze lag met haar rug naar mij dus ik kon ongezien een foto nemen. Maar net toen ik klikte om een foto te nemen draaide de vrouw haar gezicht om en keek ze recht in de lens van mijn smartphone. Ze had mij opgemerkt!

Ik sprong als een hete veer recht en wilde er vandoor lopen maar de blonde vrouw riep mij een halt toe.

 

Lesbische triosex 

"Lekker dier, kom hier!", riep de vrouw mij toe. Dit kon geen waar zijn? Droomde ik? Nee, toch niet, ik werd uitgenodigd om mee te doen. Ik draaide mij om en stapte naar de naakte hete vrouwen toe. Haar handen gleden zachtjes over mijn dijen heen en trokken mijn natte slipje naar beneden. Haar zwoele lippen en haar natte tong likten over mijn kittelaar en deden mij in de zevende hemel belanden. Haar lange tong ging in mijn kutje en ik krijsde het uit van genot. De andere vrouw nam mij langs achter, ze stak haar vinger met wat glijmiddel in mijn anus en bewoog zachtjes op en neer zonder mij pijn te doen. Ik kwam voor de tweede keer klaar. Daarna mocht ik beide dames strelen en likken, ik deed hun schoenen uit en zoog ook aan hun schattige teentjes en likte de voetjes. 

Na die warme novemberdag wandel ik in het park met een heerlijke herinnering aan die dag. En ja, de foto die ik genomen heb, daar kijk ik nog dikwijls naar terug, dromend van dit erotisch avontuur.

Kusjes,

Lesbietje Kaatje.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief